ובכן

תלתלית

New member
ובכן

"ספגטים" בנתניה נפתחה בקול ענות חלושה. יושבים שם בערך 4 אנשים וחצי. כשאחד מהם הוא המאבטח. המקום מצוי באזור קניוני, והופך את כל הסעודה למשהו מאד "פאסט פוד", לטעמי לפחות.כך שכבר בכניסה התגעגעתי לסניף יבנה בתל אביב... הגענו- 4 אנשים. שתי חברות, הוא ואני. ואני חושבת שמאד נהניתי, פחות מהמקום כי אם בגלל החברה הנעימה וגם כי הייתי מאד מאד רעבה. למנה ראשונה ציפיתי לסלט הירוק בקוצר רוח- אני מאד אוהבת את הרוטב שלהם, לאכזבתי הרבה גיליתי ששינו את הסלט, וכעת הוא לא מכיל רק חסה נעימה וסגולה, אלא ממש ירקות חתוכים- ונראה ממש כמו סלט אומלל כזה, עם חסה מלפני מלחמת המפרץ הראשונה בערך... היה משמים ולא קשור ממש למה שזכרתי- שאלתי את המלצרית מדוע ולמה, והיא השיבה ששינו את הסלט הירוק בכל הסניפים...התבאסתי, אבל חברות שלי חיסלו אותו בלי להניד עפעף. החברות לא היו ממש רעבות (אולי כי הם אכלו לי את הסלט?) והזמינו יחד מנת פסטה ברוטב ארבע גבינות- היא היתה גדולה וטעימה, הן טרפו אותה באושר רב. הוא הזמין פונגי - שהיה לו "טעים, אבל פחות מאשר בתל אביב", ואני טרפתי את המנה האהובה עליי "אספלוסיבה"- ברוטב עגבניות, שום וצ'ילי עם נקניק וזיתים- היתה טעימה ביותר. לקינוח לא ידענו מה לבחור כי כל הקינוחים טעימים ביותר, בסוף לאחר התלבטויות קשות אכלנו עוגה ששמה "הלנה", וגם סופלה שוקולד שהיה נפלא- וממש גרם למלחמת כפיות בין כולנו...ממ..גם הלנה היתה נהדרת. אני לא זוכרת כמה יצא החשבון הכללי- אבל הכול שם לא מאד יקר. המנה שלי עלתה בערך 35 שקלים. לא שתינו יין כי אנחנו לא אוהבים יין. אבל חזרנו שמחים מאד. המקום היה כמעט ריק, אז קיבלנו את מלוא ההתייחסות...המלצרית היתה אדיבה ומתוקה..ובכל זאת ידענו שנלך לשם שוב רק אם נהיה מאד רעבים. כשיבוא החשק כבר ניסע לתל אביב- שם יותר טעים. יכול להיות שעם הזמן הם יתפסו כיוון- הרי זו רק ההתחלה... גישה לנכים- נוחה. שירותים- לא בדקתי. זהו אני חושבת.

אחחח ספגטים...

אני מתה עליהם, האנטי פסטי שלהם מעולה, לפחות כך היה כשאכלתי בסניפים ריבל, יבנה ופנחס רוזן... גם את העיצוב בסניפים האלו מאוד אהבתי, הרגשה של מקום מיוחד.

פינליש

New member
שלום לה ../images/Emo13.gif

יופי של ביקורת. לא פעם ציינתי שמאז ביג מאמא אני לא רואה אף פסטה ממטר. הפרעה

anat11

New member
ספגטים יבנה

מקום העבודה הקודם שלי היה ממש באזור ולכן אכלנו שם (או הזמנו משם) לא פעם ולי זה ממש לא עשה את זה. פסטה מיה וביג מאמא הרבה יותר בכיוון שלי.

anat11

New member
אבל אני זה לא דוגמא לכלום, אגב

ותודה על הביקורת!
מי ידע שבנתניה יש מסעדות

ycyclop

New member
פיצות בספגטים

לא אכלתי בספגטים מזה 3-4 חודשים והזדמן לי להיות באיזור ספגטים נתניה. נכנסנו לאכול והינו מופתעים ממגוון הפיצות שלפתע הופיע בתפריט. דגמנו אחת (הם וביצה) והיה נחמד מאד. האם יש פיצות גם בסניפים אחרים?

ספגטים וביג מאמא- שתי אהבות

שתיהן בעיני מעולות וההבדל ביניהן שבביג מאמא המחירים יותר זולים והספגטי עצמו מאוד טעים, האיטריה עצמה היא מאוד צמיגית, להבדיל מסטייק שלא טוב לו להיות צמיגי אז אטריות ספגטי צמיגיות ומעולות כאלו יש רק בביג מאמא...
והמנה עם השרימסים הענקיים והקלאמרי , אין לי מילים לתאר, פעם הזמנתי את זה טייק אווי אחרי טיפול שיניים, לא הייתי מוכנה לוותר למרות שהפה שלי היה נפוח מהטיפול, כמעט בכיתי כשלא הצלחתי ללעוס את השרימסים הענקיים.. מה שאני אוהבת בספגטים זה את המבחר שכל מנה שטעמתי היתה מעולה, החל מהתרד ועד לקרבונרה (בשר לא כשר עם שמנת) בספגטים יש גם אנטיפסטי נפלא (לפחות בסניפים התל אביבים שבכולם הייתי)והעיצוב בסניפים התל אביביים נפלא בעיני, פשוט מקום שנעים ללכת אליו לארוחה רומנטית..

adidushim

New member
אני לא מבין מה המהומה סביב ספגטים

מרוב האנשים אני שומע שרק שבחים לגבי המסעדה. אני אף פעם לא נהנתי שם. האוכל משעמם. פשוט משעמם.

שח_מט

New member
ספגטים -

נראה לי שפעם, לפני 8-10 שנים הם היו מוצלחים בנישה של הפסטות (מבחר גדול, קרבונרה לא רעה, קינוחים טובים) בעיקר בסניף רחוב יבנה. מאז הרבה מסעדות פסטה ישנות וחדשות עקפו אותם בסיבוב. ואגיד פה שוב, אני לא מחליף את פסטה מיה... אבל מזמן מזמן לא הייתי בביג מאמא ואני אבדוק את העניין בהקדם! S

עמית@

New member
פעם אהבתי- היה סמוך למקום בו

למדתי- היה זול נקי טעים טרי התחלפה בעלות- או התחלף מנהל נעשה רע לתפארת- שירות מזעזע ואוכל ששוחה תדיר בשומנים לא מזוהים
כך נפלה עטרת ראשינו (שהיתה עשויה ספגטים לרוב)

liti

New member
../images/Emo24.gif תלתליתי,

חבל לי שהתאכזבת. אני יודעת כמה ציפית לזה...

תלתלית (איזה כינוי מתוק)../images/Emo176.gif

לדעתי ממש מיצית את המסעדה. לא הייתי בסניף יבנה- רק בדן אבל אין שם תגליות מדהימות - כשרעבים נורא, האוכל שם טעים. אנו אוהבים נורא את הפונגי והטירמיסו שלהם נדיב בצורה יוצאת דופן וחוץ מלהשתמש בהם בעיתות משבר, אני מעדיפה את הבשלן שלי בבית שמכין רטבים מדהימים
תודה

meravbr

New member
אצלנו ספגטים משמשת כאופציה זולה

וטעימה לארוחת צהרים קלילה (ואנחנו ממש אוהבים את האנטי פסטי שלהם).

Lear22

New member
אין כמו האנטי פסטי של הקופי בר

ובספגטים נורא שגרתי. לא לכאן ולא לכאן. אין חוויה של אוכל ופשוט באים אוכלים והולכים. אכלתי כמה פעמים גם בריב"ל וגם ביבנה ולא השתגעתי. לפסטה עדיף בהרבה פסטה מיה. והאוירה בסניף בוילסון היא הרבה יותר רומנטית מכל אוירה בכל סניף של ספגטים. ופיצה עדיף בביג מאמא. במיוחד זו עם הבטטות :)

גידי42

New member
לירי, מסכים בהחלט... ואפילו

מסתכן בלהיות יס מן! על הזין שלי!!!!

Lear22

New member
רק חזרתי מהעדרות של יומיים

וכבר מחמאות. אז תודה :)) וליטי, אל תכעסי, מקסימום תשלחי לי את הקנס של המשפט. ככה זה לפחות היה אצלנו ביחידה, כל מי שאחר לישיבה או ניבל את הפה היה שם חמישים שקל. אחרי כמה חודשים תרמנו את כל הכסף לצדקה.

למעלה