וברוח השאלה של אתי@

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

רחלי1

New member
הי חברות, איזה שירשור חמוד! ../images/Emo6.gif

אותי מעצבן לקרוא לו מהסלון כשהוא ליד המחשב בחדר השני, (משחק מחשב, עבודה מבית, להכל הוא מייחס אותו משקל וכובד ראש....) - ולשמוע: "אני כבר בא", במשך כ-40 דקות. במקרה הטוב. וכאן מגיע העצבון השני - "אבל למה את מתעצבנת???".... ...והוא באמת באמת לא מבין למה אני מתעצבנת....

dili

New member
כשהוא נרדם על הספה בערב ../images/Emo3.gif

זה מעצבן אותי בטירוף! "לא, אני לא כל כך עייף" , "אני כבר עובר למיטה" "אבל אני בכלל לא ישן" (עם שתי העיניים עצומות)... וגם אצלינו השתיקות מעצבנות...כשאני מקשקשת בלי סוף והוא בכלל לא מוציא מילה! (זה כנראה עניין גברי כזה
) ומה מעצבן אותו אצלי תשאלו? 1. כשאני משאירה את שקית החלב עם טיפטיפה של חלב... 2. שאני לא יורדת עם הכלב כמעט (זה הכלב שלך, אז למה אני צריך לרדת איתו??) 3. שאני דומה לאמא שלי

nikit1

New member
אוי, גם אותי מטריף כשהוא נרדם בסלון

וזה קורה כמעט בכל ערב שהוא בבית! ואז צריך לקחת אותו כמו ילד קטן למיטה. פעם כשהיתי עצבנית במיוחד אחרי שהפצרתי בו אלפי פעמים ללכת למיטה והוא לא רצה וכמובן שוב נרדם בסלון- שקלתי להשאיר אותו שם עד הבוקר אבל פשוט לא יכולתי...השיא היה כשהוא נרדם ככה בזמן שארחנו עוד זוג חברים...

שמופית

New member
אני דווקא אוהבת שהוא נרדם בסלון

כי הוא חוזר שפוך מהעבודה ויושב לדבר איתי, לאכול ולראות טלויזיה, ונחמד לי שהוא נשאר איתי עד שאני הולכת לישון (יענו - נשפך על הספה וישן).

כל כך מוכר!

הוא טוען שהוא צריך לחשוב על מה שהיה ולהרגע (לפעים זה טוב, לא אומרים דברים שלא מתכוונים אליהם). או שהוא סתם נעלב...

ashlaya

New member
כל הדברים המעצבנים האלה...

בנות יש ספר שנקרא "גברים ממאדים נשים מנוגה" ממליצה לכן בחום לקרא אותו אני בטוחה שאח"כ תסתקלו על דברים אחרת ולא תתעצבנו

dorlim

New member
נזכרתי בעוד משהו ...

אני לא יודעת מה זה יותר מעצבן או מצחיק - לשיפוטכם.... לדורון יש נטיה לשכוח דברים במקומות מאד מאד מוזרים אחד השיאים היה כשיום אחד מצאתי פטיש במקפיא
....

למעלה