וגם אסור להתקרב...

וגם אסור להתקרב...

חפץ חשוד, למי מאיתנו ששיך לדור אחר. חפץ חשוד נוסח גרמניה-אמריקה. בהמבורג ודרזדן נתגלו "חפצים חשודים" שבאמת הכילו חומר נפץ, או בעברית - פצצות. מאז גרמניה נכנסה לכוננות. כוננות נוסח גרמניה. לפני כשבועיים פוצצו בתחנת הרכבת בפרייבורג מזוודה.סיפור שהיה כך היה: אישה אמריקאית הגיעה משדה התעופה של פרנקפורט לפרייבורג. היא ירדה בתחנת הרכבת היעודה ולפתע נזכרה ששכחה את הכינור שלה ברכבת (לכל הפולנים שבינינו: "מזל שהראש שלה מחובר לכתפיים עם צואר"). מיד עלתה לרכבת לקחת את כינורה בטרם תיסע הרכבת וכינורה ייסע גם הוא ללא שוב. המציאות יכולה להיות משעשעת לפעמים כמו בסרטים. רוצה לומר - משעשעת לאלה שלא לוקחים חלק, אלא רואים את הקומדיה. ניחשתם נכונה - הרכבת נסעה לה. אמנם האישה היתה עכשיו עם כינורה האהוב, אבל המזוודה נשארה על הרציף ללא משגיח. אנשים שאלו ותמהו, כוחות הביטחון פינו את האנשים וסגרו את תחנת הרכבת. האשה בינתיים הגיעה לבאזל ולא יכלה לחזור לפרייבורג - כי כל הרכבות לפרייבורג עוכבו בגלל חפץ חשוד. המזוודה פוצצה. לאשה ולכינור שלום. חפצים חשודים - לא רק בישראל.

mikledet

New member
אבל

לי זכור שבאמת היה במיזוודה חומר נפץ.... מה - אז לא היה??? אבל אני בטוח שאמרו שכן... המממ... אולי הגיע זמן לבדיקת אוזניים....

חברתי שתחיה (גרמניה), טענה בכל תוקף

שבפרייבורג - לא היה במזוודה הרבה מעבר לבגדים. מישהו טועה.

mikledet

New member
מאמין

לך - פשוט הייתי בטוח ששמעתי אחרת - אבל אני מניח שטעיתי - לא ניסיתי להגיד שאתה טועה - רק שיתפתי...

ואני לא נסיתי לטעון שאתה טועה

רק ציינתי עובדה שכנראה אחד מכם טועה - או אתה או חברתי שתחיה.

למעלה