וברוח השאלה של אתי@

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
וברוח השאלה של אתי@

מה הדבר שהוא עושה או לא עושה שהכי מעצבן אתכן
אותי הכי מעצבן זה כשרבים אז הוא פתאום שותק
זה פשוט מטריף את דעתי! אני בוכה מקטרת וכו" וכו" והעולם (שמעון) שותק
מה איתכן?

kisses

New member
אותי מעצבן

כשהוא הולך לאמבטיה ושם את הבגדים המלוכלים על הסל כביסה ולא בתוך כאילו זה נורא קשה קשה להרים את המכסה. ולא משנה כמה פעמים הערתי לו על זה הוא ממשיך בדרכו. וכשאני בוכה ומקטרת ולא מעוניינת לדבר הוא חייב לדעת מה קורה (אבל אני גם אוהבת את זה בו לא נותן ללכת לישון עם מריבה)

fila

New member
מה יש להם עם סלי כביסה../images/Emo35.gif

אם הזזתי את הסל ממקומו ליד המקלחת לחדר כביסה כי אני עושה שם כביסה... הבגדים שלו יכולים לנוח על משכבם בשלום על רצפת המקלחת...

שמופית

New member
לפחות הם מורידים אותם במקלחת...

אצלנו, בגלל שהבית פיצפון, יש נטיה להתפשט בסלון ולהשאיר שם את הבגדים... לפעמים אני מגלה זוג גרבים מתחת לשולחן של המחשב... אבל האמת - אותי זה מצחיק ! אין לי בעיה גם לדחוף לו את הגרבים האלה לתיק... סתם כי זה מצחיק... אבל האמת היא שהכביסה או מכסה האסלה מורם או זה שהוא אף פעם לא מחזיר את האפטרשייב או משחתת הגילוח שלו למקומם אחרי השימוש - ממש לא מטרידים אותי. ואולי זה בגלל שאנחנו נשואים טריים ???

אתי@

New member
גם לרונן יש קטע מעצבן עם הסל

סל הכביסה נמצא במרפסת שצמודה לאמבטיה ומפריד קיר קטן ודלת הזזה. כשהוא צריך לזרוק את הבגדים שלו, הוא לא יפתח את הדלת חס וחלילה, אלא ידחוף אותה קדימה מלמטה כלפי המרפסת (כן זה אפשרי!) ויזרוק את הבגדים מהצד... אני מקווה שהבנתם למה הכוונה... נראה לי שזה צריך להיות שירשור בעניין סלי כביסה

fila

New member
צודקת.. אני בעד

אז סל הכביסה שלי מאוד יפה....הוא מנצרים ויש עליו דולפינים וכוכבי ים מחרסינה...

../images/Emo5.gif אצלינו דווקא אני בעייתית עם

הכביסה. נשבר לנו המכסה, ואני תמיד שמה עליו את הבגדים בהנחה שאחר כך אני יזרוק אותם פנימה, אבל אני תמיד שוכחת .. זה משגע אותו

dorlim

New member
לצערי זו אחת המחלות המשותפות שלנו

שנינו מורידים את הבגדים וזורקים אותם בכל מקום אפשרי פרט לסל הכביסה (חדר השינה שלנו פיצפון ואין מקום לסל כביסה בחדר שינה). כך שזו מלחמה אינסופית בכביסה

שמופית

New member
כן... ללא ספק - השתיקות....

או שאני שואלת אותו שאלה והוא לא עונה ואני צריכה לחזור עליה שוב עד שהוא שומע...

סרינה

New member
שתיקת הכבשים 2

כל כך מוכר... אצלנו, קורה שאנחנו מדברים, והוא מתחיל לחזור על מה שאמרתי, בנימת שאלה ("אז X עצבנה אותך היום בעבודה?"), ואז אני יודעת שהוא לא לגמרי קשוב... מה שמצחיק זה שבגלגול קודם, כשלמדתי פסיכולוגיה, זאת היתה דרך טיפול מומלצת. עליי, בכל אופן, הטיפול הזה לא עובד
.

תוכי

New member
ולמה........

הבחור שלי חייב כל הזמן לשים מגבת על מגבת במקלחת??? כמה שאני לא מעירה לו הוא פשוט עושה אותו דבר הוא לא מבין שהמגבות פשוט הופכות להיות מסריחות אני נותנת לו להריח את המגבות וזה לא עוזר HELP

maz

New member
השתיקות והחוצפה

אני מדברת אליו והוא מהמהם או מסובב את הראש או מגיב באיזשהו אופן ואני מניחה שהוא שמע (כמובן שלא). ואח"כ הוא מתעצבן עלי שלא אמרתי לו מה שאין ספק שאמרתי

talig86

New member
בעלי טיפוס מופנם ושקט

ואותי מעצבן שאני מקבלת אינפורמציה על משהו חשוב דקה לפני שזה מתבצע. וזאת מבלי ששיתפו אותי. אומנם זה לא קורה כל הזמן אבל עדיין מעיק.

fila

New member
פעם...

הוא הודיע לי שהזמין את המשפחה שלו כשהם כבר היו בדלת

הילית*

New member
אלו הם באמת דברים קטנים

* בקבוק שתיה נגמר ולא נזרק לפח, כנ"ל לגבי שקיות גמורות של חטיפים * כשנשארים פירורים על השיש במטבח * שכשבאים אורחים והוא קונה דברים בכמויות כדי שלא יחסר ובסוף אני צריכה לזרוק

למעלה