ובכן,

בוסטר1

New member
תודה תמיר

השכלתי מאוד אבל אל תדאג אני עדין אעלה תמונות של בולי חלל לרם ולך

rachelea

New member
../images/Emo31.gif למניין

מעתה אמנה את מספר מקבלי "פרס תמיר" למשתתפי הפורום שזוכים לאות של כבוד:
. היום הופיעו:
(2) למניינו. כן ירבו

rachelea

New member
../images/Emo6.gif חה...חה...חה...

החלטתי להיות נדיבה ולספור רק את אלה שמקבלים את הפרס (מבלי למנות כמה פעמים הוא טורח להעניקו להם).

בוסטר1

New member
אשנ

אני חושב שאתה יכול למחוק את השירשור הזה(הוא לא מועיל לאף אחד)

Tal Inbar

New member
Hi from Vancouver

Weather is great, and I am having a good tome before the congress begins. Take care, and don't forget the NITSLUSHIM Tal

תמיר1991

New member
נכון,

נתפסת במערומיך. ככה זה, אנשים מתביישים במעשיהם. ורחל, אף פעם לא חשבתי שתגיעי לזה... תמיר.

Wing Chan

New member
שהיא תגיע למה??!

(רציתי לא להגיב, והצלחתי עד עכשיו, אבל הרגשתי חייב) אתה מביא את זה על עצמך בכול פעם מחדש!!! למה אתה לא מבין? ואחרי זה מנסים לתקן אותך ולהעיר לך, לא מתוך רוע ולא מתוך כעס, אלא בשביל שפשוט לא תחזור על אותה טעות עוד פעם. אבל אתה מחליט לקבל את זה כמשהו רע, נכנס למגננה ופותח בריבים עם כולם. כמו שאמרו פה כבר, אתה רוצה שיתנהגו אליך כבנאדם בוגר - זה טוב ויפה, אבל זו לא דרך חד סיטרית, אתה חייב להתנהג כאדם בוגר גם כן. הייתי מציע לך להתחיל בכך שלא תיקח כול הערה כניסיון לפגוע בך. עכשיו מה תגיד? שאני לא שווה את האותיות? שאין לך יותר מה לכתוב לי? יפה תמיר, תתעלם. תתעלם ואל תפנים שום דבר ממה שאנשים אומרים לך פה, ונראה מתי תהיה המלחמה הבאה שלך עם אחד המשתמשים. רבאק נאבד לי הכדור עצבים בדיוק כשאני צריך אותו!#@$#

תמיר1991

New member
ווינג צ'ן היקר.

היחסים שלי עם אחרים הם לא עניינך. רחל ואני דווקא הסתדרנו מצויין בכל התקופה שלא היית פה (וזה היה... יותר משנה!!!), ובגלל זה אני לא מאמין עליה. את השאר אני לוקח כביקורת בונה: אין לי כלום נגד רחל, דווקא בעד, עם בוסטר אני מנסה להשלים, אני וטל ביחסים טובים כרגע ויש מספיק דוגמאות. רק אתה ממשיך לקלל, לרדת ולצעוק עלי. אני ביקשתי ממך לפני שבועיים שלא תגיב לי, אני לא אגיב לך, ושלום על ישראל, אבל אתה לא הסכמת. הבנתי את הרעיון, חסמתי אותך במסרים, וגם במוח שלי. אני מתעלם ממך מעכשיו, מצדי תגיד עלי מה שתרצה. תמיר.

python 4

New member
תמיר,

אני אתן לך את המקרה שלי כדוגמא. מבחינת אוסף הבולים שלי אני לא משקיע בו כספים רבים, לפחות בשלב הזה בו אין לי נושא תימאטי מיוחד שיש לההשקיע בו. אני משקיע כסף באוספים אחרים (כמה שאני לא אפרט בעניינם..
) אבל בלי תכנון מיוחד, פשוט לפי מה שבא באי-ביי ועם תכנון כספי.. מכיוון למשל שהחודש כבר קניתי משהו ב- 300 שקל, לא אשקיע יותר לפחות החודש (למרות שהפיתוי.. גדול). אני מסכים עם אריק, שהתוכנית אב שלך נכונה אולי לשבוע הקרוב.. הרי זה משתנה כל הזמן. ומה רע בזה? אתה יכול לאסוף מה שאתה רוצה, להשקיע את כל הכסף שלך באוסף שאתה רוצה ולא להשקיע כלום באוסף שאתה לא רוצה. אספנות, כמו שסער אמר פעם, מוגבלת אך ורק לפי הרצון שלך, והיכולת הכספית כמובן. לגבי המשך השרשור.. אני לא אוהב את השרשורים האלה ולא את התגובות האלה של אנשים שבמקום לענות באופן ענייני מעדיפים להתעסק בקטנות ולחנך. אני לא מגיב אליהם בד"כ, רק כשהם כבר ממש מרגיזים. אני רק אומר - תמיר, אם אתה מתייחס לכל הדברים בחייך באותה התלהבות כמו שאתה מראה פה לגבי האוסף בולים שלך, אז אני כבר מקנא בך. חג שמח.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

יואו, אני עד עכשיו נרגש שאתה מגיע! אתה תמיד עושה לנו את זה, אומר שאתה לא מגיע, ואז מגיע
זו בטח שיטה לקבל את הבולים שאני רוצה למסור לך בדואר, ולהקדים את קבלתם במפגש
אבל אל תדאג, אני אחפש כמה בומ" שים
חג שמח לכולם! תמיר.

למעלה