והבלתי יאומן קרה!!!!!!!!!!!!!!

7נתי7

New member
והבלתי יאומן קרה!!!!!!!!!!!!!!

לפני שלושה שבועות עברתי הזרעה שנייה,אחרי פחות משבועיים נראה היה לי שהמכשפה הגיעה. תוך שעה היתי אצל הרופא שמצא המון ציסטות ואמר שזה בטוח מחזור. הימים חלפו,המכשפה המשיכה לטפטף בצורה שונה מאד מהרגיל,פתאום החלו כאבים נוראים בחזה,התכווצויות שלא נגמרות, עיפות היסטרית וסלידה נוראית מנס קפה ואני לא חושדת בכלום עד שדיברתי היום עם חברה שאמרה לי נו...ובדיקה עשית???? ואני בכלל לא דמינתי שזה אפשרי אחרי מה שהוא אמר,הרופא. עשיתי והמקל הזה לא היה מקולקל.... יש שני קווים גאים. בנות, בשורות טובות לכולן בקרוב, רוצה להודות על כל התמיכה שקיבלתי כאן בחודשים האחרונים,מקווה שהכל יהיה בסדר לכולן ושניפגש בפורום אחר בקרוב ולא נחזור לכאן לעולם. אוהבת אתכן מלאן. נתי שמתקשה להאמין עדיין

פיצקית

New member
איזה יופי! ../images/Emo49.gif

ממש מרגש ומשמח שיש גם הפתעות טובות
ועוד בלי כל המתח המיותר... מחזיקה אצבעות לבטא גבוהה ומאחלת לך הריון קל וארוך!

נועם@בת

New member
מזל טוב נתי

מחכים בנשימה עצורה לתוצאות הבטא כדי לעשות כאן צהלולים עד השמים
. נועם

chompi1

New member
נתי, המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון קל ועגול ולידה קלה. הרבה מזל טוב

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gifבלי עין הרע../images/Emo57.gif

הלוואי והפורום הזה ימשיך להתרוקן בקצב....... סליחה נועם...... מזל טוב נתי, מאחלת לך הריון שקט, לידה קלה ובייבי הכי בעולם!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הנה נס חג החנוכה מתממש גם פה. איזה יופי.

המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון קל ובריא, עם המון המון המון שימחה
מזל טוב!

אפרסקה

New member
מי אמר שאין ניסים בעולם! ../images/Emo57.gif

איזו סיפור יפה ואיזו בשורה מדהימה, מאחלת לך המון אושר ובריאות!!
אפרסקה שמחכה שידביקו גם אותה!! (תשמרי לי מקום בפורום של השמנות)

נועה 35

New member
נפלא ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

חבובי

New member
מזל טוב!!

כ"כ הרבה בשורות טובות בבוקר אחד.... מי יתן ויהיו עוד ועוד ועוד כאלה בשורות אצל כולן!!!!!!!!! בהצלחה ורק בבריאות...!!!

למעלה