ודרך אגב......

Alinush182*

New member
ודרך אגב......

בקשר לאלה שאוהבים את IN THE END של לינקין פארק......... לינקין פארק גנבו זכויות יוצרים בשיר הזה כבר קיים שיר כזה..... שיר של גרין דיי באלבום-DOODIE הלבום יצא בשנת 94´ אז כל אוהבי לינקין פארק לכו תתפגרו.........

adibb

New member
בדקתי,

ואין קשר בין שני השירים, רק אותו שם... לא שממש אכפת לי מלינקין פארק, פשוט משעמם לי...
עדי

Alinush182*

New member
אני יודעת......

אבל זה עדיין זכויות יוצרים לא? זה כמו שנגיד עכשיו אני אקים להקה ונוציא להיט בשם "apple shampoo" זה לא יהיה גניבת זכויות יוצרים??? וגם השיר של לינקין פארק להיט, אני מבינה נגיד אם זה היה איזה שיר מסכן בסוף הדיסק או משהו אבל להיט עם שם של שיר אחר ואפילו לא גרסה מחודשת? זה כבר מוגזם.......

Manic Subsidal

New member
לא, זה לא זכויות יוצרים

אם תבדקי, יש מלא שירים בעלי אותו שם למלא להקות ואמנים... כל עוד לא גונבים את הליריקס, אין שום בעיה משפטית

roychu

New member
לא מדוייק....

כאשר רושמים על שיר זכויות יוצרים רושמים את שם השיר, אבל בפומבי מותר לאומן להציג את הזיר איך שבא להם... לדוגמא, I wish you were here של פינק פלויד יש גם את I wish you were here של אינקובוס, איך זה? יכול להיות שאינקובוס רשמו את השיר בתור I wish you were here Now או משהו בסגנון.... כך שהשיר של אין דיאנד, לא רשום תחת אותו שם כמו של גרין-דיי

Manic Subsidal

New member
שמות של שירים לא רושמים....

אי אפשר לתבוע למשפט על שם! (אפשר, אבל הסיכויים לזכות מעטים)

punk

New member
לכל להקה שאני מכיר

יש לה שיר שקוראים לו untiteld כמעט

~BLINK182_gurl~

New member
נכון....

ויש גם כמה שירים שקוראים להם around the world..... אז כנראה שזה לא זכויות יוצרים כי אחרת היו לנו יותר מדי עבריינים בעולם..... טוב זה כבר יש.....

אוי

זה כמו שלבלינק יש שיר שקוראים לו sometimes וגם לביצ´ני יש כזה שיר, זה דבר חוקי זה בסך הכל שם של שיר, זה גם כמו חידושים שכשמחדשים שיר אז משום מה הוא נשאר עם אותו שם. זה לא כזה עניין רציני! שם זה לא זכויות! TaLi

למעלה