וברוח זו...

אוי...מקבלת 100 בכל הבגרויות..

מסכנה שלי
זה לא חיים זה..

AeroSlash

New member
אז לך לטייל עם הסנאים ../images/Emo3.gif

אבל אתה לא עושה ממני צחוק

the freaky girl

New member
לא להכליל../images/Emo70.gif

לך לטייל עם הסנאים ביער, שיכירו לך את החבר הנחמד והרשעון "גריזלי"..
חס ושלום פן יצא לטייל עם הסנאי שלי..

the freaky girl

New member
כבר שכחת איך קוראים לו? ../images/Emo12.gif

סאני..
וזה ככה: "יאהוווו... טו דו דו דום.. וואט א סלבריישן.. ססססססססלללללללברייט גוד טיימס קום און.. טו דו דו דום..." וכולי.. :))

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

כידוע לי נפגשנו רק פעם אחת ובאותה הפעם הייתי ללא הכלים שלי... אל תנסה להפיל עלי את מר גורלך אליאור... נו נו נו

איזה עצבים שוב פכם לא שמתי לב

שכתבת לי בצ'ט
אני רוצה לדבר איתך אבללללללל אוףףף

אישית הייתי משנה הרבה

הייתי משאיר 50% מגן 50% בגרות. בתעודה שיהיו מקצועות : היסטוריה לשון והבעה מטמטיקה אנגלית שפה נוספת (יכולה להיות שפת אם) מקצוע מדעי מינ' 3 יח"ל מקצוע בחירה מדעי טכנולוגי ומקצוע בחירה נוסף. ככה זה שווה בשווה , יש כמות שווה של מקצועות הומנים וריאלים (פחות או יותר), ולא כמו היום : 7 מקצועות הומנים , 3 ריאלים (2 בחירה שלי ואחד מטמטיקה). אלכס

SpyKid

New member
בדיוק כפי שאמרת - שטויות!!!

הדבר הטוב היחיד זה שאין תנ"ך, אבל לעומת זאת יש המון חסרונות: קודם כל, המגן לדעתי צריך בכלל לא להיחשב אם הוא מוריד את הציון, שלא לדבר על זה שאסור שיהיה לו כזה אחוז גבוה... חוץ מזה, התעודה הזאת תהיה מאוד מוגבלת, ותלמידים שירצו להבחן ביותר מקצועות או להגיש עבודות גמר לא יוכלו לעשות את זה... לפי התעודה הזאת יהיה יותר שוויון בין תלימידים וזה לא נכון לעשות, כי יש כאלה שימשיכו בעתיד לרכוש השכלה גבוהה ואחרים שיפסיקו בכלל את לימודיהם, שלא לדבר על רמת המשכל השונה בין התלמידים...

למעלה