וב...סיבוב ראשון...

O f e r P e e r

New member
וב...סיבוב ראשון...

בסיבוב הראשון... כפי שאתם מבינים ניצחה אותי (תזכרו טוב: אותי...) העמותה בבריונות מגעילה ופושעת!!! היא (הוא) פגעה באדם חף מפשע... שהצליח להעפיל לשלבים המתקדמים ביותר בתחרות לאחר שהביס (כן... -הביס) את מר אליהו!!! בנוסף... הכריזו מלחמה על תלמיד אחר שלי!!! לכל חברי העמותה שימו לב!!! אני : עפר פאר מודיע בזאת כי אני אלחם בכם והשקיע כל גרוש שחסכתי או אחסוך בעתיד על מנת להביא צדק בעולם הביליארד!!! אתם חושבים שניצחתם... בינתיים... אתם תלמדו בדרך שבחרתם!!! לכל ספורטאי הביליארד בישראל... שימו לב!!! הריני מודיע על תחרות ביליארד... סך הפרסים יעמוד על 25,000 שקל!!! לפרטים אנא פנו אלי!!! ישירות!!! תחילת התחרות: 18 בינואר מי יתן והטוב ינצח!!! God Bless You All!!!

corner2u

New member
עופר ידידי

כולם הפסידו, אין מנצחים באירוע כזה, ומפריע לי שהביליארד סובל מאד מהתנהגות שלך

corner2u

New member
אם אתה חושב בכסף לקנות איזה אהדה

אתה טועה, לרגע בבוקר עוד חשבתי שאתה צודק, אבל לאחר קבל תשובה של האיגוד וההודעה האחרונה שלך (הודעה זן) אני רואה קשר ישיר בין התיסכול שלך שלא רוצים אותך באיגוד, לבין ההצלחות היוצאות דופו של האיגוד. לדעתי אתה תשאר בחוץ ואני מאמין שיגע היום שגם "תלמידך" יעמידו אותך במקום. ידיד אתה תקוע לצערי תאלץ או ללמוד לחיות עם זה או לשבת מהצד אבל נא לא להפריע

O f e r P e e r

New member
טעות בידיך!!!

תבין, גם אתמול פנה אלי נציג איגוד ואמר: אנחנו רוצים אותך!!! אני לא רוצה להיות חלק מגוף בזוי כזה!!! אשר מעדיף אדם זה או אחר על פי רצונותיו!!! ובהתאם לזמן המתאים לו!!! חוסר שיוויון ממני והלאה!!! אתם יכולים לרדת עלי כמה שבא לכם... אך זיכרו... עשיתם טעות, חזרתם בכם, ושוב חזרתם בכם!!! אני עוסק בביליארד נטו!!! לונה פארק זה לא ביליארד, לכן רכבת הרים לא מקובלת כאן!!! כל כך הרבה טעויות נעשו/נעשות על ידי העמותה!!! אך לטעות שזו אני לא אתן לעבור בשתיקה!!! מר יו"ר נכבד: בין שאר הדברים שלמדתי גם ממך: "על טעויות משלמים"... עשית טעות ענקית!!! אני קורא לך להתפטר לאלטר מתפקידך כיו"ר העמותה על מנת למזהר את גודל הנזק בעולם הביליארד הישראלי!!! שבת שלום לכולם

9ball master

New member
לא היית שם אז...

אתה לא יודע איך עופר התנהג !!!! עופר עמד במקומו ולא זז ולא הוציא מילה בעוד מר עוסי לוי התנהג כמי שאחז בו דיבוק ואף ניסה לפגוע בעופר פיזית, מעניין איך אתה היית מגיב לכך שיורקים לך בפרצוף. כולם הפסידו כאן, אני מסכים איתך אבל הביליארד אינו סובל מהתנהגותו של עפר אלא מהתנהגות האיגוד ואלה העומדים בראשו

Anin17

New member
שולם עופר

כל הכבוד על היוזמה אני מבטיח לך שהתחרות תגיע לדף הראשי של תפוז 18 בינואר רשמתי

corner2u

New member
רעיון מצויין

שהחלטת להיות עסוק במשהו אחר ב-18 בינואר, כך לא תפריע גם באירוע זה של האיגוד. אני ממש לא מבין איך האיגוד שומר על איפוק כלפי ההתנהגות הברטאלית שלך. שוב מצויין שתהיה עסוק במשהו אחר, אני גן תומך נלהב של האיגוד שלך ושל ידידך שגיא אני גם ירשם. אני מקווה שמנהל הפורום יהיה נוכח באירו שלך ביחד עם כל חבריך ותלמידך ולא תציקו כמו שאתם רגילים באירועים שהאיגוד מכין. שוב רעיון מצויין!

YefimP

New member
אני אף פעם לא הייתי מציק באירוע

אני תלמיד של עופר ואף פעם לא הצקתי ולא אציק בשום אירוע ביליארד. אני יודע להתנהג ולהחזיק את עצמי בידיים. ואתה תשקול טוב את דבריך לפני פירסומם. אני לא מאמין לך שאתה לא מכיר אותי - אני רואה שאתה מתמקצה טוב מאוד בתחום, באנשים ובאיגוד עצמו. אני משתתף קבוע בהרבה טורנירים וגם של האיגוד, אני הייתי שופט באליפות של ה-9BALL לפני חודש בשלבי 1/4, 1/2 וגמר עצמו. פשוט לא ייתכן שאתה לא מכיר אותי ואני כמעט בטוח שגם אני מכיר אותך. הבעיה היא שאתה אמרת כל כך הרבה דברים פה כאשר הרוב לא היה מסכים איתך. לכן גילוי שמך ישפיע על דעותיהם עליך בעולם האמיתי ואתה מפחד מזה.

corner2u

New member
יפים!

אני יודע שאתה חש ברע מהמצב, אבל אתה מבין גם שהתערבות של עופר למהלך הטורני לא היה במקום. אני שואלתי את עופר והוא לא ענה לי: א. האם סיימת את המשחקים לאותו יום? ב. כמה זמן לוקח לשפוט משחק? לפי זה נראה על איזה חוק שימור אנרגיה מדבר עופר

9ball master

New member
שוב....

אתה ממען לקרוא או להבין או להפנים!!!!! כמו שלמאמן של כל ספורטאי אחר בכל ענף ספורט אחר מותר להגיד לשחקן מה לעשות, אם זה בפסק זמן או בהפסקה בין מערכות או בצעקות מהקווים, אז גם למאמן ביליארד מותר להגיד ולייעץ לשחקן שלו מה לעשות, גם באמצע תחרות של האיגוד הישראלי לספורט הביליארד!!! כל עוד השחקן לא באמצע משחק. עפר ייעץ לשחקן שלו מה לעשות ולפני שיכולת להגיד ג'ק רובינסון מר יוסי לוי התחיל להשתולל, כל הארוע לקח כדקה וחצי!!! ולא היה ניתן ליישב זאת בדרך מבוגרת ומיושבת!!! רק לידיעתך!!! אני חושב שכל הסיפור הזה הוא תירוץ, מהרגע שנכנסנו (אני ועפר) למועדון, מר לוי והיו"ר הנכבד חיפשו את הפסיק הכי קטן על מנת לנסות להוציא אותנו משם!!! העובדה היא שהיו"ר גם ביקש שיפנו אותי מהמועדון ואני לא עשיתי כלום ולא התערתי בכלום, זה היה ניסיון שפל לפנות אותי "על הדרך"... תפסיק להתפס לתירוץ שהאיגוד משתמש בו כסיבה הרישמית להדחתו של יפים ותתחיל להפנים ולהבין שזו לא הסיבה האמיתית!!! היו"ר אמר בקול רם ליד מספיק אנשים ובכמה הזדמנויות כי הוא רוצה לפגוע בעפר דרך התלמידים שלו!!!

lior02010201

New member
מהאתר של האיגוד אני לא מבין כלום

אתה בטח יכול להסביר לי. ב18 ליאנואר בארנה זה המשחקים האחרונים של סנוקר נכון? (אתה בא?) ומתי הגמר של פול (8BALL ו9BALL) ואיפה? (אתה בא?)

9ball master

New member
הסבר...

תחרות ה 9ball כבר הייתה ונגמרה תחרות ה 8ball גם כבר נגמרה אבל משום מה, לא חילקו את הפרסים בסוף האירוע כמקובל בענף, האיגוד תמיד מחליט להיות שונה ממה שקורה בעולם ואת הפרסים של תחרות ה 8ball הוא ייתן בסוף תחרות הסנוקר...

למעלה