ובקשר למראה של קרי מה אתם חושבים? תתחשבו בזה שהיא ילדה את מולי.....וכו וכו....
G GlitterKitten New member 26/10/02 #1 ובקשר למראה של קרי מה אתם חושבים? תתחשבו בזה שהיא ילדה את מולי.....וכו וכו....
N noy love shane New member 26/10/02 #2 לדעתיי.. היא עדיין מהממת היא עדיין מדהימה והיא של בריי..אז בכלל
N noy love shane New member 26/10/02 #4 קארוש לא בהמה... היא מתוקההההההההההההההההה.. או בכול מקרה.. אני אוהבת אותה!
G GlitterKitten New member 26/10/02 #5 דרורררר אני לא מבינה אותך!!....מה כל כך רע בקרי? היא כזאת חמודה!! וחוץ מזה טאשה היתה שחיפה לפני שהיא נכנסה להריון ולא עלתה כל כך הרבה משקל....וגםםםם קרי נכנסה מהר שוב להריון ולא הספיקה להרזות....אז אני לא מאשימה אותךה
דרורררר אני לא מבינה אותך!!....מה כל כך רע בקרי? היא כזאת חמודה!! וחוץ מזה טאשה היתה שחיפה לפני שהיא נכנסה להריון ולא עלתה כל כך הרבה משקל....וגםםםם קרי נכנסה מהר שוב להריון ולא הספיקה להרזות....אז אני לא מאשימה אותךה
B boli bop New member 26/10/02 #6 לדעתי קרי ממש מתוקה אומנם היא השמינה מעט לאחר ההריון אבל מה שחשוב זה הקול שלה ואיך היא שרה. קרי = מתוקה שרה יפה וממש חמודה
לדעתי קרי ממש מתוקה אומנם היא השמינה מעט לאחר ההריון אבל מה שחשוב זה הקול שלה ואיך היא שרה. קרי = מתוקה שרה יפה וממש חמודה