ובמקום ה-4 נמצא:

strahd

New member
ובמקום ה-4 נמצא:

פגשנו את הסופרת הזאת כבר ומספר מספריה בספרים הגרועים ביותר, אבל כאן היא נותנת מפנה וכותבת את אחת מהסדרות הטובות ביותר והלא מוכרות ברומח הדרקון. הסופרת היא מרי קירצ'וף שהייתה העורכת של רומח הדרקון והסדרה היא כמובן: "ליל העין" - סדרת מגני הקסם ספר 1 מאת מרי קירצ'וף אנחנו מגיעים קרוב למאה שנים לפני מלחמת הרומח ואל איזור שעד כה לא סופר עליו רבות, צפון ארגות'. גוארנד דית'ון, צעיר אציל פוגש את בליז, מכשף מהגלימות האדומות המגלה בו את הפוטנציאל להפוך להיות מכשף ומזמין אותו ללמוד בסולאמניה. אך במוחו של בליז יש משימה והיא להשתמש בגוארנד במשחק שבהם האוצרות הם גדולים בהרבה יותר. הטוב: אם מישהו רצה אי פעם לקרוא ספר על מכשפים ועל הקסם ברומח הדרקון - זה הספר. אין יותר טוב ממנו. גוארנד הוא נער תמים שהופך להיות תלמידו של ג'וסטאריוס, כשהוא עוד היה מכשף צעיר יותר ומגלים המון דברים בנוגע לקסם של העולם, אלי הקסם והתפקיד של הקסם בעולם קרין. העלילה מרתקת מאוד ויש בה טוויסטים וגם סוף משכנע ביותר. הרע: זה לא בדיוק על הספר, אבל על העלילה הכללית שמתחילה נהדר בספר הזה, אבל מתחילה להתדרדר ככל שהספרים ממשיכים הלאה. ידוע שהספר מגיע לנקודה כלשהי והוא רק מעין פרולוג עבור הסדרה כולה המתרכזת במצודה האבודה של הקסם, אבל היא טובה יותר מכל הסדרה וזה קצת צורם לי. המכוער: כל מי שמנסה להגיע אל המצודה האבודה יענש בכך שאיברים שלו יהפכו לנחשים מזוויעים ושרקניים! ומשבוע הבא - שלושת הגדולים - להכין את המדליות!

Uzumaki Naruto

New member
קסם!! ../images/Emo99.gif

זה נשמע כלכך מדהים!!! תמיד רציתי לדעת יותר על הקסם בקריין...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
וואיי... אף פעם לא הבנתי מה זאת

הסדרה הזאת באמת ומה היא קשורה בכלל... דווקא באמת נשמע נחמד הסיפור... אולי אפילו נקרא אותו מתישהו

כן!!!

גם אני מאוד רוצה לקרוא על הקסם בקריין (למרות שאני אף-פעם לא הייתי חובב קסם מושבע, פשוט הקסם בקריין כ"כ מעניין אותי...)

Uzumaki Naruto

New member
אני תמיד הייתי חובב קסם מושבע.

עד היום אני מנסה ללמוד בע"פ ולזמרר את כל הלחשים מהרומח. במיוחד של רייסט...

Uzumaki Naruto

New member
../images/Emo6.gif קנדר מכשף!!

איזה צחוק...... "אף פעם לא ניסיתי את הלחש הזה! בוא נבדוק מה הוא עושה..." "אופס! פיסטדנטילוס, (אם כותבים ככה) סליחה, אבל אתה צריך לשמור על הספר הזה יותר באחריות! לא יאומן ממש."

למעלה