ובשדרות הכל כרגיל

אשרת

New member
ממתיק... מי שאחראי על עיירות הפיתוח

ומצבן העגום זה מפא"י- מה אתה רוצה ? אתה רוצה לשכתב את ההיסטוריה כדאי שזאת תתאים לך? צר לי, אבל מי שהיה בשלטון בשנות החמישים, זאת המפלגה שלך. תודה ושלום.

Fasz

New member
אוי ויי! ביבי לא היה שר האוצר בשנות

החמישים! ממתיק נתקף בפאניקה, את מי הוא יוכל להאשים עכשיו? אולי יאשים שוב את בעלי ההון? אולי שוב את לימור לבנת? ליכודניק כלשהו?.. הליכוד לא היה קיים בשנות ה50?! אוח אוח אוח, מה יעשה ממתיק סוד שלנו עתה?

למה את עוצרת רק בשנות החמישים אשרת?

בואי נחזור בזמן עד ימי הביניים. אני מדבר על ההווה, ואת מדברת איתי על מה שהיה לפני שנות דור? אשרת, חשבתי ואני עדיין חושב שאת הרבה יותר אינטליגנטית מכדי להידרדר לכזאת דמגוגיה שלא מתאימה לך, באמת שלא.

Fasz

New member
מי הקים את עיירות הפיתוח אשר צימחו

את אידיאולוגיית ההתעלקות על מעמד הביניים העובד, כמו האידיאולוגיה בה אתה תומך?

Fasz

New member
אבא שלי, וכל עולי העליות אשר

השקיעו את כל מרצם ביישוב הארץ, בזמן שהנהגת היישוב המושחתת חמסה את כל תפוקתם, כמו תנועת השומר הצעיר, ביב השופכין הרעיוני, אשר קידש את מותם של 7 אנשים "לטובת הקומוניזם".

אשרת

New member
ממתיק יקירי,

זאת ממש לא דמגוגיה. שנות החמשיים זאת לא היסטוריה כל כך רחוקה, ועל מנת להבין את המצב של עיירות הפיתוח, מה לעשות, צריך לחזור להתחלה, ולראות כיצד הם ניבנו, תוכננו ומי האוכלוסייה שנמצאת שם. לא קשור בכלל לדמגוגיה, ממתיק.

omerlich

New member
ממתיק,

with all do respect... מי שהמציא את עיירות הפיתוח,ומכאן אחראי על מצבן היא מפלגת העבודה.

ElvisAlive

New member
איזה הזדהות ואיזה בטיח

קאסמים היו לפני המלחמה, היו בזמן המלחמה והם גם עכשיו אחרי המלחמה והוא לא הוציר מלא אחת בקשר לזה. גם מהקטיושות לא היה איכפת לו. הרי מתי הוא הגיע? מתי שבפעם הראשונה הבגיעו קטיושות לחיפה, כשהוא בה וכתבה את ההודעה על "היום הנורא בחייו" עלאק. זה היה כבר אחרי כמה ימים שהיה ירי על קריית שמונה, ולמה שיזיז לו? רק כשהקטיושות הגיעו לעיר שלו והתחילו לרעוד לו הביצים הוא פתאום נזכר. 2 מיליון אנשים, בועה. הוא שכח שגם במרכז חיים 2 מיליון אנשים.

אתה האחרון שיכול לדבר.../images/Emo5.gif

כאחד שלא חווה לא את זה ולא את זה, אין לך בכלל זכות דיבור בנושא.

למעלה