ובכן

ובכן

זה אחד המעברים העוצמתיים ביותר שיש. פלוטו מביא איתו במעבר הזה יכולת לשנות פאזה וממש להוולד מחדש ברמת חוויית ה'אני' או לפחות החלק שלו שמוצג כלפי העולם. פלוטו מסיים נקיון ארוך שנים בבית השנים עשר, מפגיש אותנו עם כל סוגי הפחדים שעצרו ועכבו אותנו או הכאיבו לנו, וכשהוא מסיים הוא עובר לבית הראשון ומאפשר פתיחת דף חדש מבחינה רגשית ועוצמתית, אם אכן עשינו עבודת עומק אמיתית בזמן ששהה בבית ה 12 ובאמת ניקינו את הפחדים שלנו. אם לא - מן הסתם נביא אותם או חלק מהם לבית הראשון ונפגוש בהם במציאות בצורה כזו או אחרת ושם נוכל לסיים את העבודה הזו.

מעניין, מרתק, וחוויה ייחודית שתמשך שנים לא מעטות..

מתייחס לשאלת מעברו של פלוטו מבית 12 לבית 1

משום מה זה קפץ, אבל האינטרנט היום ואתמול עושה לא מעט בלגנים גם במקומות אחרים... אחח, מרקורי מרקורי.

um1111

New member
תודה יאיר,
מה דעתך על השאלה השניה שלי?

האם המעבר של פלוטו בבית 12 ובית 1 קשור לקארמה מגלגולים קודמים (הכוונה היא האם הייתי אמור להשתנות בגלגול קודם ולא ביצעתי את השינויים, לכן המעבר מגיע כעת)?

אני חייב לציין שהתקופה הזו אכן מאתגרת ושונה:

1. מעברו של פלוטו בבית הראשון
2. נפטון ב90 מעלות לשמש שלי

3. מעברו של אורנוס על ראש הדרקון, ה IC וכירון במהלך השנה וחצי האחרונות

4. ובנוסף לכל העיל, בימים האחרונים גם מרס בריבוע למרס הנטאלי שלי בבית 12

המעבר היחידי שנראה אופטימי הוא יופיטר שמתקרב לשמש שלי .....

UM

הממ..

כל נושא הקארמה הוא פיוטי, דרמטי, ו..שנוי במחלוקת. אף אחד לא יכול לומר לך בוןדאות שום דבר שקשר לזה, ואתה חייב להיעזר באינטואיציה שלך כדי להרגיש דברים ולחוות אותם מבפנים-לדעתי התובנות החשובות מגיעות משם, ולא מידע חיצוני שאומר לך מה אמור לקרות שם מבחינה קארמתית. בכלל, כל נושא האסטרולוגיה הקארמתית הוא מבחינתי הצד החלש של האסטרולוגיה, כי הוא בנוי על השערות יותר מאשר על עובדות.

אגב, אני רואה את מעברו של פלוטו לבית הראשון כאופטימי ועוצמתי מאוד, אוליי חוויית חיים נפלאה ומרתקת שאפשר להתחבר אליה ולשנות פאזה. חבל שאתה רואה רק את יופיטר שמתקרב לשמש כחיובי - מנסיוני הוא לא מביא בדרך כלל יותר מדי..
יופיטר בדרך כלל מבטיח יותר מאשר מקיים, או יותר נכון אלה שמפרשים אותו כך..

um1111

New member
הבנתי, מה לגבי המעבר של יופיטר לבית 6 מבית 5

הוא עבר השבוע, האם המעבר יכול להביא להזדמנוית תעסוקה והתפתחויות עסקיות (כאלה שבאים פעם ב 12 שנה)?

תודה,
um

נראה לי שהבנת את המעבר הזה בגדול

אבל מעבר להזדמנויות לתעסוקה יופיטר עשוי גם לאותת על צורך להשקיע בבריאות כמו לעשות דיאטה או להרשם לחדר כושר.

um1111

New member
יוגה!, לפני כחודש נרשמתי לחוג יוגה, וזאת

לאחר שהמנוי בחדר כושר שלי הסתיים (ואני שוקל לחדשו). עלי לציין שעזבתי עבודה קודמת כדי לטפל בלחץ דם גבוהה שהיה לי. אני רושם היה, כי הצלחתי להוריד אותו ללא רופאים וכדורים, בחופש שפניתי לעצמי התרכזי בפעילות חדר כושר ושחיה, כמו-כן, למדתי לבשל את המאכלים האהובים עלי (הרבה יופיטר בבית 5
). עד עכשיו הצלחתי להוריד כ 9 קילו ויד נטויה.
ללא ספק המודעות הבריאותית שלי הולכת וגוברת.

מתלמד8

New member
um111 -היום ונוס בנסיגה עומד מול האופק שלך -

ובשבוע הבא יעמוד מול מרס לידתי שלך,אני יודע רוב האסטרולוגים "לא סופרים" את ונוס בנסיגה בגלל המהירות שלה,אבל לא נותנים את הדעת לעובדה שהיא בנסיגה וההילוך שלה איטי ויכול להשפיע,בדוק מה זה עושה לך.

אכן, יש משמעות להילוך האחורי הזה

אבל המשמעות היא אישית מאוד ועוסקת בעיקר בתהליכים רגשיים וכלכליים של בעל המפה ובמעגלים שלא סגר. קשה להגדיר מה בדיוק היא עושה - זה רגשי מאוד, וקשור לצרכים פנימיים מאוד עמוקים, אלא שמודעות ברמה גבוהה יכולה לא רק להבין את זה אלא גם להשתמש בזה בתבונה.

um1111

New member
היי מתלמד, אני עוקב אחר הנסיגה הזו כבר כמה

ימים

רגשות/מצבי רוח משתנים בקיצוניות, רגשות של שמחה וצהלה משתנים תוך שעה לרגשות של עצב ודאגה וחוזר חלילה. ביום אחד אפשר לעבור בין 3-4 מצבי רוח שונים, מזל שאפשר ללכת קצת למוזיאונים.....

אתה בטוח שזה בכלל זה, um? אולי היבט אחר?.

אולי אורנוס יוצר לך עכשיו איזו זוית? מעניין.. מצד שני, זה גם תלוי המיקום של ונוס ביחס לכוכבים אחרים אצלך בהילוך האחורי הזה. מעניין.

מתלמד8

New member
1111 -ביום א הבא ונוס בנסיגה יהיה במולות

למרס לידתי שלך,מקווה שזה יהיה יותר נחמד.

איך הוא משפיע בבית ה6

הוא נכנס אצלי ב2009 , ובאמת בזמן אחרון יש לי אובססיה בקשר לעבודה וניסיונות רבים לאפשר לי שגרת חיים בריאה ונורמלית - יש לזה עוד היבטים?

תודה ושבת שלום

למעלה