ובפרק היום המודחים הם... ירון ועינבל. מישהו רוצה להתערב איתי? :)
S stagadish2 New member 11/1/11 #2 ירון הוא לא טיפוס של גמר הוא לא מספיק פוטוגני בשביל כתבות שער ולכל הדרכים של הערוץ לקדם את התוכנית.
X xcalibur New member 11/1/11 #3 בלי קשר לזה ערוץ 10 עשו פאדיחה ענקית. אני יכול לדעת בקלי קלות מי המודחים ואפילו מי יהיה הזוג האחרון...
בלי קשר לזה ערוץ 10 עשו פאדיחה ענקית. אני יכול לדעת בקלי קלות מי המודחים ואפילו מי יהיה הזוג האחרון...
S stagadish2 New member 11/1/11 #4 ...דוגמה לפאדיחות? אני לא חושבת שהגמר צולם עדיין, אז אתה רק יכול לדעת מי הפיינליסטים.
ס סוליד סנייק New member 12/1/11 #6 זה די ברור ../images/Emo233.gif יהיה עכשיו גלגל הצלה, וענבל וירון יגיעו למקום הרביעי. אחר-כך, נראה מה יקרה עם משימת הגמר. אם אלכס וליטל מפסידים, אז אור ונלה מנצחים כי יש SMSים. אם לא, אז ליטל ואלכס מנצחים. הקהל לא ייתן למי שחזר בגלגל הצלה לנצח.
זה די ברור ../images/Emo233.gif יהיה עכשיו גלגל הצלה, וענבל וירון יגיעו למקום הרביעי. אחר-כך, נראה מה יקרה עם משימת הגמר. אם אלכס וליטל מפסידים, אז אור ונלה מנצחים כי יש SMSים. אם לא, אז ליטל ואלכס מנצחים. הקהל לא ייתן למי שחזר בגלגל הצלה לנצח.
ל ל ו ל ו האחת New member 12/1/11 #7 למה אתה חושב? אני חושבת שאם יהיה גלגל הצלה חופית ואלון חוזרים בדוק. ויש מצב שהם גם יקחו תגמר.