ודאי תשמחו לשמוע ש...

FreakOfNature

New member
ודאי תשמחו לשמוע ש...

הסינגל השני מתוך Anastacia הלוא הוא Sick and Tired, נכנס לטבלה הגרמנית למקום ה-5 - הכניסה הגבוהה ביותר השבוע למצעד.
בנוסף, הוא השיר הכי מושמע השבוע בתחנות הרדיו באירופה
האלבום anastacia הוא האלבום הנמכר ביותר השובע באירופה.
עד כה, הוא נמכר ב- 550,000 עותקים בגרמניה בלבד.
הסינגל של LOA, נמכר שם ב-200,000 עותקים.

mattttan

New member
../images/Emo13.gifאיזה כייף לשמוע...

בכלל תמיד יש לך חדשות משמחות.

Aviv6

New member
אכן כיף לראות שהיא מצליחה! ../images/Emo13.gif

יש מצב לדעת כמה עותקים היא מכרה בארץ מהחדש? ואולי מהשניים הקודמים?

arke02

New member
אני לא יודע לגבי הארץ, אבל בחול....

היא מכרה קצת יותר משישה מליון מהראשון, קצת פחות מארבעה מיליון מהשני. ומהחדש ארבעה מיליון
ברחבי אירופה (רק בחודש הראשון להוצאתו) כך שהמספר בטח יגדל עוד... (לא מעז לומר יכפיל את עצמו!
)

FreakOfNature

New member
יש לך טעות בנתונים, לפי מה שידוע לי

Not That Kind נמכר ב- 3.7 מיליון עותקים, Freak Of Nature נמכר ב- 3.4 מיליון עותקים. נראה לי שהנתונים שלי הם הנכונים, מכיוון שמתוך NTK היה אך ורק את IOL שהיה סינגל מצליח, ובשביל להגיע ל-6 מיליון עותקים צריך קצת יותר משיר אחד, לא משנה כמה הוא מצליח. חוצמזה, שצריך לזכור שהוא נמכר רק ב 120,000 עותקים בארה"ב, כך ש- 6,000,000 עותקים לאירופה ולאוסטרליה בלבד זה יותר מדי (אוסטרליה אינה שוק מוזיקה מאוד גדול - פלטינה שם זה 70,000 עותקים), אפילו בשביל הצלחה פנומנאלית כמו שיש לה באירופה. נימוק נוסף - Laundry Service של שאקירה נמכר בכל רחבי העולם במשהו כמו 11,000,000 עותקים. אם צריך לחלק את זה לפי יבשות, אני מניח שההתפלגות תהיה בערך 7,000,000 עותקים באמריקה הצפונית והדרומית יחד, ועוד 4,000,000 באירופה. אני יודע בוודאות ש- LS נמכר באירופה יותר מאשר FON, ולכן הסיכוי שFON היה קרוב ל-4 מיליון קלוש ביותר. אבל שוב - ייתכן ואני טועה

arke02

New member
מוזר....../images/Emo12.gif

אני די בטוח שNTK מכר 6 מיליון, קראתי גם בכמה אתרים שאומרים שאנסטסיה מכרה 10 מיליון בעולם (אני מתכוון לפני השחרור של ANA), אבל אני אנסה לאמת את זה... יכוליות שסוני עיגלו את FON, אבל זה לפחות מתקרב למה שאמרתי. לא ידעתי ששאקירה מצליחה בארה"ב, ממה ששמעתי אותה אומרת היא די במצב של אנסטסיה לא? בכולופן אני גם מתנצל אם הבאתי נתונים שגויים, אני אבדוק שוב....

FreakOfNature

New member
שאקירה מאוד מצליחה בארה"ב../images/Emo70.gif

ד"א, אני הבאתי את הנתונים שלי מהאתר anastacia-newkirk.de

arke02

New member
זה נחשב בתור ביסוס../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

In 2000, Anastacia released her debut recording, which exploded throughout Europe and placed her in the industry's elite. Her 2002 release only served to add to this growing phenomenon and over the course of the past 4 years she has amassed in excess of 10 million in worldwide sales and has won countless international awards. (זה מתוך האתר הרשמי) זה נראה לך הגיוני

FreakOfNature

New member
לפי דעתי הכוונה ב-10 מיליון היא יחד

עם סינגלים (יכול להיות שאני טועה...)

Im The Sun

New member
וואו וואו וואו!!../images/Emo42.gif

נתונים מרשימים! כל הכבוד לאנסטסיה!!!

למעלה