והדרת פני זקן

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
והדרת פני זקן

אכן יש יתרון במבוגרים , בכל מאופן ביום שבת בביתי בשוכבי היו בי כמה הרהורים באופן כללי כשאני עושה בדיקות וגנליות מאד כואב לי כמו כן יש כמה תנוחות שכואב לי מאד הרחם דבורק לי לשלפוחית אז בשבת החלטתי להרגיש את המיקומים הכנסתי יד למשש לראות להרגיש כמה הכל תקוע היה מאד מעניין בסין עושים לבנות האנדו חוקנים ויגנלאים ע"מ לשחחר הדבקיות אני חשבתי אולי אפשר למרוח או כל פעם לטלטלטל בעדינות את האברים ואז אולי הדבקויות יתחילו להיקרע , תתחיל להיות שם תנועה הרי הכל שם עדין ואפשר לשחרר את התקוע מה דעתכן ?אני רק צריכה לקרא איזה שמנים טובים בפירוק התקשרויות לפחות את הרחם חמהשלפוחית

הפתעת אותי ../images/Emo12.gif

את יודעת להרגיש ולזהות את האיברים ואת ההידבקויות??

נעמי 17

New member
אני כן

פעם רופא נשים עשה לי שעור מאלף: את מרגישה את זה? הוא שאל בעודו מצביע בתקיפות ישר קדימה אל תוך השלפוחית שלי ועכשו? הסיט את היד הבודקת שמאלה,- זאת השחלה ועכשו? הסיט ימינה, זאת שחלה ימין ועכשו? נענע קלות, זאת הרחם שלך ומה שאת מרגישה הן הרצועות שדבוקות. רופא אחר עזר לי להרגיש ולהבין את ה" נודל" שהציק לי ולכן עד היום כבר עשרים שנה מאז כשכואב, אני יודעת איזה איבר מעורב. כי נשבעת לכם, לכל איבר תחושה פנימית שונה.

../images/Emo229.gif

זה נראה לי ממש טוב לדעת לזהות באופן עצמאי את האיברים. לי כולם מרגישים אותו דבר
.

זואילי

New member
ובכן ../images/Emo22.gif

לאחר הניתוח בלומדי על פורניקסים קדמיים ואחוריים נתקלתי במושג. http://en.wikipedia.org/wiki/Rectouterine_pouch וכוונתי בהקשר לשירשור חודרני זה הייתה בעניין (הבאמת מעניין) של ה Sexual Response שעליו כתוב בקצרה בויקיפדיה אך ארוכות בנט
גואי נקראת לחיפוש המיקום האנטומי המדוייק ודיווח. (רצוי במסרים
)

gui1

New member
רגע אז מה שהרגשתי היה

הרחם או הRECTOUTERINE POUCH או אולי חצוצרה או יכול להיות שזה היה הגרון ?

זואילי

New member
גואי, אישה יקרה וחקרנית

אין לי מושג מה הרגשת. אולי תלכי לשיעור כמו נעמי, אצל הרופא. ואז תעשי שיעורי בית כמו תלמידה טובה. אנחנו ניתן לך ציונים.

זואילי

New member
אולי כדאי שתבררי

מה קורה כשאת קורעת הידבקויות... כי אם הן ידממו לחלל הבטן ויצרו חדשות אז מה עשית בזה? (וכל זה בהנחה ותצליחי להפריד הידבקויות בלי סכין...)

ממש לא

שלא תחשבי על זה בכלל......זה יכול להיות מסוכן.....גם כמו שזואלי אמרה יכול להיות דימום פנימי....מקרעים לא של שחרור הדבקויות .....את עלולה לקרוע איברים...........

gui1

New member
תודה על האזהרות

יחסית הכנסתי את היד עמוק אז הרגשתי את הרחם והוא היה תקוע וכאב במגע ניסיתי להניע אותו והוא היה תקוע אחרי 37 שנים שככ הרבה חיטטו לי שם הגיע הזמן שגם אני אכיר אותו לא ?

galim29

New member
השתגעת../images/Emo2.gif

לא נראה לי בכלל שתתעסקי עם איברים שגם ככה נמצאים במצב לא משהו בגלל האנדו. את יכולה לעשות לך נזק. בשביל זה לומדים 7 שננים רפואה ואח"כ התמחות מותק, עם כל הכבוד (ויש כבוד)
ליכולותייך כמטפלת. אני מציעה שתסתפקי בצפיה באינטרנט וקריאה על האיברים שלא חס וחלילה תקרעי שם משהו.הכנסת אותי עכשיו להלם קרב. בחיי.

annabell Lee

New member
איזה אורך של אצבעות יש לך???????????../images/Emo5.gif

ישר חשבתי חשבתי על ברבאמא.

ליהי

היית חסרה לאן נעלמת? השנינות שלך הורגת אותי כל פעם מחדש
איך את זוכרת את האצבעות של ברבאמא

annabell Lee

New member
אני כאן.....טוב אני לא...

למי אני מספרת סיפורים...עסוקה קצת בדברים אחרים....

למעלה