וברוח שכונה זו

Funky Giraffe

New member
וברוח שכונה זו

לאיזה כתה אתם עולים? מתכננים משהו לחופש? נכון שאריק איינשטיין אלוהים? תודה על ההשתתפות והמשך שיבושי חשמל נעימים

י"א ../images/Emo12.gif

מההההההההההההההההההההההה לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני לא בת 16 וחצי. אני לא עולה לי"א. אני בכתה ו'.
תכנונים- זיגי מארלי [לא החלטתי איפה! מישהו רוצה להציע?] אילת [אולי +העיר האדומה] כנרת ניצנים הולנד בלאגנים.
כפרעלאריק איינשטין.

‡ Levo ‡

New member
מתגייס באוקטובר

תיכנונים ? יש לי כבר כרטיסים לזיגי מארלי ומקווה לפגוש ת'דגים במפגש

idanri

New member
יאללה כיתה י"א../images/Emo13.gif

מה אני מתכנן לחופש?......א.לנסוע לאילת עם חברים. ב.להיות אולי בעיר האדומה. ג.מקווה שיתקיים מפגש עם הדג. ד.נ-י-צ-נ-י-ם-! ה.בעיקר להנות כל החופש. אריק אינשטיין הוא באמת יוצר טוב(הדיסק החדש מומלץ!!!). המשך שיבושי חשמל נעימים למי שיש אצלו שיבושי חשמל(פה עדיין לא הגיע ומקווה שגם לא יגיע.......).

Funky Giraffe

New member
תיקון.. אריק לא כ"כ יוצר הוא יותר

בכיוון של מבצע כי הוא כותב טקסטים בקטנה ומלחין לעיתים רחוקות מאוד עיבודים אף פעם הוא לא עושה (יש לו את יוני רכטר , פיטר רוט, שם טוב לוי ושאר הענקים) אבל הוא פשוט הזמר-המבצע הכי טוב בארץ... ואין על זה שום וויכוח וזו הגדולה שלו בעצם

../images/Emo176.gif עם בולגרית זה ה-דבר!

עולה ליב'. חופש? עבודה אולי,הרבהרבה ים,הופעות,אנשים,משפחה וכאלה. ואני כבר מתה שיגיע. \%^(*%$$%#@@@(*)(&(*^^)^%$

יב' חוחו../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

חוחין היום סיימתי תנ"ך!!! ביום חמישי אני מסיימת היסטוריה :] איזה אושר !!!!!

1סליק

New member
צבא עוד כמה חודשים.. מה בצפר?!

בינתיים עובד, ובאוגוסט נוסע לתאילנד לחודש! כן! מחפש עוד עבודה בירושלים חוץ מקייטרינג, אז אם למישהו יש איזה משהו, בכבוד.

Amber68

New member
גם אני לי"א.. רק שעוד לא החלטתי

סופית באיזה בית ספר ממש.. אני צריכה למצוא לי אחד קודם.. חופש = חוץ מעבודה שומדבר לא מתוכנן.. אבל עבודה מביאה כסף וכסף מביא כייף !! אה ואלוהים מת.. בעצם, ניטשה אלוהים !!

BaRbiK

New member
אין יותר מבחנים תודה לאל ../images/Emo13.gif

עולה ל-י' תיכנונים לחופש? סמינר משצים, ניצנים, הרבה כיף (או בקיצור- לא משה8ו מיוחד) ואולי חו"ל
גדלתי על אריק איינשטין XD

ita89

New member
י"א here i come

אבל אני בן 17, נשארתי בגן נכשלתי בלגו מה לעשות. אני מתכנן להתנדב בקיבוץ בגליל למשך 4 חודשים, להוציא רישיון ולנסוע לשבוע בצפת ואח"כ ירושלים. ואריק איינשטיין הוא האלביס פרסלי הישראלי, רק הקטע שרגעים הוא לא אלבום משהו... חוץ מאחד עשר מטר, אין על השיר הזה!!!

י"ב אמא'לההההה ../images/Emo5.gif

חופש? לעבוד לנסוע לכללללל הארץ...... לעבוד על סרט גמר י"ב והרבה מפגשים למשלחת לפולין :)

Magic Girl גל

New member
כן על שאלה 3

אני עולה לי"א. יש עוד זמן שאני אתחיל לפחד מזה...
משהו לחופש? כנראה ניסע לאילת כל החבר'ה, המממ... כפר המוזיקה נראה לי, לעבוד כמו חמור, אני נוסעת לקיסריה לשלמה ארצי ושלום חנוך... הרבה מסיבות!!!... לעשות הרבה ספורט, לקרוא הרבה ספרים עכשיו שיהיה לי זמן... וואי היום היה לי"בניקים בגרות בתנ"ך בחושך + בחום... מסכנים =\

Da Fish Snake

New member
../images/Emo6.gif

עולה ל-י"ג... מתכנן לישון המוווווווון בחופש... ואריק איינשטיין בהחלט אלוהים... וחברת החשמל בני זו...ללות אבטיחים...

lady mika

New member
../images/Emo3.gif מנסה לגרום לי להרגיש זקנה?

כיתה?! כיתה?! אלוהים, איזו קשישה אני. מזמן לא שמעתי את השאלה הזו . חופש אין לי, אבל לא חסר זמן ללכת לים, ואני בהחלט מתכננת להיות שם הרבה בקיץ (עם המוןןןןןןןן מקדם הגנה על הפנים, אחרי הכל, אני זקנה)

למעלה