ובנושא הכישוף...

ובנושא הכישוף...

אולי כדאי גם כאן להחליט על נושא לא כל כך דרמתי כמו להמית מישהו, אבל אפשר בהחלט לנסות עם מכשף המוכן להעמיד את כישוריו למבחן התוצאה לנסות להצמיח לי שוב שיער על פדחתי בעזרת לחשיו העוצמתיים.

תראי.. אם פוגשים גאון מותר לכנותו גאון, נכון?

אז מדוע אם פוגשים אהבל אסור לכנותו אהבל? מה? עדיף לשקר?

איזו השוואה...

כי לשבח זה חיובי ומעצים ולקלל ולבזות זה שלילי ומוריד...

ומי אמר שאהבל...

זה קללה, ביזוי, שלילי ומוריד...? גאון ואהבל השניים הם תארים של מצב אינטלקטואלי.

ועכשיו אתה מתחכם...

מעניין אם היית מגיב אותו דבר אם היו קוראים לך אהבל או היו אומרים שמה שאתה אומר גאוני

IBP1

New member
הממממ זה מעניין.

כלומר שאם אדם שאינו מאמין בתקשור ,יפגוש מתקשר וישמע על חוויותיו כמתקשר וישמע את התקשורים שלו ויכנה אותו "סכיזופרן -דו קוטבי " ,"חולה נפש" ,"פנטזיונר" . זה לא יהיה עלבון .שכן כך המדע מגדיר את אלה העוסקים בתקשור. איך אתה מגדיר את עצמך ?

נ.ב. במקרה כזה אני מבטיח להאמין בכישוף זה...

בכל נפשי ונשמתי.
בוקר מכושף (בחיוב) ומבורך לכולנו

אני קורא תגובות על כל מיני אנשים...

במערכת החינוך או בכל מקום אחר ומעניין שאותם אפשר לכנות אידיוטים, קופים, אהבלים וכל מיני כינויים פוגעים. אבל חלילה אם יוצג מישהו כאן בפורום כהזוי או שאינו יודע על מה הוא מדבר זה מקבל אופי של פגיעה אישית. פחחחחחחחחחחחח. רבותי יש כאן, כולל אותי, המון, אם לא כולם שמדברים לא פחות קופיות ואהבליות מאשר האנשים שאתם משכיבים תחת סכין הרכילות שלכם. איזו דו פרצופיות!

susony

New member
אני לא יודע מה אם אחרים

לגבבי מערכת החינוך, המצב קשה, אני מתייחס למורים בחסרי ידע וכלא מקוצעיים, אל תכניס מילים שאני לא הבאתי. ואני בהחלט חושב שמערכת החינוך היא מערכת גרועה שלא מתפקדת, עם זאת אני מעולם לכיניתי מורים כאהבלים או אידיוטים או כל כינוי אחר. אני לא חושב ככה, אני חושב שזה פשוט לא מעניין אף אחד. מורים מלמדים דברים שהם לא יודעים, לא טורחים לבדוק את הדברים עד הסוף, ולא מודים שהם לא יודעים כי אז איפה ה מציב אותם. לגבי הכישוף, אני די סקפטי, אני מאמין שכל ההתעסקות הזו היא מיותרת לחלוטין. האם זה הופך את המאמינים לאהבלים? קצת קשה לי להגיד את זה כי אז אתה אומר על כל הדתיים בעולם שהם אהבלים, כי בכל דת יש מידה של כישוף גם אם לא קוראים לזה ככה. אני הייתי נזהר מלהגיד את הדיעות האלה לדתיים, בדיוק כמו שאני נזהר להגיד את הדיעות שלי על מערכת החינוך בבתי הספר בהם אני מלמד.

TIGER SCORPION

New member
אני מכנה אותם וכן הם כאלה

אהלים מפגרים ושלא יודעים את החומר!!!!! כל החיים ניסתי להצליח בלימודים אולי בשל מזל רע או משהו אחר תמיד עליתי ושוב נכשלתי.. רוב המורים שהכרתי בחיי הם די מתאימים לקטגוריה הזאת לי ברוך השם היתה קליטה מצוינת לפחות לפני הגיוס לצה"ל ודי יש לי כעס שלא פגשתי את האנשים הנכונים ואולי היום במקום שיהיה לי 3 מקצועות עם תעודה היה לי תואר שלישי במקצוע 1. שים לב שכמו שהמורים מלמדים כך גם העובדים בישראל עובדים "בחפיף" וכך בנו גשר מכביה "בחפיף" וכך שיפצו אולמי ורסאי.. לכל מקום עבודה שהגעתי שמתי לב מי עובד בתור קפדן ומי מתלונן ובלבל את המוח על העלאה במשכורת שלא קיבל ועוד דברים.. ביחס ליפן ולעוד מדינות מתקדמות אנחנו די מפגרים וממש לא נחשבים לתעשיית הייטק הייתי אומר שאנחנו אפילו דומים למדינות אפרקאיות לא מפותחת ורוב המשכילים שיש לנו אלה אנשים שרכשו בחו"ל את ההשכלה שלהם או שעלו מחו"ל לישראל עם השכלה. לפני חצי שנה גילתי שהעובד נקיון האתיופי אצלנו היה מורה באתיופיה ולמד באונבריסטה-כששאלתי אותו על המכונה שאני עובד ואם הוא יודע לחשב..זוויות הוא תוך שניה הסתכל וצייר לי מערכת צירים..והסביר הידע שלו באנגלית מצוין ולטענתו באונבריסטה באתיופיה כלל לא היה מחשבים כשהוא למד הכל חישובים על נייר ובראש וכך למד אנגלית! ידע מדהים!! אנשים חכמים כיף לדבר איתם וליצור איתם קשרים והשיחה מתנהלת די טוב אנשים טיפשים ועצלנים וערסים כמו שהכרתי ברוב העבודות שעבדתי כולל העבודה הנוכחית הם אנשים שמעייפים אותי בטיפשות שלהם במרירות שלהם הם חושבים שהם מנהלי עבודה חושבים שהם יודעים הכל רק בגלל שצברו מעט וותק ונסיון בעבודה והמוסר עבודה שלהם מגעיל ובזיון

אין ספק שיש מקום רב לשיפור

גם אני נתקלתי עם ילדי במורים שהיה עדיף לו היו עוסקים במקצוע אחר.
אחת ניסתה להשעות את בני על פטפוט???????????? השעייה על פטפוט????? לקחתי אותה לשיחה עם המנהל והבאתי את חוזר המנכל שבו נכתב שמשעים רק על אלימות, ואז היא קיפלה את הזנב בין הרגליים והפסיקה להגיד שהוא עשה דבר חמור ביותר בכך שפטפט והפריע לשאר הכיתה ללמוד
אז אני בהחלט מכירה את תופעת המורה הטרול
יש פה ושם גם מורים אחרים, הכרתי גם כאלה, לא רבים לצערי.

TIGER SCORPION

New member
לדעתי כיום יש שיפור מכיוון שהתעוררו

השעיה על פטפוט זה כלום לעומת דברים שראיתי במו עיניי. בעבר היה גזענות רצינית בכל הנושא לימודים בפנימיה הראשונה שלמדתי המורה שלנו היתה צברית ממוצא רוסי ובערך בת 43 היא לימדה אותנו להיות "חזקים"ממש נתנה טיפים מעולם הפשע ויצא שאם מישהו היה מלשין עלינו היינו מכניסים אותו לשירותים ומופצצים אותו מכות! ועשיתי את זה. כמה מהכיתה נעצרו על גניבות רכבים..ושוד בית כנסת.. המורה נתנה להם"טיפים"כיצד לרמות את מכונת האמת! היא גם סיפרה לנו שהיא עשתה שירות לאומי ביורשלים והיתה המורה של צארלי' ביטון מהפנתרים השחורים וממש אבל ממש היא אהבה מזרחים ואת עולם הפשע.. וחשבה שמזרחים הם מפגרים ברמה נמוכה אך הפשע הדליק אותה. אחרי שעות הלימודים היא באה לתת לי עזרה במתמטיקה כל תשובה לא נכונה הייתי מקבל צעקות וכפות לפנים המדריך שלי התלונן עליה לרכז שלנו והרכז שלנו הזהיר אותה..ומה היא אמרה עלי?<-שאני הפרעתי לה. הרכז חייך..ואיים שילך למשטרה. בשנה השניה היתה מורה אחרת..הרבה יותר טובה מורה ממוצא תימני אך בכל זאת היה לה מאוד קשה ללמד והיא ממש התאמצה והתלמידים רק עזרו לה כי אהבו אותה.כל שאר המורים היו פחות בסדר חוץ ממורה לשל"ח שדחף שולחן לעבר בטן של תלמיד שישב לידי וכמעט שבר לו צלעות הסיבה היתה בגלל הערה שאמר בחיוך"מה הגעת עצבני לשיעור תירגע קצת".. כל מערכת החינוך של פעם היתה ממש אבל ממש גרועה כיום לאט לאט יש שינוי .. ואני כל פעם מחייך לעצמי שאני קורא היום שתלמידים נתנו מכות למורים ואני תמיד טוען שאין עשן בלי אש! גם אחרי הצבא ראיתי מורים שהיו פוגעים בנו אישית ממש חזק ללא סיבה. ואלה מורים שלמדים בתיכון.

אפי מה יהיה איתך

אין צורך שתאמין או לא זו כבר בחירתך וזכותך... רק אל תפסול את האמונה של מישהו אחר, כי היא שלו. מקסימום תגיד, אני לא מאמין בכך, לדעתי זה לא קיים. ותסגור את הנושא מבחינתך...

או שאפשר להביע דעה על נושא כלשהו...

גם אם אינו עוסק באנשי הפורום בצורה תרבותית, או שאפשר לכנות כל אחד, כולל את אנשי הפורום, בכינויים "פוגעים" או פוגעים לכאורה.

אתה יודע מה ההבדל בין הדיון על המורים

ובין הדיון על הכישוף? שבדיון על המורים אנשים מדברים בכלליות, כלומר על דעתם על מערכת ובדיון על הכישוף ישנו אדם ספציפי העומד ממול כך שהפגיעה היא אישית. ואני שוב אומרת מותר להגיד שאתה לא מאמין ולא מסכים, גם לי יש דברים שאני מסתכלת מהצד ולא מתחברת, אז אני אגיד את דעתי בלבד בלי לרדת לרמה של זלזול בדעתו או באמונתו. כי זה נורא קל לעשות זאת, לרדת על האחר, לגרום לו להרגיש קטן וחסר ערך, לגרום לו לפחד להגיד את דעתו ולחשוב עשר פעמים לפני שיוציא בפעם הבאה שאלה או תובנה או שיתוף. זה הכי קל בעולם, והכי נורמטיבי, כי הרי האנשים הכי קוליים הם אלה שמפגינים אדישות וזלזול ולא אלו הרגישים ואכפתיים, הם נחשבים דווקא התמהוניים, אז אתה יודע מה אפי? לא רוצה להיות קולית מהסוג הפוגע, מעדיפה להיות תמהונית מהסוג האכפתי...

זה עדיין לא משנה את הדו-פרצופיות...

האם זה בסדר לפגוע באדם שאיננו נוכח, או מקצוע שאין מי שיגן עליו, אבל לא בסדר לעשות זאת לאדם המסתתר מאחורי כינוי. מבחינתי כינוי הוא בדיוק אותו הדבר כמו אדם/אירגון שאיננו נוכח.

יש הבדל בין מקצוע לבין אדם

אני חושבת שראוי לפגוע באדם גם אם אינו נוכח, אך אם יש לך ביקורת לגיטימית על אדם ציבורי זכותך להביע אותה, אבל בצורה עניינית תוך הסבר הגיוני ולא בסתם השתלחות וקללות. כך לפחות אני רואה זאת...

למעלה