ובנימה אופטימית...

Reznik

New member
ובנימה אופטימית...

החיים החיים החיים החיים אלה החיים, שבזכותם אני קיימים. כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם. העתיד יביא לנו אושר, באור שמש חם ובהיר. ממחר כל בוקר, כך נצעד בשבילי החיים. החיים החיים החיים החיים אלה החיים שבעורקנו תמיד זורמים. הדאגות השאירו, איתנו יחד תשירו. כי הדם סוחף כאן במרץ, במקצב סוער של ריקוד. בשמחה עד אין קץ, כך נצעד בשבילי החיים. החיים החיים החיים החיים אלה החיים, כמו חגיגה אשר אין לה סוף. נקווה רק לטוב, ונשיר את המנון החיים. החיים (המנון החיים) החיים החיים חיים חיים החיים 2X

Reznik

New member
ועוד אחד לפני שינה....

טוק טוק טוק. הרכבת מתקרבת, הרכבת מגיעה. בואו ונצא לדרך, הצטרפו לנסיעה. ובהם נוסעים אל התחנה, אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה. צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק על הפסים, הנה באה הרכבת וכולם נוסעים. היא ניגשת על הקשת, ופיף פוף עולה עשן, ופתאום היא מתעקשת לעלות על הענן. ובהם נוסעים אל התחנה, אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה. צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצקיקיצ´אק על הפסים, הנה באה הרכבת וכולם נוסעים. הקטר צופר בקצב, ושרים הגלגלים. זו רכבת מיוחדת, שדוהרת בגלים. ובהם נוסעים אל התחנה, אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה. צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצ´יקיצ´אק צ´יקיצקיקיצ´אק על הפסים, הנה באה הרכבת וכולם נוסעים. צ´יקיצ´יקיצ´אקצ´יקיצ´יקיצ´אק....

ואני אצטרף אליך

כולנו כאן, כולנו כאן, אסף וקשת וענן. לנוע עם גלגל הזמן, במים ובאש. תשרי וגם חשון - חשון אייר וגם סיון - סיון הם כמו סיפור, ישן נושן שמתחדש. ולא חשוב לי אם רטוב לי, אם סגריר לי, או בהיר אם ראש חודש, חול או קודש בואו ונשיר: כולנו כאן, כולנו כאן, אסף וקשת וענן. כמו סיפור, ישן נושן שמתחדש. כל יום של חג, ריחו לא פג, ריחו לא נס ולא נמאס. חוזר ממש, כמו חדש, על המגש, עם קשת וענן.. -------------------------- היה קשה מאוד עם זה.

ועוד אחד על הבוקר..(לא בטוח בפזמון)

מה קורה ? מי קורא ? תן קריאת כיוון מה קורה ? מי קורא ? כאן קוראים לשם גיוון קוראים לכל הכיוונים, ספרים יפים, ספרים שונים. ספרים לוקחים אותי הרחק, וכל סיפור הוא מרתק. קריאת כיוון, דבר נבון, אשר נותן לי תיאבון. קריאת כיוון, קוראים בכיף, ורק הספר מתחלף מה קורה ? מי קורא ? תן קריאת כיוון מה קורה ? מי קורא ? כאן קוראים לשם גיוון

סוד העניינים

כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים. ואם קורה שאני לא מבין, מיד את חבריי אני מזמין. קפיץ-פוץ אף פעם לא דואג, הוא ממשיך ומדלג, אל תעצור קדימה לך, ותקרא את ההמשך. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. גילגול קופץ לאחור, לאחור צריך לחזור, לקרוא שנית מה שהיה, ואז אין כל בעיה. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. קומקום אומר דבר חשוב, לא תמיד הכל כתוב, אז חפש את מה שחסר, בראשך, או שאל חבר. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. זומזום לי נותן עצה, שהפתרון נמצא, כאן בפנים, קרא היטב היטב לכל פרט קטן שים לב כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים. כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים.

M a D C o W

New member
בלי סודות

אם רק ארצה, אוכל לטוס לי לירח, ולטייל לי בעולם עם כדור פורח. כל כך הרבה דברים, אוכל אז לגלות, ואת הכול להבין, בלי סודות בלי סודות. תן לי שָ - בבקשה תן לי בָ - תודה רבה תן לי לָ - כמה נפלא מה קורה מה קורה מה קורה? אני קורא!

M a D C o W

New member
יווווווו רכבת ההפתעות וקשת וענן!

זכרונות מימי טרום-גנון... הייתי מכורה לרכבת ההפתעות ובחגים תמיד ראיתי קשת בענן... אני עוד זוכרת את התוכי הנודניק הוא... ואם בסדרות נוסטלגיה עסקינן - מישהו מהפורום זוכר את פיף ותלתול? כי כל מי שאני שואלת לא מכיר אותם... וזו תוכנית גאונית... יש את כל הפרקים מוקלטים ואני רואה אותם אחת לשבוע... פיף ותלתול, שני חברים טובים או-או-או הם כשני שובבים, שונאים ואוהבים להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול שוב הם רבים, שונאים ואוהבים, שוב הם כאן עם עוד תעלול, אלה הם פיף ותלתול תל-תל-תול. פיף ותלתול, פיף-פף-פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם!

Reznik

New member
ועוד אחד...

מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מילים מצחיקות, כמו... בדיחה. מילים מנומסות, תודה, סליחה. מילים גבוהות, כמו... עמוד חשמל. ואם קורה, שאני קורא על מפלצות.. אני נבהל. מפלצות? זה מבהיל. יש כיבשה...(יש כיבשה) ויש כביסה..(יש כביסה) אותי זה מבלבל נורא (זה מבלבל) כי עם כאלה מין מילים, גם הגדולים מתבלבלים. אז תקראו במהירות בלי שום טעות... עם כיבשה כיבסה כביסה? אז הכביסה של הכיבשה אם כביסה כביסה כביסה (אההה כביסה כיבסה כביסה האא) ומי שהתבלבלה לו הלשון... שישיר את הפזמון... מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מילים נוצצות, כמו... כוכב. מילים של קיץ, אבטיח, ים, שרב. מילים חשובות, כמו.. אחריות. אשר קוראים אותן, תמיד בלי חיוך, ברצינות. (ברצינות?) יש עפעף, ויש אף ועף. אותי זה מבלבל כל כך. (זה מבלבל?) כי עם כאלה מין מילים, גם הגדולים מתבלבלים.. אז תקראו במהירות בלי שום טעות... אף שאף לא עף? אם אף כבר עף? הוא לא אף עף הוא עפעף? אוף!!! (חה חה חה) ומי שהתבלבלה לו הלשון... שישיר את הפזמון... מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא!

עוד הרבה

בולי ======== לילה אחד, בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף באיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן רוני וליטל ============= רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים, למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים, בכל צרה, תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל פרפר נחמד - כך צבע נולד ======================== באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הצהוב. דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו כל היום הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הכתום, כככ-ן, כך נולד הצבע הכתום. באמצע היום הצבע הכחול פגש ברחוב בצבע הצהוב דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו מצחוק הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הירוק, כככ-ן, כך נולד הצבע הירוק. באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הלבן דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו מאוד הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הורוד, כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. בלי סודות ========== אם רק ארצה, אוכל לטוס לי לירח. ולטייל לי בעולם עם כדור פורח. כל כך הרבה דברים אוכל אז לגלות והכל להבין בלי סודות, בלי סודות. זה לא חלום, לי זה תמיד קורה, כשבספרים אני קורא. תן לי שָּ בבקשה. תן לי בָּ תודה רבה תן לי לָּ כמה נפלא מה קורה ? אני קורא דנבר הדינוזאור האחרון ====================== 1, 2, 3, 4 דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הוא לנו מתאר את החיים בעולם אחר לכל אשר נפנה המבטים בו ננעצים אך לנו זה לא משנה, אנחנו מרוצים מתקופת הפרה-היסטוריה עד תקופת הרוק-נ-רול עוד לא היה דבר כזה שבגללו שווה הכל דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון דנוור הדינוזאור האחרון ====================== וואן טו טרי פור ! דנבר , הדינוזאור האחרון הוא חבר ועוד הרבה יותר דנבר, הדינוזאור האחרון בא מעולם Denver the Last Dinosaur Theme 1, 2, 3, 4 Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before Everywhere we go, we don´t really care If people stop and stare at our pal Dino From pre-history to the rock-n-roll spotlight We found a friend who helps us make it through alright That´s Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before רכבת ההפתעות ============== הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים היא ניגשת אל הקשת בכפיפה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים זאת רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים טוב-טוב הגמד ============= בוא איתנו ושב בתוך עולם מופלא שם תגשים חלום וכל משאלה זהו טוב טוב גמד זעיר ומיוחד לעזרת כולם יוצא הוא מיד כאן בממלכת כל הגמדים, יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות רק בזכותו של טוב טוב הגמד, יישאר עולם זה טוב לעד. זה ה ביתו של החברים ולראות מקרוב כיצד הם חיים גם אם טוב טוב לא יהיה זה מכשול, נראה זאת מיד כאן בממלכת כל הגמדים, יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות כאן בזכותו של טוב טוב הגמד, יישאר עולם זה טוב לעד. פרפר נחמד =============== פרפרים מכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה ריחות שדה, וקצת אבקה וגם דרישת שלום חמה, מקרן שמש מתוקה. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד ריחפו ברוח הקלה כשהתעייפו ירדו ישר אליי הם נחו קצת, שמעו סיפור וגם שתו טיפה של צוף ואז כולם פרחו להם, פשוט כי בא להם לעוף. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טוט ו טו טו וטו טו טו טו טו טו טו טו החיים ========= אלה החיים שבזכותם אנו קיימים כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם העתיד יביא לנו אושר ואור שמש חם ובהיר ממחר כל בוקר כך נצעד בשבילי החיים אלה החיים שבעורקנו תמיד זורמים הדאגות השאירו, איתנו יחד תשירו כי הדם זורם כאן במרץ במקצב סוער של ריקוד בשמחה עד אין קץ, כך נצעד בשבילי החיים אלה החיים כמו חגיגה אשר אין לה סוף נקווה רק לטוב ונשיר את המנון החיים

M a D C o W

New member
ואו ליאור, איזו השקעה../images/Emo112.gif

ועוד ועוד: בינבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים. בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון. זעם הרשע, מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה כי בינבה חכמה! ------------------------ הקוסם מארץ עוץ: בוא נלך, לשם! היי, אל ארץ עוץ! נרוץ נרוץ! אל מעבר לקשת ומעבר להר שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם. עוד נלך בדרך הצהובה היפה עוד נלך בדרך עד סופה סופה עם דחליל בלי מוח ואיש הפח ואריה שפוחד כל כך. עם דחליל ואריה פחדן. וגם איש הפח הנה הוא כאן. עם כלבלב וילדה יפה. בוא נלך בדרך עד סופה. בוא נלך... איתם! היי, וטוטו גם! לשם, לשם! ----------------------- המעופפים הנועזים: מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה אורב בואו נעזור, בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכוח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול אז בואו ונשמור על החלום מה זורמים, רוח נעים מאחורי ההר, בתוך היער, עפים הדובונים! ----------------------- טאו טאו: עמק, עמק נעלם מתחבא לו בעולם הנוף כל כך זורם ורך פורחים שם פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות עפות כל כך יפות. גר שם טאו טאו הנה טאו טאו נבלה איתו כך סתם עם כל רעיו ואימא גם.

רחוב סומסום

מן האבן והמים, הרחוב עולה, אל השמש ובינתיים, האוויר מלא, דבש וסביונים, וילד מגלה פתאום וקצת לא מאמין, שיש רחוב כמו סומסום. סום וקסום ובשום ונפלא, בלי מדוע, ובלי למה, אל תשאל אותי אני רץ לי, אני שמה.. שם הכל קופץ, שם הכל קופץ שם קוראים ניסים שם לוחש לי .. - עץ שם לוחש לי עץ את הסודות הכי כמוסים כי זה הסומסום ------------------ תסתכלו על המילים... זה לא טיפשי ? שם הכל קופץ ? ואיזה לא חברותיים.. "אל תשאל אותי"

M a D C o W

New member
כרגע גיליתי משהו...

עד עכשיו חשבתי שאומרים "שם לוחש לי עץ את סודות החיפושים..." טוב שאף אחד לא לידי עכשיו... אני בהלם. אבל רחוב סומסום החדש כל כך כל כך מכוער ולא שווה... עם קיפי החדש, ודפי הסגולה המכוערת הזו... ומוכרת הגלידות... ואופניק לא מה שהיה פעם. חוצמזה, עוגי נעלם לבלי שוב... ועוד שיר קטן: מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת. וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא. הביטו מה עשתה לי כפית הפלא, אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה. גם צופי שלי, והחורפן שלה, רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור, בואו איתי. כל ידידי, חברי הקטנים, פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות. הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע. את סוד הקסם, כפית הקסמים הקטנה.

Reznik

New member
קשר משפחתי

לא בחרתי לבוא לעולם, לא בחרתי בשמי הפרטי, לא בחרתי ממש כמו כולם, באבי, אימי ומשפחתי. חופשי חופשי, אך בנפשי, עודי קשור, רוצה אישור. לצעדים בין הפחדים, תמיד עכשיו בכל מצב. החוטים הקושרים נמתחים, באיזון חמקמק לא נראה. הקווים נסגרים נפתחים, כמו ריקוד חיים בלתי נלאה. חופשי חופשי, אך בנפשי, עודי קשור, רוצה אישור. לצעדים בין הפחדים, תמיד עכשיו בכל מצב. ללא עידוד, אני אבוד. ליבי נסדק, הקו הדק, בין שם פרטי, ומשפחתי... שחור עיניו של אבי ועיני. ואחי מחייך כמו אימי. וראשה וליבו בפני. הפרטים המתחברים לשמי. חופשי חופשי, אך בנפשי, עודי קשור, רוצה אישור. בצעדים בין הפחדים, תמיד עכשיו בכל מצב. חופשי חופשי, (חופשי חופשי) אך בנפשי, (אך בנפשי) עודי קשור, (עודי קשור) רוצה אישור. (רוצה אישור) בצעדים בין הפחדים, (בצעדים) (בין הפחדים) תמיד עכשיו בכל מצב. (תמיד עכשיו) (בכל מצב) ללא עידוד, אני אבוד. ליבי נסדק, הקו הדק, בין שם פרטי, ומשפחתי... בין שם פרטי... ומשפחתי... 4X

sn00p

New member
נילס הולגרסון....(סדרה 10!!!!!)

בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר, מעבר לנחל מעבר לדרך עם האווזים לאופקקקק בוא נעוףףףףףף הו נילס, כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר, על האווז הבית עם כל אווזי הבר, הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופיםםםםםםם בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע עד לקצה עולם לנוף הפתוח אל האור והתכלת עם האווזים לאופק בוא נעוףףףףףף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל ממעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה,הלאה עם האווזים לאופק בוא נעוףףףףףףף בוא נילס בוא נעוף...(פזמון עוד כמה פעמים...)

sn00p

New member
ארמגדון.....תרגעו אנשים!!!!!!!!!!!!

I could stay awake jest to hear you breathin´ watch you smile while you are sleepin´ while your far away from dreamin´ I could spend my life in the sweet surrender I could stay lost in this moment forever every moment spent with you is a moment of treasure I dont wanna close my eyes I dont wanna fall asleep coz´ I´ll miss you babe and i dont wanna miss a thing and even when i dream again rhe sweetest dreams will never do I´ll still miss you babe and i dont wanna miss a thing I am close to you feelin´ your heart beatin´ and I wonder what your dreamin´ wondering if its me you´re seein´ then I kiss your eyes and thank god were together I jest wanna stay with you in this moment forever forever I dont wanna close my eyes I dont wanna fall asleep coz´ I´ll miss you babe and i dont wanna miss a thing and even when i dream again rhe sweetest dreams will never do I´ll still miss you babe and i dont wanna miss a thing I dont wanna miss one smile I dont wanna miss one kiss I jest wanna be with you right here with you jest like this I jest wanna hold you close I feel your heart so close to mine and your stay here in this moment for all the rest of time yeah,yeah I dont wanna close my eyes I dont wanna fall asleep coz´ I´ll miss you babe and i dont wanna miss a thing and even when i dream again rhe sweetest dreams will never do I´ll still miss you babe and i dont wanna miss a thing I dont wanna close my eyes I dont wanna fall asleep coz´ I´ll miss you babe and i dont wanna miss a thing and even when i dream again rhe sweetest dreams will never do I´ll still miss you babe and i dont wanna miss a thing I dont wanna close my eyes I dont wanna fall asleep coz´ I´ll miss you babe and i dont wanna miss a thing and even when i dream again rhe sweetest dreams will never do I´ll still miss you babe and i dont wanna miss a thing

תותי5

New member
עמיקו

לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה להיות מיליונר לא שחקן כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר וזאת האמת לאמיתה חברים!

יוווווווווווו ../images/Emo6.gif

הייתי חולה על התוכנית הזאת..... איזה צחוקים.... זה תמיד היה משודר בערוץ 11 נראה לי.... איזה קטע

זוכרים אותם......?

המעופפים הנועזים.... פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים,י הנועזים מי זה מתקרב, מי זה פה אורב? בואו לעזור, בואו ונשמור ב - י - ח - ד! תן לטבע יד וכוח! תן ליער-עד לפרוח! שיר את שיר היער בקול גדול! בוא נשמור על החלום- על פרח ועל עץ. מים זורמים רוח נעים. פה מאחורי ההר, בתוך היער, עפים הדובונים.

למעלה