ובכן....

פהpumiky

New member
ובכן....

אני , פומיקי, חיפאית גאה, (אשר אוהבת את האוויר על הכרמל, הירוק בעניים בכל מקום, המנטליות החיפאית, הנופים (קשור מאוד לירוק), הים, ההרים ובקיצור הכל) עוברת דרומה דרומה לשדה בוקר..לחום , למדבר, לעקרבים נחשים וחיות אחרות....האמת היא שמסר רציני אין כל כך בהודעה... רק רציתי לומר שלום..אז שלום... בולבול שיחה עצבנית אנחנו צריכות לעשות...אבל דחוף..באמת..יש לי דבר מאוד מוזר לספר לך....תזכיר לי..(למרות שאני בטח אזכור)... וזהו ... אוהבת אותכם חיפאים שאני לא ממש מכירה, אבל זה לא משנה... אז שדה בוקר הנה אני מגיעה...מו הא הא הא ביי

Y.G.J

New member
בוקר טוב פומיקי

את אולי לא תאמיני אבל פומיקי זה הסיפור ילדים האהוב עלי... "פומיקי פה, פומיקי שם, פומיקי משגע את כולם" בהביי

בל בל

New member
בובי שלי!!!!!!!!!!!!!!

אופפפפפפפפפפ.............. אני לא רוצה שתעזוב! טוב, אני אתגבר. והשיחה העצבנית לצערי תצטרך לחכות למחר. שיהיה לך יום טוב בובי. ביי

MAX D

New member
תרגישי טוב

תהני לך. אל תדאגי- אנחנו נתגבר... חוץ מזה פעם בשבוע-שבועיים את תחזרי, אין מה לדאוג...

פהpumiky

New member
לא נראה לי שאתם תתגברו...

מה זה חיים בלי אנכי ? הא? נראה לי שאין דבר כזה בכלל...לא קיים..וכמו שבל בל אומרת חיים לא בבית..סתאם.. כן אני אחזור כל שבועיים הביתה...אבל אני עדיין דואגת..מפחיד לי קצת... לא נורא אני אתגבר...

GS2003

New member
לא הבנתי כ"כ...

את מתגייסת כאילו ?? לאן ? הדרכה ? או שנת שירות ? תסבירי... ד"א, באיזה תיכון למדת ?

בל בל

New member
אני אענה במקומה בגלל שהיא כבר לא פה

היא הולכת למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות אבל לא) יותר פרטים היא כבר תסביר כי אני לא ממש יודעת... והיא למדה בחוגים

בל בל

New member
בובי את כלה!

רק עכשיו ראיתי את העל עצמך שלך- יפה לך!!!!!!!! אוהבת אותך נשמה שלי

פהpumiky

New member
אבל מי החתן...?

סתם הבנתי למה את מתכוונת...נו את רואה מה זה..אם לא היית מזכירה לי את זה לא הייתי בודקת...ואז לא הייתי נזכרת שוב בירמה אהובתנו.!

בל בל

New member
אחחחחח....... ירמלה שלנו...

נשמה טהורה ומתוקה שלצערי ושמחתי שורותיה לעולם לא ישכחו מזכרוני... "ויוצא שבטנך ריקה! לא, לא ריקה, כי אני הולכת ומתמלאת שנאה. הגידי, האם בי האשם? האם נכון לחפש בגבר רק את הגבר, ולא יותר? אם כך על מה עלי לחשוב במיטה כשהוא משאיר אותי מתבוננת בעיינים עצובות בתקרה, מפנה לי את הגב ונרדם? האם עלי להמשיך לחשוב עליו, או על מה שיכול לזרוח מתוך חזי? אינני יודעת, אך אימרי לי את, רחמי עלי..."

פהpumiky

New member
זו מכינה קדם צבאית....

מה שאומר שזו כמו שנת שירות רק קוראים לזה מכינה וזה ברוב המקרים עולה קצת כסף...ובמסגרת השנה הזו אתה גר עם עוד כ- 30 אנשים מכל הארץ, שלוש פעמים בשבוע עובד עבודה קהילתית שאתה בוחר, ובשער הימים יש לך קורסים בנושאים שונים ומעניינים (מפילוסופיה, רטוריקה, ציונות ף הסטוריה ועד חקר זוחלי ארץ ישראל...)וכמובן יש המון טיולים , וסדנאות מעטות שקשורות לצבא...וזהו... ולמדתי בתיכון חוגים...

למעלה