ובשבת

efroch99

New member
תודה יקירתי

קצת באיחור אבל וואו!

שיהיה המון בהצלחה. יהיה נחמד אם תספרי משם דברים על החיים שלך (חוץ ממה שישתקף בבגדייך
)
איזה מזג אוויר (ולפיכך איזה בגדים
) צפוי לך שם?

efroch99

New member
תודה

מלבורן יחסית מושמצת מבחינת ההפכפכות של מזג האוויר. אומרים עליה שאפשר לחוות את כל ארבע העונות ביום אחד...
ובכל זאת ממה שהבנתי - בקיץ חם, אבל קצת יותר נעים מאשר פה, וגם יכול לרדת גשם.
בחורף יותר קר מאשר פה, ויותר גשום.

אפרוחית

הגעתי למס' תובנות לגבייך:
1) את כ"כ מקסימה כמובן הבגדים שאת לובשת מאד לטעמי אבל גם היציבה הנכונה שלך משדרגת כל הופעה
2) יש לך רגליים למות...
3) מחכה במתח כבר לראות את הפנים מאחורי העיגול (לא שעיגול לא מתאים לך... אבל בכל זאת)
4) שיהיה בהצלחה גדולה באוסטרליה (במיוחד בשבילך- קבלי השראה מקנגורו...)
http://www.google.co.il/imgres?imgu...EEUOPMIYal0AWFoanHBw&ved=0CGgQ9QEwAQ&dur=1772

efroch99

New member
תובנות משמחות!!

תודה ענקית על הפרגונים. הקנגורו כבודו במקומו מונח, אני לא מתכננת לגדל שום דבר בכיס שלי....

ולגבי העיגול השחור, בהחלט אשמח להיפטר ממנו...

PrincessCaro

New member
LOOK קליל מאוד לחום הכבד ששורר פה באתונה...

אז למי שלא הבינה (או בכלל זוכרת אותי כי לא כתבתי פה מעל לחודש
) עברתי לגור ביוון... באתונה לפני כחודש..ומאז אני מפוצצת בעבודה עד מעל הראש... והיום מצאתי סוף סוף זמן לצלם
בכל מקרה התגעגעתי
אני יודעת שאתן לא רגילות לראות אותי בLOOK כזה "פשוט".. אבל באמת חם פה נוראאאא ואין ממש כוח להשקיע חחחחח

את באמת לא צריכה להשקיע

בחום הזה לכולם בא פשוט לזרוק משהו קליל ולצאת.
את גם כל כך יפה ומיוחדת ועומדת בדיוק בקריטריונים של הדוגמנית הנחשקת: רזה מאוד, גבוהה וחטובה .
מה הפלא שיש לך כל כך הרבה עבודה ?
גם יש לך חוש מאוד מפותח לאופנה ואסתטיקה , שזה לא תמיד בא ביחד עם מקצוע הדוגמנות.
אז אם הכל כל כך נפלא, למה התמונות שלך מעוררות בי אי נוחות?
אולי העובדה שאת ממשיכה להתאמץ בפוזות מאוד מטרידות עבורי. כבר דובר לא אחת על הדרך הנלוזה שבה נשים מוצגות בצילומי האופנה : חלשות, ילדותיות, פסיביות, אבודות, קורבניות ועוד כהנה וכהנה.
אני יכולה להבין דוגמנית שמקבלת את הדין ומצטלמת כך, אולם אני לא יכולה להבין למה לעשות זאת במרחב שאינו דורש זאת.
הצילום שלך אינו משקף אותך, אלא רק את התפקיד המקצועי שאת ממלאת וזה מאוד חבל כי מאוד מסקרן לדעת מי שם מאחורי המסיכה.

PrincessCaro

New member
קודם כל תןדה רבה

אני ממש לא מתאמצת בפוזות.. קודם כל אני כן מדגמנת... אולי אני פשוט רגילה לפוזות האילו... אבל אני באמת לא מבינה על איזה "מסיכה" את מדברת...?
ותודה גם על המחמאות...

למעלה