נו אז את באה לחכות לך ? להכין לך עוגה ? נס קפה ? באיזה שעה ?
B black ross New member 28/11/02 #23 נו אז את באה ../images/Emo35.gif לחכות לך ? להכין לך עוגה ? נס קפה ? באיזה שעה ?
@ @@ New member 28/11/02 #24 יום שישי קצת בעיה... ניקיונות, הכנות, השבת נכנסת מוקדם ואני שומרת שבת... ו....אני רק מסיימת לעבוד ב- 13:00 . שבוע הבא, עליי!
יום שישי קצת בעיה... ניקיונות, הכנות, השבת נכנסת מוקדם ואני שומרת שבת... ו....אני רק מסיימת לעבוד ב- 13:00 . שבוע הבא, עליי!
B black ross New member 28/11/02 #25 שבוע הבא מאמי ..... אני כבר בע"ה אהיה מאורגנת ואז...... ואז את מוזמנת לבוא מבלי לעזור אני רק מקווה שהכל ילך כמתוכנן ......
שבוע הבא מאמי ..... אני כבר בע"ה אהיה מאורגנת ואז...... ואז את מוזמנת לבוא מבלי לעזור אני רק מקווה שהכל ילך כמתוכנן ......
B black ross New member 28/11/02 #27 מצחיקולה ..... על מה אני צריכה לסלוח לך מתוקה אני סתם צחקתי נראה לך שאני אזמין אותך רק בשביל לעזור לי לנקות מאמי את תמיד מוזמנת מתי שתרצי ללא שום קשר לנקיונות !!!
מצחיקולה ..... על מה אני צריכה לסלוח לך מתוקה אני סתם צחקתי נראה לך שאני אזמין אותך רק בשביל לעזור לי לנקות מאמי את תמיד מוזמנת מתי שתרצי ללא שום קשר לנקיונות !!!