ודירה כבר יש לכם?

גנגי

New member
ודירה כבר יש לכם?

אני ממש לא עוקבת אחרי מה שקורה בטלוויזיה, אבל היום גררו אותי בכוח לצפות בפרק האחרון של "רצים לדירה" - תוכנית תחרותית של עשרה זוגות שמתחרים על זכייה בדירת-פאר. הזוג שזכה בדירה הוא רמי ורונן - זוג חתיכים ישראליים שהביסו את כל המתחרים האחרים ואשר הודיעו שהם מתכוונים להתחתן עכשיו, כשיש להם כבר דירה מאובזרת ומפוארת (כולל חדרי ילדים מאובזרים קומפלט...). היה נחמד לראות את הזוג הזוכה.

odedee

New member
כן.

אבל תמיד יש מקום לעוד אחת - את יודעת, בדירה אחת אין מקום לכל הבגדים... והרי אין ספק שהגיע להם. עובדה - כל הפקצות בעד!

גנגי

New member
(אחת התגובות שהכי הצחיקה אותי

היתה: "למה הומואים מקובלים היום אבל הומופובים לא?")

odedee

New member
אנשים מגעילים.

אחד הדברים שמעוררים אצלי תמיד את התחושה שישראל היא לא המקום עבורי היא צורת ההתבטאות הזו. לא ראיתי מקומות אחרים באינטרנט שבהם אנשים מארצות אחרות מתבטאים בצורה דוחה כזו. בעיני זה לא מצחיק, זה נורא נורא מצער.

אבא גאה

New member
לא מסכים

אני גר בקנדה - יעני שיא הקידמה בנוגע לחקיקה בנושא אם היית רואה את כמות הא/נשים (אלפים) שהתגודדו כאן אל מול בניין הפרלמט להפגנה נגד הומואים ולסביות היית מתחלחל. שונאים תודה לאל יש לנו בכל מקום בעולם....אל תשלה את עצמך אתה אולי בסן-פרנסיסקו שהיא חממה מיוחדת, נסה לבקר באטלנטה....

odedee

New member
אני לא מתייחס דווקא להומופובים.

רואים את הגישה הזו בכל מיני טוקבקים, בכל נושא שבעולם. אנשים מישראל כותבים בטוקבקים צורה מכוערת, מעליבה ונמוכה בכל הזדמנות - אם זה בנושאי יחסים עם הפלסטינים, שינויי מיסוי, מערכת החינוך, תוכניות בישול בטלוויזיה, ביצועי המשטרה... אפשר לטעון שבכל מקום, גם בקנדה ובארה"ב, יש אנשים זבל. אני האחרון שיכחיש את זה. אבל בישראל נראה שחמומי המח דומיננטיים יותר, בכל נושא ונושא.

odedee

New member
אה, וכמובן

שגם ההומואים הישראלים לא יוצאים מגדר זה, והטוקבקים שקוראים ב-gogay גם הם לעתים מכוערות מכוערים ומרגיזים.

ro99

New member
../images/Emo45.gif וגם להודעה הקודמת ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

ABCFD

New member
זה כלום

אם היית קורא טוקבקים של ישראלים בכתבות על הפיגועים בלונדון או מדריד היית קורא: "הוי, איזה כיף, עכשיו גם יבינו אותנו" "הלוואי שיהיו עוד פיגועי טרור כאלו, שיסבלו מה שאנחנו סבלנו"..

odedee

New member
ולמה את חושבת שלא קראתי?

וברוכה הבאה לפורום

ciccio

New member
דווקא אני עוקב

והם הפייבוריטים שלי... הם זוג ממש מתוק ומגיע להם לזכות. מזל טוב להם.

למעלה