והגדת לבנך..

N i r T

New member
והגדת לבנך..

הסט אפ של הבן שלי.. בעיקר רג'קטים שלי (כרגע - עד שיעמוד על דעתו).

N i r T

New member
הצאצא בן 10

מנגן בעיקר מה שנותן לו המורה שלו. שירי רוק "קלאסיים".
מדי פעם אנחנו מנגנים יחד בשביל הנשמה
את "הוטל קליפורניה" וכל מיני כאלה.

מני.ת

New member
תראה לכשיגדל,

תרווה הרבה נחת מניגונים בצוותא. אני והבכור שלי מעבירים הרבה זמן בהתעסקויות מוסיקליות ביחד. למרות שהטעם המוסיקלי שלנו לא ממש זהה, עדיין יש לנו גם אהבות משותפות.

איזה כיף לראות את זה

ובכלל את ההודעות של שניכם, עדיין אין לי ילדים אבל ריגשתם אותי קצת שניכם עם החיבור הזה עם הילדים.

N i r T

New member
תודה

הוא עוד צעיר.. נראה איך נעבור את גיל ההתבגרות..

N i r T

New member
שאלה טובה..

אין לי מושג מה זה הדבר השחור הזה (זה יכול להיות אחד מכמה דברים) ורק עכשיו שמתי לב אליו בתמונה. אני אבדוק היום מה זה בדיוק...
המלחם בחדר ליד על שולחן העבודה...

N i r T

New member
זו אחת חדשה מהסופ"ש..

עשיתי שתיים חדשות - אחת בשבילי ואחת בשבילו.. שים לב לספק הממותג שמחובר אליה...

יוצא שקט כמו חדר מתים בלילה... אפילו עם גיין מטורף של שני פדאלים בטור.. לא שומעים כלום...
הפעם הלכתי על 3 יציאות נפרדות - כל אחת עם מייצב משל עצמה - כי שמתי לב שה LEDים שעל הפדאלים מרעישים לי - נניח ה- DD7 עם TAP TEMPO - הלד מהבהב ושומעים את זה בפדאלים היי גיין שיושבים על אותה אספקה. אז נעשה הפרדת כוחות... דיסטורשנים על אספקה אחת, דיגיטליים על השניה וכאלה עם LEDים מהבהבים על השלישית...

הם היו משורשרים בדייזי צ'יין?

הדייזי צ'יין האלה הם מתכון כמעט בטוח לבעיות של איפנון
רעשים על קווי המתח.

יכול להיות שסידור עם מפצל תמנון כזה (יעני כוכב) היה
סוגר לך את הפינה הזאת (שלמעשה זה מה שעשית
בגרסה המשופרת שלו).

><>

חתוליס

New member
אם הוא אי פעם מעצבן אותך

תגיד לו שיש איזה נעם בפורום כלי נגינה ונגנים שישמח להחליף איתו אבא.
(למרות שאותי Digitech DF-7 לא ירשים, תצטרך להתאמץ קצת יותר
)

איזה תענוג לראות אב ובן שחולקים משהו משותף מעולמם הפנימי. זה Priceless. הלוואי עלי (בבוא הימים).

N i r T

New member
לא מחליף אותו בעד שום הון שבעולם!!!

צילמתי את הסט אפ שלו אחרי שהוא סיים לשחק.. מה שנקרא "לא נגענו". יש עוד כמה פדאלים בארגז ש"מותר" לו להתעסק איתם. אני לא כופה את דעתי בכלל בענייני אפקטים וגיטרות - לא דחפתי אותו לכיוון למרות שהסיכוי שהיה בוחר במשהו אחר הוא קלוש... אני מאמין שמתוך ניסוי והרבה טעיה הוא יגיע בעצמו למה שטוב לו. ואגב ה- DF7 לא כזה נורא.. ה- DS1 ששם הוא גועל נפש אמיתי - וזה עוד אחרי שעשיתי לו את כל המודים המומלצים... לפני זה הוא היה עוד יותר פיכסה.. אבל קניתי אותו ב- 100 ש"ח אז לא נורא..
שים לב למגבר, עם זאת. זה VIBRO CHAMP 76... (שהוספתי לו ALL TUBE SPRING REVERB פנימי). וכמובן הגיטרה.. אז לא הכל שם זה פח.

חתוליס

New member
יש מצב שקנית את ה-DF7 ממני

היה לי אותו כמה שנים כשהייתי חייל אומלל בלי גרוש... דווקא תמורה לא רעה לכסף.

N i r T

New member
אולי...

אם הוא הגיע גם עם איזה מטל משהו של דיגיטק- זה היית אתה..
אכן תמורה לא רעה בכלל לכסף - אפילו השתמשתי בו פעם DIRECT עם ה"אמולציית" מגבר שלו. עושה את העבודה אפילו בעידן הבוטיקים.

N i r T

New member
כנראה..

לא סבלתי אותו - את ה- DIST X.
אתה לפחות נהנית ממנו?

חתוליס

New member
כן, היה נחמד

יותר טוב מכל פדאל אחר שמתיימר להיות ״היי גיין אמפ״.
המנורה הנוספת שנתת לי איתו, לעומת זאת, המשיכה הלאה לבא בתור מבלי שניסיתי אותה בו

byrdparis

New member
בתור מי שהיה בחדר

הזה שהילד מנגן בו... הלוואי עלי!
הילד הזה יגדל להיות פיבוט!

התמונה לא מתחילה לגרד בכלל מה שהולך שם

N i r T

New member
שיגדל להיות "בן אדם"

כל השאר לא חשוב. אני מנסה לשדר לו שיבחר בדרך שלו. זה לא פשוט אבל צריך לעשות את זה.

כן.. החדר די מגניב, אני מודה

למעלה