וגר זאב עם כבשה.

וגר זאב עם כבשה.

אם אנחנו כל כך שונים,זה לא הגיוני ואפילו די לגיטימי שלא נסתדר לאורך זמן תחת אותה קורת גג...? או שהשוני ביננו הוא דווקא שמשלים אחד את השניה ליחידה אחת שאמורה לפעול בצורה מושלמת? ע"ע גברים ציידים ונשים מלקטות. כל צד יותר טוב בתחומו,וביחד,נוסחה מנצחת. תובנות בבקשה.
ושיהיה במזל טוב לכל המתחתנים היום.

המציאות מוכיחה

שזה לא עובד לאורך זמן .. למרות שאני בטוח שאתה מלא געגועים לבילויים רק אתה והיא על חוף הים, מסתכלים בכוכבים, מטיילים יד ביד ... או יושבים בבתי קפה לשיחות נפש ארוכות ... או באוהל סיירים רק שניכם, תרים את הארץ עם הפינג'ו והקפה הטורקי .... או שאתה עושה לה פרנץ' בציפורניים ברגליים ... או שהיא עושה לך טיפול פנים ... או שהיא משחקת איתך PRO ואתם מתחרים על האליפות ב MANAGER .... או שאתה יושב לערב של גבינות איתה ועם כמה חברות קרובות שלה ... או שאתם עושים כביסה יחד ... או שאתה עם הגיטרה, היא נשענת על ברכייך ואתה שר לה שירי אהבה נוסטלגיים ... או שאתם צופים יחד בחדשות האופנה בערוץ E .... או הולכים יחד להופעות ... או ערבי חמישי שרק שניכם יושבים ורואים מכבי ... או שישי בבוקר, פיזרת את הילדים למסגרות החינוך והיא מחכה לך כשרק עורה לגופה במיטה שלכם לבוקר של פינוקים ... אני בכיוון ?

פפפפהההההחחחחחח.....

תדמיין עכשיו את מר קו מתפתל מצחוק תופס את הבטן ומשפריץ רוק לכל עבר..... ועכשיו תדמיין אותה,משלבת את זרועה בידי.לאור השקיעה. ומחפשת תחנת משטרה קרובה ב-gps... חחחחחחחח...... חזק.הרגת אותי עכשיו.

האמת

שהתלבטתי אם להוסיף את החלק של : פיזרת את הילדים למסגרות החינוך והיא מחכה לך כשרק עורה לגופה במיטה שלכם לבוקר של פינוקים ... כי כל השאר קורה במציאות היומיומית :) עאלק מה שנקרא .... עכשיו תפקידך להעיר את הבנות פה מהחלומות ..

פסססססססססססט

זה בסדר אין לנו כל כך צורך להתעורר משום חלומות הדברים שתיארת לעיל קורים גם קורים במציאות <לא שלי כרגע . . . .> אבל מניסיון קודם יכולה לציין שהם בהחלט נמצאים שם

עם

חיוך זדוני בהמשך :) משום מה יש לי הרגשה שלא התכוונת שהכל באמת קורה במציאות היומיומית אחרת לא היית מפנה אותו להעיר אותנו מהחלומות לדברייך . . .

אני אין לי חיוכים זדוניים ...

רק חיוכים לבביים וממיסים .. אבל ברצינות .. יש דברים כאלה, בלי ספק .. נתקלתי בשלב זה או אחר ברובם .. אבל הם רק ממחישים את ההבדלים והפערים בין המינים בין הדברים שעושים "לכן" טוב .. והדברים שעושים "לנו" טוב ..

וואלה??

פספסתי אותך כאן איך בדיוק הם ממחישים את ההבדלים והפערים בין המינים? אשמח אם תאיר את עיני :))

הממממ...

למרות שאני בטוח שאתה מלא געגועים לבילויים רק אתה והיא על חוף הים, מסתכלים בכוכבים, מטיילים יד ביד ... או יושבים בבתי קפה לשיחות נפש ארוכות ... או באוהל סיירים רק שניכם, תרים את הארץ עם הפינג'ו והקפה הטורקי .... או שאתה עושה לה פרנץ' בציפורניים ברגליים ... או שהיא עושה לך טיפול פנים ... או שהיא משחקת איתך PRO ואתם מתחרים על האליפות ב MANAGER .... או שאתה יושב לערב של גבינות איתה ועם כמה חברות קרובות שלה ... או שאתם עושים כביסה יחד ... או שאתה עם הגיטרה, היא נשענת על ברכייך ואתה שר לה שירי אהבה נוסטלגיים ... או שאתם צופים יחד בחדשות האופנה בערוץ E .... או הולכים יחד להופעות ... או ערבי חמישי שרק שניכם יושבים ורואים מכבי ... או שישי בבוקר, פיזרת את הילדים למסגרות החינוך והיא מחכה לך כשרק עורה לגופה במיטה שלכם לבוקר של פינוקים ... אם היו צבעים פה - הייתי צובע את ההעדפות הנשיות ברשימה ... לעומת ההעדפות הגבריות ברשימה ..... אבל אין צבעים אז הדגשתי .... נחשי איזה צד מודגש ? :) אבל נדמה לי שעכשיו יותר ברור לא ? :)

למעלה