ובמילה אחת....?

עונה גם=]../images/Emo142.gif

איזה שאלון חמוד
מיה-מושלמת רוברטה-מדהימה מיגל-פרפקטו דייגו-נחמד לופיטה-מהממת ג'ובאני-מצחיק ויקו-נשמה תומס-מציק לוחן-מהבולה תאו-נדבק רוקו-מוזר לולה-מעצבנתתתתת סול-זבל!!!! רקל-מיותרת לאונרדו (פרנסיסקו)-יפה פסקואל-משוגע אליסיה-מחורפנת פרנקו-קוף אלמה-מתוקה לאון בוסטמנטה-אידיוט

במילה אחת../images/Emo87.gif

- חמודה. - סקסית. - כוסון. -חמוד. -בכיינית. - זונה ממין זכר. - משעממת. - דפוק. - מכוערת. - מפגר. - מעצבן. - חראית. - מעצבנת. - סתומה. - חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך - משעמם - דפוקה - מפגר - זנזונת - רששששששששששששעעעעעעעעעעע

osh360

New member
אוייש

למה את לא מעתיק מה שאומרים אתה כותב ישר ת'תשובות וצריך לחפש מי זה מה חחחחח איזה קרוע אתה..

Pollitaaaaaaa

New member
עונה =>

מיה - מותק
רוברטה - מורדת! מיגל - חבר טוב! דייגו - דפוק! אבל יפה
[דיוסססמיו כמה יפה הוא!] לופיטה - מדהימה! ג'ובאני - קורעעע & קרוע! ויקו - יפהפיה תומס - מה קשור? לוחן - בתבוי תאו - בובי! רוקו - מיותר לולה - סתומההה סול - שאאאווה
רקל - חביבה! לאונרדו (פרנסיסקו) - כוסוןןן פסקואל - מצחיקקקקקק אליסיה - עמהההההה פרנקו - לאביוווו
אלמה - כוסיתתתתתתת לאון בוסטמנטה - חששששששששש

osh360

New member
חחחחחחחחחחח

קרועה.. אהה עכשיו עזבת את כריסטופר למען פרנקו?יאפה יאפה לך אני מבינה שאת ..יש לך חשק על מבוגרים אה?!

Pollitaaaaaaa

New member
ייייאאאאאאפפפפפפפפפפ

חחחחחחחחח סתם נראה לך? איכסע גועל נפששש פשוט דיברתי עם אמא שלי בטלפון ויש לי קטע כזה שעם אני מדברת עם מיש'ו בטלפון אני רושמת את מה שאני אומרת לוו אז אמרתי לה לאביוווווו אז רשמתי את זה! בעעעעעעעעע משו לא בסדר איתי
חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע כררררררייייייססססססטופר לנננננננננננצחחחחחחחח חיייימששלללללללללייייייי!!!!

MoYaL MaMi

New member
עונה../images/Emo26.gif

מיה: פרינססה רוברטה: מרדנית מיגל:מתוקי דייגו:שתלטןן לופיטה:צדיקה ג'ובאני:אינטרסנט ויקו:פאקאצה תומס:חנ'ג לוחן:נחנחית תאו:בונבוני רוקו:אהבל לולה:מתוקה סול:שרמותה רקל:מיותרת חיחי לאונרדו (פרנסיסקו):חתיךךך פסקואל:סתוםםם אליסיה:כנ"ל פרנקו:גבס אלמה:מחשוף לאון בוסטמנטה:לקקן

MoYaL MaMi

New member
חח הוא מלקק לכל אלו מהמפלגות....

ומהפוליטיקה ובכלל לכל האנשים כדי שיצביעו לו חח בעע איש מסריח!!

r e n a t1

New member
עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

מיה- מצחיקה רוברטה-סופרוומן מיגל-מתוק דייגו-ילד שמנת לופיטה -טובה ג'ובאני-מגעיל ויקו -חמודה תומס-דבק לוחן-צבועה תאו -חננה רוקו-מוזר לולה-סיוט סול -כונפה רקל -מיותרת לאונרדו (פרנסיסקו)-חתיך פסקואל-חמוד(בעבר) אליסיה-קרצייה פרנקו-קשוח אלמה-סליקון לאון בוסטמנטה-מושחת סלינה(שנשכחה)-כבדה

luissana

New member
עוה

מיה-בכיינית רוברטה-מ ו ש ל מ ת
מיגל גבר דייגו ילד לופיטה בכיינית ג'ובאני קורעע ויקו שרמוטה תומס טמבל לוחן בסדר תאו מוזר רוקו חמוד לולה שווה סול אין מילים רקל - לאונרדו (פרנסיסקו)קופיף פסקואל מצחיק אליסיה מטומטמת פרנקו משעמם אלמה כוסיתת לאון בוסטמנטה מיותר

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאנייי.../images/Emo9.gif

מיה- מלכה!
רוברטה- עצבנית חח מיגל- מדהיםם.
דייגו- מג'ולג'ל [חח ג'ל + מתולתל] לופיטה- תמימה. ג'ובאני- משוגע.D: ויקו- יפה. תומס- מצייץ. [נו, באמת.O:] לוחן- פלולה. [יש לה או אין לה?! אני פשוט זוכרת אותה ככה.
] תאו- מיותר.. רוקו- קטן. לולה- יפה!
סול- חשה. רקל- מיותרת. לאונרדו (פרנסיסקו)- מקסיקני יפההה.
!! ^^ פסקואל- צעיר אליסיה- זקנה פרנקו- לבן [בשיער] אלמה- סיליקון לאון בוסטמנטה- משוחד.

00rr

New member
עונה

מיה בעעעעע רוברטה שולטתת מיגל חתיךך דייגו מושפע לופיטה מעצבנתתת ג'ובאני מצחיק ויקו מיותרת תומס חמוד לוחן חמודהה תאו מאמי רוקו מאמי לולה חמודה סול מעפנה רקל סתומה לאונרדו (פרנסיסקו)חמוד פסקואל דבילל אליסיה מותק פרנקו חמוץ אלמה מדהימה לאון בוסטמנטה מגעיל

M o T a K

New member
עונההה

מיה- מושלמתתתתתתתתתת
רוברטה-מותקקק
מיגל-הורסססס
דייגו-חמודדד רצח
לופיטה-סנטה
ג'ובאני-קרוע
ויקו-בובה
תומס-קורע
לוחן-גברית