וגלרית תמונות חדשה

שרי סילבר

Active member
ותשובה לידידנו א-77 על השאלה שלך בדוא"ל: כן, ראיתי את התמונות כבר אתמול ונפעמתי. באמת שאני לא נקרופילית, אבל אני חושבת, ולא להיעלב, שעם כל הכבוד למצלמה הפלאית הזו, זה לא אותו הדבר כמו להיות שם באופן אישי ולראות מקרוב, ואני בהחלט זוממת...יש משהו במצבות ישנות, שכמו בספרים, מלמד על תקופה, על מקומות, על אוירה, ולא רק על איש ספציפי כזה או אחר. והעובדה שלתוך התמונות אתה מוסיף את האיזור בו נראה לך טמון הסבא רבא שלי לבית ברד"ש, ככה במחיצת כל הגדולים הללו, נו בכלל כבוד גדול! מה אומר ומה אגיד: שרק תמשיך להסתובב בארץ ובחו"ל ולצלם לנו נפלאות כאלו. תבורך!!!

א77

New member
הערות, לא לפני התודה והברכה

גם לערן וגם לשרי הממריצים. לערן. על המצבה של הרב אוחיון כתוב במספר סוגי כתב. ביניהם רש"י וגם אשורית. השם כתוב באשורית שזה הכתב של ספרי התורה. לפי מרן הבית יוסף נכתבת האות חי"ת משני רגלים שכל אחת היא האות זי"ן, גג משופע משני עבריו מגשר ביניהם ועושה את זה לאות חי"ת. ואילו לפי הקבלה ועפ"י האר"י הקדוש. נכתבת הרגל הימנית בוא"ו. על המצבה נכתב "אוחיון" עפ"י הבית יוסף. וזה לא אוזזיון. איני חושב שהנך דתי. אבל מובטחני שננך חסיד... הרי בקבר הרמב"ם כשהיית אמור להכניס תמונה של "בצד הנשים". הכנסת שוב את צד הגברים.
לא נורא למעט ההומור. אל תתיחס ברצינות.

למעלה