עוד הרבה
בולי ======== לילה אחד, בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף באיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן רוני וליטל ============= רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים, למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים, בכל צרה, תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל פרפר נחמד - כך צבע נולד ======================== באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הצהוב. דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו כל היום הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הכתום, כככ-ן, כך נולד הצבע הכתום. באמצע היום הצבע הכחול פגש ברחוב בצבע הצהוב דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו מצחוק הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הירוק, כככ-ן, כך נולד הצבע הירוק. באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הלבן דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו מאוד הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הורוד, כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. בלי סודות ========== אם רק ארצה, אוכל לטוס לי לירח. ולטייל לי בעולם עם כדור פורח. כל כך הרבה דברים אוכל אז לגלות והכל להבין בלי סודות, בלי סודות. זה לא חלום, לי זה תמיד קורה, כשבספרים אני קורא. תן לי שָּ בבקשה. תן לי בָּ תודה רבה תן לי לָּ כמה נפלא מה קורה ? אני קורא דנבר הדינוזאור האחרון ====================== 1, 2, 3, 4 דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הוא לנו מתאר את החיים בעולם אחר לכל אשר נפנה המבטים בו ננעצים אך לנו זה לא משנה, אנחנו מרוצים מתקופת הפרה-היסטוריה עד תקופת הרוק-נ-רול עוד לא היה דבר כזה שבגללו שווה הכל דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון דנוור הדינוזאור האחרון ====================== וואן טו טרי פור ! דנבר , הדינוזאור האחרון הוא חבר ועוד הרבה יותר דנבר, הדינוזאור האחרון בא מעולם Denver the Last Dinosaur Theme 1, 2, 3, 4 Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before Everywhere we go, we don´t really care If people stop and stare at our pal Dino From pre-history to the rock-n-roll spotlight We found a friend who helps us make it through alright That´s Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before רכבת ההפתעות ============== הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים היא ניגשת אל הקשת בכפיפה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים זאת רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים טוב-טוב הגמד ============= בוא איתנו ושב בתוך עולם מופלא שם תגשים חלום וכל משאלה זהו טוב טוב גמד זעיר ומיוחד לעזרת כולם יוצא הוא מיד כאן בממלכת כל הגמדים, יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות רק בזכותו של טוב טוב הגמד, יישאר עולם זה טוב לעד. זה ה ביתו של החברים ולראות מקרוב כיצד הם חיים גם אם טוב טוב לא יהיה זה מכשול, נראה זאת מיד כאן בממלכת כל הגמדים, יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות כאן בזכותו של טוב טוב הגמד, יישאר עולם זה טוב לעד. פרפר נחמד =============== פרפרים מכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה ריחות שדה, וקצת אבקה וגם דרישת שלום חמה, מקרן שמש מתוקה. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד ריחפו ברוח הקלה כשהתעייפו ירדו ישר אליי הם נחו קצת, שמעו סיפור וגם שתו טיפה של צוף ואז כולם פרחו להם, פשוט כי בא להם לעוף. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טוט ו טו טו וטו טו טו טו טו טו טו טו החיים ========= אלה החיים שבזכותם אנו קיימים כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם העתיד יביא לנו אושר ואור שמש חם ובהיר ממחר כל בוקר כך נצעד בשבילי החיים אלה החיים שבעורקנו תמיד זורמים הדאגות השאירו, איתנו יחד תשירו כי הדם זורם כאן במרץ במקצב סוער של ריקוד בשמחה עד אין קץ, כך נצעד בשבילי החיים אלה החיים כמו חגיגה אשר אין לה סוף נקווה רק לטוב ונשיר את המנון החיים