ודרך אגב...

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
ודרך אגב...

מי זה היחיד במיני והיחיד במיני 2 אני לא מבין ואני חוזב שהם גם לא הבינו מהרגע שניהיה היחיד במיני 2 אז הוא כבר לא היחיד ואז זה צריך להיות היחידים אז בבקשה היחיד במיני אני מבקש אם זה לא קשה פשוט מאוד לקרוא לו החברה משה החברה משה. גיא ואם הוא מציק תגיד לי יש לי משק ואני לא מהסס להשתמש בו אפילו אל ציפורים טועות. אההה ודרך אגב הוא בן 13 אני חושב שצריכים לחגוג לבחור בר מצוה ווואאווווווווו מזל טובבבבבבבבבב חברה אל תיהיו רעים אני לא מבין למה אתם לא הרצם את השרשור הזה לפני כן הרי לבחור יש רק פעם בחיים בר מצווה אז קדימה שרשור מזל דוב לאדונים במיני. ודרך אגב מיני זה דיי לוחץ תנסו משהו אחר משהו כמו היחיד בסטרפלס או היחידי בתחתון חד צדדי לא מיני זה דיי מגעיל ופגי גםם ו.... זהוווווווווווווו.... אז גם שרשור ברמולדתתתתתתתתתת........ טוב בגלל שאני לא מצליח לים בלונים וכאלה אז אני פשוט ירשום את זה בלונים בלונים פרחים עוגה עוגה עוד בלונים שפם שפם שערות ביצים שערות בית שחי וכאלה וכאלה

היחיד במינו הוא

סתם הומו כזה בן 13.. שבא לכאן כביכול לפרסם את הג'קס שלהם.. וקבל אותה בשם המקורי "ג'קאס ישראלי!" .. אופה אל תגי לא חזק!! קיצר הוא בא לכאן טען שהם עושים את הג'קאס הכי טוב.. ושהוא שמע על כמה שקיבלו כתבה במעריב ג'קאס כפר יונה וכל הדברים שהם עושים זה מעפן וזה.. אז אחרי זה כולם התעצבנו עליו שהוא תופס תחת על הג'קאס הדפוק שלו (אגב הם קוראים לעצמם לפי האנשים של ג'קאס באמת.. באם מרג'רה אנד שיט.. מקורי למדי!) אז הוא התחיל גם לרדת על אור שלא יתלהב מעצמו למה הוא מנהל רק חודש והוא התחיל להתלהב גם על ביאץ' קיצר כולם שונאים אותו פה עכשיו ולא שמים עליו זין.. סתם ילד בן 13 אין לו מושג מהחיים.. אפילו שיערות בביצים אין..

איך אתה יודע

מה בדקת לי את הביצים ? חושב על ביצים של אחרים וקורא לי הומו באותה תגובה תאמין לי יש לך קצת בעיות

bobby6killer

New member
אתה אידיוט

צריך לתלות אותך וביום שאני יראה אותך אני אהרוג אותך!!! עכשיו שתוק ותחזור לחור תחת שמננו אבא שלך הוליד אותך סבבה?

מ מ מיתר

New member
תגיד יא הומו.......

לא נמאס לך?? או שאתה סתם אפס סלי חיים כל היום על המחשב ורושם במחרברת איך לקלל אותנו או איך לקלל אותנו???...... בדוגרי אחי אפילו זין אין לך!! ואני שונא אותך יא חתיכת מתרומם!! ואני בטוח שאת הג'קאסס אתה גם לא עושה אתה בטח משחק אותה בם וקופץ לי ממדרכה לעציץ! וחושב שאתה יודע לערוך?! לך לרופא כבר ותגיד לו שאתה טמבל ואידיוט?! חחח אתה ממש ממש אפס?! אין לך חיים!! מרוב שאתה הומו!?!! ולא צריך לבדוק לך את הביצים! אנחנו מאמינם שכבר ממזמן הם נפלו לך יחד עם האיבר הקטן?! שורה תחתונה.. תעשה בנג'י בלי חבל

טוב אז ככה (לכולם)

המעורער מבחינה מינית או היחיד במינו כפי שחלקינו קוראים לו לא הבין את הרמז שלא אוהבים אותו בשום מקום.. ואם גם את זה הוא לא הבין.. זה כולל את המקום הזה.. אז אם במקרה ראיתם איזה הודעה של הפאגט.. אל תענו.. לא שווה את המאמץ להקליד את האותיות..

bobby6killer

New member
רואים שאתה ילד קטן ומסכן

שמשחק אותה חזק על המקלדת כי בחיים אף אחד לא אוהב אותו,ואם נראה אותך אי פעם,אני בטוח שאתה תשתין מפחד יא אפס מסכן... ואם פעם הבאה אתה רוצה לרדת על אופיר אז לפחות שיהיה משהו מצחיק סבבה? סבבה? תחזור ללמוד לבר מצווה שלך ביום שבת סבבה? אה ואל תשכח לגלח את השפם בר מצווה בבוקר בסדר?\ *מיותר לציין שביום שבת בצהריים הוא יאושפז בגלל חבלות קשות שנגרמו מסוכריות ורטרס אורגינלשזרקו כל המשפחה ששונאת אותו

איזה מסכנים אתם

מנסים לרדת עליי בקשר לבר מצווה חבל שהיא הייתה לפני כמעט שנה אז חבל ניסיתם לא עבד , עזבו ! ואם אכפת לכם אני באוקטובר בן 14

לאאאאא

אחי אני מצטער!! חשבנו שאתה ילד קטן כזה שאפשר להסתלבט עליו!! חשבנו אתה בן 13 ורק עכשיו היה לו בר מצווה!! וואי מצטער לא ידענו שאתה בן 13 וחצי!! סולח??

ההודעה על הברית מילה

היא הירידה הכי טובה בעולם והיא של שפיצי... סבבה שפיצי מרוצה? אאה ויחיד במיני2 את המסיבת בריתה אתה זוכר? זה היה לא מזמן...

למעלה