והאומן מכה שוב...

danezeq

Member
תגובה

וואו! המגדל הזה טס למעלה! ממש טס! בתחילת השנה הוא היה בור! תן לי לחלוק על דבריך בקשר לתמונה הזו, צילמת הרבה יותר טובות ממנה - מגדל סונול בורח מהפריים - חוק בסיסי וחשוב בצילום הופר (יא מפר
) יש לי הרגשה שאני אתעב את מגדל סונול הזה כמעט כמו מגדל הראל- הוא נראה איום - אגב חבל שלא קוראים לא מגדל סונור
זאת חברה שעושה תופים

TheIllustrator

New member
כן, הוא נבנה על ספידים.

כל הכבוד וכן ירבו. בנוגע לטענותך... א. כן, אני יודע שקצהו של הבניין בורח מהפריים, אבל מה לעשות, נרים עוד קצת את המצלמה והבניין "מרחף" באוויר. מה גם שמדובר בין כה וכה בשלד ותו לא, ככה שהצער לא רב מדי. מה גם שמרכיז מרכזי בתמונה, שהופך אותה לכ"כ יפה, זהו הרובינשטין ולאו דווקה שלדו של סונול. ככה שאני מבין את תגובתך - אבל לא מקבל אותה!
מגדל סונול עושה רושם של מגדל מרהיב! מה יש לך נגדו? אליפסת זכוכית עם 2 גגות משופעים... זה כבר נשמע מדהים!

TheIllustrator

New member
מכאן תכנסו למגדל לוינשטין.

שימו לב לחלק הכחול\ירוק של הבניין בצד ימין - יפה, מה?

danezeq

Member
אוי איך שאני מת על השתלבות המגדל

הזה עם הרחוב! בנוי כאילו הוא עוד ביניין ברחוב! ככה צריך! אגב לדעתי צריך יותר תמונות של לובים של מגדלים מה דעתכם?

TheIllustrator

New member
אהבתי(2)!

הביצוע הנכון לתמונה הראשונה שהעלתי מהזווית הזאת... ככה צריך לצלם. פינה מושלמת וקווים מקבילים.

TheIllustrator

New member
החיפזון הוא מן השטן...

אהבתי את הצורה בה 3 חלקי הבניין משתלבים לדירוג מעניין. עם זאת, נחפזתי ללחוץ על ה"הדק" ולכן התמונה לא ממורכזת וגם לא ישרה לחלוטין... כמה חבל. עם זאת, עדיין יפה.

TheIllustrator

New member
צמרות העצים.

שימו לב למגדל המשולש... האם הוא לא נראה כמו סתם "דף" נייר!? בניין ללא עובי! LOL
איזה צילום נפלא.

danezeq

Member
לכולנו נמאס מהם - אבל מבט מנתח

מגלה מיד שזה הפרוייקט הכי יפה שאושר בארץ - אני כ"כ מחכה שהמלבן יושלם המגדלים האלה פשוט הורסים! תנסו לחשוב כל פעם שאתם רואים אותם פעם ראשונה! עזריאלי שולטים

TheIllustrator

New member
והפעם הצבע כסף.

העזריאלי נצבעו בכסף... הבניינים היפים של מר עזריאלי מהווים, בצדק, את הלאנדמארק של ת"א. הם פשוט כ"כ יפים שזה כואב!!!(נראים "דמיוניים")

TheIllustrator

New member
השתקפויות.

מגדלי עזריאלי משתקפים בחלונות המראה של מגדל פלטינום. פסיכדאלי משהו...

danezeq

Member
זווית יפה! מה זה? איך הגעת לשם?

רק חבל שהכל מטושטש
זה הכל

TheIllustrator

New member
בהחלט זוית יפה...

פעם הבאה שאתה הולך לצלם, נסה לטפס על דברים ולהכנס לאתרי בניה או לעבור דרכם! ככה מוצאים זויות צילום!!!
וכן, התמונה OUT OF FOCUS וזה חבל, אבל נותן לה אווירה ייחודית. אני אוהב למרות הכל.

TheIllustrator

New member
המגדל הכי פחות מצולם בפורום...

בתמונה מרהיבה!!! נכון, הוא עיצב את "כל" המגדלים בת"א... אבל יש לו את זה! יסקי, עם המלניום התעלת אפילו על עצמך... המגדל הזה עותק נשימה!!! כ"כ יפה ו"אירופאי"...

TheIllustrator

New member
תמונה יפה של מגדל יפה!

מלניום יפה, ומאוחריו מתייצבים מגדל מבקר המדינה והפטינום הנטוי.

TheIllustrator

New member
זקור!

תמונה ישרה של מגדל מילניום... המגדל הזה מרהיב - אבל יופי הרב מתעצם בכך שהוא ממש לא "אחיד" או "סימטרי"... ועדיין, היופי רק מתגבר!!!

TheIllustrator

New member
פרוייקט...

מעניין כיצד ייראה מגדל מבקר המדינה לבסוף, אבל עד אז, אני חושש שחרף מראהו הנפלא של מגדל פלטינום, המלניום יותר יפה! תראו איזה יצירת אומנות... אחחח...
כן ירבו!!!

מגדל מבקר המדינה

שנה הבאה המגדל יהיה כבר מוכן ישתבח שמו לעד
ישתבח שמו בעולם ובכל העולמות כולם ונאמר אמן

למעלה