והאיומים נמשכים:

R 1 3

Well-known member
האם לפיד או סער או גנץ או ליברמן או בנט גינו אותם?
מה אתה מצפה שיאיימו עליך ותגנה את המאיים? הרי זו בדיחה..
איומים הם לא מעשה נואל שיש לגנות, אלא איום שמטרתו להרחיק אותך ולהביא אחרים לפגוע בך !
מי שהביא לרצח ראש ממשלה הוא אותו מחנה שמאיים כיום - אותו בנו של מי שאיים על צה״ל עם נשק באלטלנה
יש בארץ סוכן זר תרתי משמע - הנאשם מתנקם בכל שנותיו במדינה שאילצה את אביו לרדת לארה״ב
ביטול הלאום הישראלי לטובת כל מי דרלינגטונים יהודים מאמריקה /יורדים ישראלים והחרדים בברוקלין
זילות במורשת רבין בקיבוצים בשמאל - זהו צורר משומד שאיים עליך ועל כולנו שלא בטוח שנגיע לחגוג 100 שנה
״שתשרף המדינה״ - היתה החלקת לשון של השותפה הפעילה לזרוע הרס ולחיות בראוותנות על חשבון הכלל.

מי הם מעריציו של הצורר? אותם ערבים המתקראים מזרחיים שהעלו בטעות ואינם רואים בזהותם ישראלי אלא יהודון
הם שרואים באשכנזי השמאלני אויב שחבל שהיטלר לא סיים את מלאכתו..
ובכלל המופתי חברם מארץ ערב הסית לשרוף.. הם המעריצים את הגרמניות כמו הנאשם
בין בצוללות או ברכב גרמני נוצץ בווארי עדיף..
הם המעריצים את פוטין
הם שנמאס להם מאיזכור רצח רבין כמו מאי הגולם ואוסנת סמארק
הם שרואים ביגאל עמיר שליח
יש כאן פלח אוכלוסיה שפשוט מהווה אויב מוצהר שהוציאו אותו כשד מהבקבוק
וצדק גרוניך -ל א נתבייש יותר להלחם באותם מסתערבים יהודים - אין להם חלק ונחלה ולא נניח להם להשחית.
אין כאן עם אחד סורי, יש ערבים יהודים מעבר לערבי המוסלמי/נוצרי ויש אירופאים .
ויש אולי ישראלים/מעורבים שבזים לחלוקה הזאת אבל היא מחויבת המציאות.

מה אתה מצפה שיאיימו עליך ותגנה את המאיים? הרי זו בדיחה..
סתומי, במקום להגדיל גופן כמו ילד |טמבל|, תלמד הבנת הנקרא.
הדיון ביני לבין דורי הוא על האיומים לנתניהו ולא ראיתי אף אחד מהאישים שציינתי שגינו את האיומים כלפיו כשהיה ראש ממשלה.

אני מניחה שתסיק מסקנות לבד, למה בזה הרגע איבדת אותי ולא המשכתי לקרוא את ייתר תגובתך למרות שהייתה כבר בגופן נורמלי.

R 1 3

Well-known member
סתומי, במקום להגדיל גופן כמו ילד |טמבל|, תלמד הבנת הנקרא.
הדיון ביני לבין דורי הוא על האיומים לנתניהו ולא ראיתי אף אחד מהאישים שציינתי שגינו את האיומים כלפיו כשהיה ראש ממשלה.

אני מניחה שתסיק מסקנות לבד, למה בזה הרגע איבדת אותי ולא המשכתי לקרוא את ייתר תגובתך למרות שהייתה כבר בגופן נורמלי.
לא היו שום איומים על הנאשם במובן של שליחת מכתב עם כדור רובה או הוצאת פולסרא דנורא
ההמצאות והשקרים של שקרני מפלגת הפשע דבקו בך לכן הגדלתי גופן .. אולי כדי שהאף פינוקיו
לא יסתיר את הכתב בשורה. הנאשם הוא שמאיים נון סטופ כולל ביום השבעת הממשלה > להפיל אותה.

dory30

Well-known member
האם לפיד או סער או גנץ או ליברמן או בנט גינו אותם?
אין לי מושג, אבל שווה בדיקה. דבר אחד בוודאות- הם לא מסיתים נגד נתניהו. הכל נשען על עובדות.

R 1 3

Well-known member
בת 65 בסוף. סתם מעניין אותי, מי סיפק לה את הקליעים בדיוק?
כנראה אחד הילדים שעשה מילואים. אם תיירים מצאו פגז נפל ונתפסו בשדה התעופה
לישראלים יש בבתים הרבה שאריות.. מה שהזכרת לי לבדוק בבוידעם אם אמצא
אעביר כמובן לתחנת משטרה קרובה.

dory30

Well-known member
כנראה אחד הילדים שעשה מילואים. אם תיירים מצאו פגז נפל ונתפסו בשדה התעופה
לישראלים יש בבתים הרבה שאריות.. מה שהזכרת לי לבדוק בבוידעם אם אמצא
אעביר כמובן לתחנת משטרה קרובה.
לי נותרו רק מכנסיים צבאיים מהשירות.

dory30

Well-known member
לי נותר בראש רק זיכרון של המס' האישי, וברגל עדיין סבל משבר קשה.
לא זיכרון נחמד. הייתי באינתיאפדה השנייה וכמעטתי חטפתי צרור יריות, בבית אל הסמוכה לירושלים. גם סגרו עליי את השער קצת קודם. למרבית האירוניה, המילואימניק שעשה זאת היה מהנדס במקצועו. כבר אז לא אהבתי את השם ולדימיר (או וובה, כפי שכונה על ידי חבריו).

אבי בן 1231

Well-known member
לא זיכרון נחמד. הייתי באינתיאפדה השנייה וכמעטתי חטפתי צרור יריות, בבית אל הסמוכה לירושלים. גם סגרו עליי את השער קצת קודם. למרבית האירוניה, המילואימניק שעשה זאת היה מהנדס במקצועו. כבר אז לא אהבתי את השם ולדימיר (או וובה, כפי שכונה על ידי חבריו).
אני, כאשר התחילה האינטיפדה הראשונה זרקתי קבוצה של עזתים
שעבדו בעסק שלי כי כבר אז הבנתי מדבריהם שאני מסכן את חיי בזה שהם צמודים אליי.

dory30

Well-known member
אני, כאשר התחילה האינטיפדה הראשונה זרקתי קבוצה של עזתים
שעבדו בעסק שלי כי כבר אז הבנתי מדבריהם שאני מסכן את חיי בזה שהם צמודים אליי.
אתה מבין ערבית, סתם לדעת? ואיזה עסק אתה מנהל?

אבי בן 1231

Well-known member
אתה מבין ערבית, סתם לדעת? ואיזה עסק אתה מנהל?
אני מבין ערבית כמו שאתה דובר סינית. אינאאל אבוק אני יודע ועוד קללה או שתיים.
כיום איני מנהל עסק, אני המזכירה של אישתי בעסק שלה, אני מנהל לה את האדמיניסטרציה, הנהלת חשבונות, דו"חות למ.ע.מ ומס הכנסה וכו',
וכשאין עבודה אז כמו כל מזכירה מכובדת אני יושב לה על הברכיים ומתעסק איתה.👩‍❤️‍💋‍👨:D

dory30

Well-known member
אני מבין ערבית כמו שאתה דובר סינית. אינאאל אבוק אני יודע ועוד קללה או שתיים.
כיום איני מנהל עסק, אני המזכירה של אישתי בעסק שלה, אני מנהל לה את האדמיניסטרציה, הנהלת חשבונות, דו"חות למ.ע.מ ומס הכנסה וכו',
וכשאין עבודה אז כמו כל מזכירה מכובדת אני יושב לה על הברכיים ומתעסק איתה.👩‍❤️‍💋‍👨:D
החיים שלך נשמעים מאוד מעניינים. הלוואי עליי...

למעלה