ובכן,

Pixy led

New member
ובכן,

רציתי לספר על חברה שלי... שהיתה חולמת מדי לילה חלומות צלולים, כל החלומות שלה היו צלולים, וזאת ללא דקה אחת של כתיבת יומן חלומות או אפילו ידיעה על המושג "חלום צלול". הכיצד? הדבר העצוב - לפני כמה זמן, כשהיא החליטה לנסות לעשות משהו בחלום שלה - לבקר בספר שאהבה, הצלילות של החלומות התפוגגה ועכשיו כל החלומות שלה הם רגילים... יש איזשהו הסבר? תודה מראש.

דנה^^

New member
תשובות

אין שום בעייה לחלום חלום צלול בלי לדעת על זה, זה בדיוק כמו שחוויתי שיתוק שינה לפני שנתיים ולא הבנתי מה זה, אבל זה שלא ידעתי שזו תופעה ויש לה שם לא מנע ממני את החוויה. יש אנשים שחולמים חלומות צלולים מגיל צעיר ולא צריכים יומן חלומות, זה לא חובה. זו המלצה בלבד. בקשר לכל החלומות שלה היו צלולים אני בספק. אתה רוצה להגיד שכל לילה היא זכרה לפחות 8 חלומות וכולם צלולים? בקשר לזה שכל החלומות רגילים- שוב, יכול להיות שיש לה חלומות צלולים והיא פשוט לא זוכרת אותם.

Pixy led

New member
בערך...

היא לא זכרה שמונה חלומות בלילה - פשוט כל חלום שהיא זכרה היה צלול. ועכשיו היא זוכרת חלומות לא צלולים. ושיתוק שינה, זה קרה גם לי ושמעתי כל מיני צרחות מאחוריי... זה היה די מפחיד. לא משנה.

דנה^^

New member
אז יכול להיות

שעדיין יש לה חלומות צלולים רק שהיא לא זוכרת אותם. אולי כדאי שהיא תנסה לתכנת את התת מודע לזכור חלומות צלולים?

Variety

New member
לא חייבים לתכנת, אפשר גם...

...להשתמש בשיטה הרגילה - פשוט להתחיל לרשום מה שזכורים. לשים יומן חלומות ליד המיטה, ובבוקר לרשום מה שזכורים. הכי פשוט. בקשר לשיתוק שינה, הצרחות זה התוצאה של הפחד. אם לא היית מפחד והיית מנסה לחזור לחלום, היית נכנס חזרה לחלום צלול. בחלומות צלולים, הציפיה והרצון יוצרים דברים. אם יש פחד, נחשוב על דברים מפחידים ונשמע\נראה\נרגיש אותם, לכן חשוב שתגע זאת ותחשוב על דברים טובים. חלומות פז, Variety-

Pixy led

New member
למעשה,

שיתוק השינה נגרם בלי שניסיתי להגיע לחלום צלול... למעשה, אני אפילו לא בטוחה שזה היה שיתוק שינה, כי לא נראה לי שנרדמתי... בעצם... אין לי מושג. בזמנו חשבתי שאלה פיות או רוחות... וזו עדיין אחת האמונות החביבות עליי. שיהיה יום נעים.

אם כבר מדברים על השיתוק

אז אתמול כשהלכתי לישון לא הרגשתי שאני כל כך עייפה, וכבר היה כמעט 1 {מה שהחופש עושה... :) } וניסיתי להוציא את כל המחשבות שלי מהראש. התחלתי לקחת נשימות ארוכות , כל פעם כשהכנסתי אויר אמרתי- אני אחלום וכשהוצאתי אויר- ואני אזכור את החלום * או משהו כזה* וכל שאיפה ונשיפה כשאמרתי את זה דמיינתי לי גלים שעולים ויורדים, עולים ויורדים...וממש הרגשתי את זה. לאט לאט התחלתי להרגיש את השיתוק ביד וברגל, איכשהו זה נישאר רק בידיים והרגליים אבל עדיין זה היה כיף. אחר כך קמתי לשתות וכשחזרתי ניסיתי לעשות את זה שוב אבל נירדמתי בלי לשים לב. GOOD NIGHT
פרינסס---,--´-{

למעלה