והאומן מכה שוב...

TheIllustrator

New member
והאומן מכה שוב...

כן, אני יודע... אני מאסטר, אני אומן, אני נפלא ואני מאד כשרוני!!!
(והפרחים לצה"ל) אני יודע ומוקיר תודה לכולכם על הערצה שלכם כלפי... אבל חברים, היום, אפילו אני התעלתי על עצמי!!!
היום הבאתי אותה בתמונות שכמותן לא ראיתם מעולם ולא תראו לעולם!!! פשוט תמונות אחד אחד... כ"כ יפות, כ"כ מרהיבות... פשוט חגיגה לעיניים. רוצים לראות? הגעתם למקום הנכון... LET THE FUN BEGIN!!!
 

TheIllustrator

New member
במסעי לעבר מסע הצילומים

לקחתי כמה SHOTS קולחות של הבורסה. איזה יופי. מה?
 

kyle

New member
נו? מה זה? אתה משאיר אותי במתח?

(ההודעה נכתבה לאחר התמונה הראשונה)
 

TheIllustrator

New member
זוג הדוגמנים

מרמת גן... ממש הגרסה הבניינית של יעל בר זוהר והשחיין ההוא! LOL
 

TheIllustrator

New member
תמונה יפה של בניין מכוער...

מה תקעו לנו את הדבר הטורקיזי הזה באמצע העיר!? המגדל המכוער של ת"א, מבין כל הגורדים החדשים. מה זה הצבע הזה!? והוא גם ממש משעמם... וזה עוד מהזווית ה"יפה" שלו!!!
 

danezeq

Member
תסלח לי אדון אקליפטוס ../images/Emo13.gif

תן לי לתקן אותך התמונה היא תמונה לא טובה - של מגדל מדהים! הצבע הזה - עם כל ה80´s שבו, עשה קאמבק -ובגדול במגדל הזה שילוב ענק של טורקיז ישן וטורקיז חדש גרם לי להתאהב בצבע- ושלא נדבר עליו בלילה - בלילה הוא, ה-כ-י- -י-פ-ה- -ב-א-ר-ץ-! (טוב, מתחרה עם פרסידנט ושער העיר) אגב התמונה לא כ"כ טובה לא בגלל שאתה צילמת אותה (חחחח
) אלא בגלל החוטים.
 

TheIllustrator

New member
לא-לא-לא! אנא סלח לי, מר אבק!

תו לי לתקן אותך מר אבק דניאלוס - תמונה איכותית של מגדל מבחיל! איזה 80!? אפילו 80 היה מתאים לי... עזוב 80, שיתקעו במקומו את מגדל שמשון או אל-על, אפילו הם כבר יותר יפים!!!(טוב... אולי לא עד כדי כך, אבל הם ברמה שלו) הבניין הזה מתחרה מוביל על התואר גורד השחקים המכוער בארץ! מאיפה הצבע הדוחה הזה? מה זה הטורקיז הזה? זה לא שנות השמונים, זה אריחי אמבטיה של רומנים!!! בעעעע!!!! נראה כאילו מישהו הקיא על זה... ופסי חלונות צרים ושקועים, איזור זכוכית כחול וחצי שקוף, חלק אבן אחורי עם חלונות קטנטנים - הבניין הזה באמת משהו אחר. אין לי מושג מי הארכיטקט, אבל לא אתפלא אם זהו המגדל הראשון שלו. גועל נפש כזה יש פעם ביובל!!! מגדל דוחה!!! בעיקר ביום... גם בלילה! ואגב, לא אני שמתי את כבלי החשמל ולא היה אפשר להמתר מהם בכל מקרה, ככה שיחסית לתנאים, מדובר בתמונה נחמדה!
(והטובה ביותר שלו עד כה!!!)
 

danezeq

Member
אני ראיתי תמונות יותר טובות שלו

לדעתי, צילמת אחלה תמונות של מגדל מילניום, מגדל טויוטה לא השקעת כ"כ
אני מת על הטורכיז הזה - אני מת על שני הצדדים שלו - ועל השילוב המגדל הזה מדהים וייחודי - אני לא בטוח שעמדת ליידו בלילה- הוא מואר כ"כ יפה! השילוב של האור הלבן עם הזכוכית - זה יותר טוב מסקס
מגדל מדהים! ואני חוזר - השילוב של שני הטורכיזים הוא פשוט מחרמן!!
 

TheIllustrator

New member
הפטרונס, מרכז הפיננסים העולמי בנ"י

מגדל המפתח באטלנטה, 1 רחבת קנדה בלונדון ועוד עשרות פרוייקטים מדהימים בכל רחבי התבל... ורק אצלנו, הפירמה של סיזר פאלי תקעה את גליל נייר הטואלט הדקורטיבי הזה בתבורה של העיר!
 

TheIllustrator

New member
יחסי חוץ!

ישראל, קוריאה ו...בולביה(למה דווקא בוליביה!?). לא משנה... תמונה בין-לאומית מרשימה של מרכז כלל.
 

TheIllustrator

New member
אש צולבת...

שימו לב להשתקפות כל חלק בבניין בחלק השני, ולהצלבת הפסים הירוקים - הם יוצרים מעיין X דמיוני ל"תוך" הבניין... איזה יופי!!! חשיבה ארכיטקטונית נפלאה וצילומית נפלאה!
 

TheIllustrator

New member
אילוסטרציה של מגדל רובינשטין.

או שמא הוא באמת קיים!? נראה אילוסטרטיבי.
 

TheIllustrator

New member
אהבתי!

אהבתי את ההקבלה של שני הפסים החיצוניים של הפס הירוק, שרצים לאורך 2 דפנות שונות של הבניין. התוצאה לפניכם... יפה, עם שמיים קודרים.
 

TheIllustrator

New member
אחת מהתמונות הטובות ביותר!!!

פשוט מדהים... מגדל סונול בבניה, וברקע, דוגמה מצויינת לגורד שחקים מרהיב - האם גם אתה תהיה כזה, מר סונול? (לפחות הארכיטקט מבטיח[וצפוי!!!] - מי אם לא יסקי יקירנו!) ותגידי את האמת... מגדל רובינשטין באמת נראה אמיתי? הוא נראה כמו אילוסטרציה!!!
 
למעלה