וגם שאלות

וגם שאלות ../images/Emo130.gif

בעקבות הודעתי הקודמת... עשיתי את הצעד הראשון
לחברה שהמליצה ו
לכן על התגובות.... התקשרתי לפרופ' זיידמן לפגישה ראשונה.... אי לכך ובהתאם לזאת...מטופלות פרופ' זיידמן (דרך כללית) שאלות לי אליכן, פגישה ראשונה 880 ש"ח
(כן אני יודעת שיהיה לי החזר מסויים מהכללית מושלם)...אבל זה אומר שהטיפול יעלה הרבה יותר, לא?
שהרי כרגע זה רק פגישה...... וזה נקרא עלויות נמוכות....
... האם יש החזרים מהמושלם גם לגבי הטיפולים? וחוץ מזה.. מה כדאי/צריך לפגישה ראשונה אצלו.... יש טיפים? האם באמת יהיה לי קל יותר בעזרתו (אם בכלל) להגיע לתל-השומר? מרגישה טירונית מאוד..... וחוץ מזה, בלי שום קשר, היום (כך זה נראה כרגע) התחיל המחזור....אאאווווףףףף.... נגמר הדיכוי
יקח הרבה זמן עד שאצליח לקבל שוב עוד דיכוי......

ר ו מ י ה

New member
ברכות על הצעד הראשון ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהצעד הזה יוביל אותך במהרה להריון הכל כך מיוחל שלך
פגישה ראשונה אצל זיידמן עולה 880 ש"ח, אך במידה ואת מתחילה אצלו טיפול המחיר יורד ל- 580 ש"ח (משהו כזה). היתרון הגדול אצל פרופ' זיידמן (מעבר להיותו אדם מקסים ומקצועי) הוא שזהו המחיר לטיפול מלא הכולל- פרוטוקול, שאיבה, החזרה ושיחת סיכום. כמובן שאת כל ההוראות את מקבלת ישירות ממנו והוא זמין עבור מטופלותיו כמעט 24 שעות. סתם לשם השוואה- רוב עמיתיו הפרופסורים לוקחים מאות שקלים בנפרד (קרוב ל-1000) לכל שלב בטיפול, מה שמסתכם באלפי ש"ח לטיפול אחד! לגבי כללית מושלם- יש לך החזרים על שלושה טיפולים בשנה. את יכולה לברר את הפרטים המדויייקים לגבי גובה ההחזרים בכללית קול *2700 . תביאי איתך לפגישה איתו את כל החומר הרפואי הרלוונטי כולל פרוטוקולים של טיפולים קודמים ואם יש גם דוחות מעבדה. ממליצה לך לרשום את כל השאלות אליו על דף ניר. ברגע האמת נוטים לשכוח דברים. בהצלחה כבר אמרתי??????!!!!!!!!!!!

../images/Emo51.gif רומיה יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

באמת הבנתי שהוא יחסית יותר זול, אבל פתאום נדהמתי למחיר כשזה רק פגישה....והרי כל השאר זה הרבה יותר מפגישה... אז את אומרת שזה יורד... ירדה לי אבן מה
... שמחה כל כך לשמוע המלצות חמות לגביו, זה נותן תחושה טובה... תודה על האיחולים/טיפים ותודה בכלל על מי שאת

vanilachip

New member
רומיה כבר ענתה לך על הרוב, אבל

רציתי שתדעי שאם את עושה את ה- i.v.f דרך אסותא+זיידמן את זכאית ל-6 טיפולים דרך המושלם, כמעט ללא ביוקרטיות מציקות. מאוד נוח. ושוב, המון בהצלחה!

../images/Emo51.gif../images/Emo25.gifצעד ראשון נעשה בזכותך

ההמלצות והטלפון שהגיעו ממך כבר היה לעזר רב... טוב לשמוע על הדרך שהופכת להיות נוחה (לאחר ששנה אחרונה היתה לי קשה מאוד מבחינת בירוקרטיות).
גדולה

../images/Emo51.gif דארא יקרה...

אני כל יום שישי, כשאני מדליקה נרות, מסתכלת על ה
שנתת לי שמונח בדיוק שם...
ו
גם לך....

yaelma1

New member
בהצלחה ועוד עיצה קטנה:

אם עברת ניתוח כדאי שתביאי איתך את דו``ח הניתוח ואם אין לך אותו אז את מכתב השחרור ועוד משהו חשוב: רומיה כתבה לך שתכיני רשימת שאלות ואני מסכימה איתה ומוסיפה שתשאלי כל שאלה שנראית לך גם אם היא הכי מטומטמת (סליחה) בעולם! שיהיה בהצלחה.

למעלה