ובכן

ובכן

אוקיי, אתם צודקים. אין שום סיבה לראות בנשים שמנות מכוערות, אבל כמו שנאמר החברה כן תופסת את זה ככה - ולכן באמת צריך זה לשנות את התודעה החברתית ואז הכל יהיה בסדר. אגב, אם נשנה את התודעה החברתית גם יהיה שלום, לא יהיו תאונות דרכים, הומואים יוכלו ללכת ברחוב והישראליות הוולגרית תיכחד. אז כמו שמשתמע מכך.... הדרך לתפיסה שכזאת היא ארוכה למדיי (מיליונים של שנות אור, אם תשאלו אותי). בינתיים, תסכימו איתי שאם בנאדם מתבייש להיראות בחברת אישה שמנה הוא פשוט ימנע מכך (ולא משנה אם זה אדם שאוהב נשים שמנות ומדחיק בגלל לחץ חברתי, מישהו שאילו החברה הייתה מאפשרת לו לבחון את עצמו בעניין הוא היה מעדיף נשים שמנות או מישהו שגם אם הייתה לו האפשרות הוא היה מעדיף נשים רזות) וזה עצוב. אז מה אפשר לעשות.....? לבכות? להקיז דם? לפתוח פורום? זהו.

עופר 123

New member
כל מסע בן אלף מילין.....

מתחיל בצעד אחד קטן. הפורום הזה, כמו ההתנהגות האישית של כל אחד מחברי וחברות הפורום, הם הצעדים הקטנים בדרך לשינוי התודעה. אף אחד לא טען למסע קליל של שבת בצהריים, לא ולא. ברם, אם יש פורום לאותם נשים וגברים, אם בחורה גדולה רוצה להתלבש כמו שהיא רוצה, ללא עכבות והיא מבינה שיש עוד כמותה, אם יש בחור שאת עינו צדה בחורה שמנה והוא יודע שהוא לא היחיד שאוהב בחורות גדולות, אזי יבוא השינוי הגדול. כוחו של היחיד גדל כחלק מקבוצה, תודעה חברתית נבנית מההתנהגות האישית של כל אחד ואחד מאיתנו. אנו כבר לא שואלים מה לעשות. אנו פשוט עושים, כי הגיע הזמן. ברוכה הבאה, אנרכיסטית,
שלך, עופר

ב ר נ ד ה

New member
כן...אנחנו רוצים מהפיכה...

זו התשובה שלנו לציטוט הנבחר שלך: "אז אתם אומרים שאתם רוצים מהפכה???" - ג´ון לנון.

גילה37

New member
אני ואתה נשנה את העולם.........

אמרו את זה קודם לפני זה לא משנה ........ כמו השיר הרצון לשנות קיים אצל כולנו אנו מתגמדים מול העולם אבל אנו חלק בלתי נפרד ממנו ואם אני לא אנסה אני לא אישן בשקט אזלמען שלוותי אני מנסה להביא דברים על דיוקם , וחוץ מזה אני משחה להיות בפורום שמביא לכאן קבוצה אנשים שמרגישה וחשה כמוני ואני לא חריגה בחברה הזו אז למה לא לכייף?????

ממממ...אנרכיסטית

אבולה ראסה מתרשמת כן כן מדובר כאן על מתרשמת מאוד ! אפשר להחליף איתך מילה מכתביות ופוסטרים? אני מוכנה אפילו להתחנן אם יש צורך אבל נכון שאין
אז ככה כל כך עצוב שאת צודקת ויש דברים [ מניסיון ] שמוותרים עליהם כדי להיות "בנורמה" ומי כמוני מורגלת בזה ואני אומרת לא ! די !!! מספיק !!!!!!!! מובן ?

נורמה

כמו שהשיר המפורסם <בטירוף מפורסם. אפ´חד לא מכיר..> אומר: Fight the war, fuck the norm אז קודמכל סליחה על ההתבטאויות הגסות אבל..... וכן, מובן. יש לי מכתביות של פוני קטן.... מה לך יש?

למעלה