ובשבת 9.7 בביילטינו

cruvi101

New member
ובשבת 9.7 בביילטינו

אז אנחנו שוב נהיה בביילטינו לשמחתי הרבה, והולך להיות מסיבה כמו תמיד, מוזיקה טובה, שיעור מהצעד הראשון, אוירה חמה ושמחה, והמון אנשים יפים ומקסימים וכרובי אחד לקינוח... לפרטים: www.dance4u.co.il

latino1302

New member
שבת פתוח?

וואלה בפעם אחרונה שזה היה לפני שנתיים הסגירו 30 אזרחים זרים ומאז ניסגר.אני יכול להגיד שקפצתי לבקר ובאמתמ שיפצו אותו בצורה סוף הדרך!ולחשוב שפעם הייתי בר מן שם.:(איזה סיגנוני מוזיקה שמים בשבת?

cruvi101

New member
מוזיקה..

טוב תראה, אין ספק שהמקום משופץ ונראה סוף הדרך, פרקט, בר, מיזוג אויר, האוירה של המקום, פשוט עשו לו טוב... מבחינת הערב אז ראבון סיון על המוזיקה עם סלסה ומרנגה ופריסטייל ושורות וMTV וצ'הצ'הצ'ה, שילוב מעניין ומאוד מהנה ככה לגוון ולא להיות מקובע כל הערב על סגנון אחד. כנס כאן לאתר לעוד פרטים

oshratee

New member
אולי אני אספיק להגיע!!

איזה כיף! סופסוף... סלסה...

cruvi101

New member
ריקוד אחד עלי

במידה ואני יצליח לרקוד וכמובן שתסכימי בחיוב להצעתי, בכל מקרה אם לא יצא ביום שבת אז לכשאחלים ואחזור לרקוד!!!! רק תבואי להגיד שלום..

oshratee

New member
אני בטח אזהה אותך...

אני מניחה שאתה תהיה היחידי שם עם קביים...

latino1302

New member
לי כבר הגיל והפרקים לא תומחים בי..

ד"א היה מויכיף בפסטיבל סאלסה !! אתמול והיום הייתי ,חזרתי לפני כמה דקות ופשוט היה מדהים! buenas noches.. ד"א #2 יש מקום לסלסה לטינית נטו ברח' המסגר פינת שד' לה גוארגיה. כל שישי משעה 23

cruvi101

New member
לא כל כך

אני כבר מפזז לי בעדינות והולך בלי הקביים אבל את מוזמנת לשאול מי זה כרובי ויראו לך. אז יאלה רואים אותך במוצ" בביילטינו, אם את צריכה מפה או משהו כנסי

cruvi101

New member
לא מקווה, בטוחה

יאלה תבואי, אין לך תירוצים!!!! אני שם ואני מקווה לראות אותך ואת כולם... היום, שבת 9.7 בביילטינו הולך להיות סוף הדרך... לימוד מהצעד הראשון ב20:45 ומסיבה לאחר מכן!!! למפה ולפרטים נוספים על המקום והערב כנסו

למעלה