וברישמיות....

l u r e ME

New member
וברישמיות....../images/Emo9.gif

היי בנות =] ממ.. לא ממש חברה של חייל, אבל אנחנו יוצאים וזורמים ונהנים וזה נראה שזה מפתח ממש נהדר לכיוון הרציני. אתן צריכות לתת לחברים שלכן לקרוא את הפורום, אולי הם ישכילו מעט:) חג שמח!!

היי! ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שירז ד"א. בת כמה את ומאיפה? ספרי קצת על החייל שלך ועל איך הכרתם..

l u r e ME

New member
תודה תודה :)

המממ וואי, הכרנו בצבא :] אחלה מסגרת להכירות. היחידה שלי (קרבית) ירדה לאיזה חודש וקצת כדי לתפוס פעילות בג'נין, ובמקומנו באו להחליף אותנו יחידה אחרת (גם לוחמים) נממ, קיצר אני מטבעי מתחברת ישר עם אנשים חדשים, ובתור פ"פ בכלל... אז ישבתי קצת עם הלוחמים והכל, ועל אחד מהם הרשתי לעצמי לשים עין, וזה דיי היה הדדי, למרות שאף אחד לא אמר את זה במפורש. כימיה מטורפת, קליק כזה שאי אפשר להסביר... בבוקר למחרת הם עזבו, אז אמרתי לעצמי שאם הוא לא יזום משהו, אני פשוט אלך לאחד החברים שלו, אתן לו את המספר שלי ואבקש שימסור לו, ואם הוא יתקשר, אני אדע שהוא בעניין. למזלי לא הספקתי לנקוט בצעד הזה
כי כשעליתי איתו לארוחת צהריים הוא בא ביציאה "נו אז רואים אותך בסופ"ש?"
אח"כ גם הוא לקח את המספר שלי, וזה היה רגע לפני שהם עזבו למוצב החדש שלהם... שם נפרדו דרכינו. לא עברו 5 דקות וקיבלתי ממנו SMS מקסים כל כך :) זהו.. ומפה לשם פשוט זרמנו עם מה שקורה.. אי אפשר להסביר את החיבור המדהים הזה שיש ביננו. מזל שיש צבא :) הוא מפתיע ברגע הכי לא צפוי... וזייהוו אני בת 20 עוד מעט מהמרכז, והחייל שלי (טוב, לא ממש שלי...) הוא לוחם עם יציאות של חמשושים וסגירות אחת לכמה זמן... ;] הפורום הזה ממש חמוד

למעלה