ובכן..

ובכן..

בימים האחרונים אני מסתכלת על הפורום ומרגישה פספוס גדול. הפורום הזה קורם עור וגידים מזה כמה חודשים, אני מאמינה ורוצה לחשוב, שהוא יקר לכולנו, וכולנו רוצים שיהיה לנו פה נעים. יחד עם זאת, התחושה הכללית בזמן האחרון היא שונה ולכן אני רוצה להבהיר כמה נקודות שיהוו את הבסיס לפורום שהוא בית נעים לכולנו:
מדי יום יפתח שרשור בנושא פגישות ובילויים- אני מבקשת לשרשר אליו את כל ההודעות שקשורות לנושא- הודעות שלא ישורשרו על ידכם יימחקו ללא התראה- אם אין שרשור פתוח לאותו יום או באותו עמוד- פתחו שרשור חדש.
הודעות ריקות מתוכן או חסרות פשר – ימחקו.
הודעות שיתפסו ע"י ההנהלה כסקסיסטיות, פוגעות, מעליבות, בוטות או מתייחסות לפורום כפורום סקס או סטוצים - תמחקנה לאלתר ללא הודעה מוקדמת.
מדי יום ייפתח שרשור
- שרשרו אליו את כל מה שלא קשור לנושא המרכזי של הפורום- הודעות שלא ישורשרו אל שרשור זה יימחקו ללא התראה. אני מבקשת מכולם לגלות אחריות ובגרות ולחשוב היטב לפני שאתם שולחים הודעה: בעקבות השרשור שפתח אני 27 היום, כולכם יכולים להבין שהודעות בעלות סגנון מיני או מתגרה (או גם וגם) מיותרות ומובילות לפגיעה במי שכותב אותן ובמי שמגיב להן. בבקשה - השכילו להפריד בין החיים על גבי הפורום לחיים הפרטיים- לשם התמסרות אישית נועדו המסרים, המסנג'ר והטלפונים השונים. כולנו אנשים מבוגרים ואני בטוחה שנצליח לשמר את המיוחדות שנוצרה בפורום הזה, לשמור עליו כבית נעים, שבו ניתן לשוחח, להתייעץ, לקבל תמיכה וחיבוק כשצריך- מבלי לפגוע זה בזה. אני בטוחה שכולכם תבינו שעל מנת לשמור על המקום המיוחד הזה צריך לעשות קצת סדר, לא בכדי לפגוע במישהו מכם, לא כדי להכנס לנקמנות, פשוט כדי שכולנו (או לפחות רובנו) נרגיש פה בנוח, שנוכל לקבל בברכה אנשים נוספים שיוכלו להנות מהמקום הזה, ולהשתמש בפורום הזה כבמה למטרה אליה כוון ולשמה נפתח. שבת שלום וסופ"ש רגוע, מיצה.

ורציתי להוסיף-

תודה לאנשים שעומדים לצדי ועוזרים, מפרגנים ונותנים פידבקים- חיוביים ושליליים ועוזרים לראות את כל הצדדים של הפורום, אין לכם מושג כמה שזה מחמם את הלב ומחזק
אתם אלופים.

לא מסכים איתך

מה שפוגעני בעיני לא בטוח שמצטייר כך בעינייך מה שמשעשע עבורי לא בטוח משעשע אותך אם אנשים יבינו שמה שנכתב פה לפעמים בבדיחות לפעמים ברצינות תהומית זה משהו שבאותו רגע התאים לו או לה לשים ככה קווים יהפוך למשעמם...משעמם= אין רייטינג.

מצד שני - יש פה מנהלת.

מי שמתאים לו - שישאר מי שלא מתאים לו - שילך. ככה בטח אי אפש רלהמשיך, ומי כמוך מרגיש את זה.

יקירי, אני יכולה להיות איתך ישירה נכון?

פורום הוא לא דמוקרטיה. וגם בדמוקרטיה יש גבולות וכללים. הפורום הוא לא פורום צ'אט או סקס, הוא פורום גרושים צעירים. קרא שוב את הודעת הפתיחה של מיצה כדי להבין מה מטרת הפורום. מי כמוני יודעת שקשרים חברתיים הם אחלה כל עוד הם לא פוגעים בצביון הפורום. נכון שלא כל מה שאחד מבין כA השני מבין את אותו הדבר, אבל כדי לשמור על קו מסויים חשובים הכללים. הפורום צריך לתת קודם כל מקום לשאלות, התייעצויות ודיונים הקשורים לנושא הפורום. בכל דף פורום נכנסות 15 הודעות ראשיות. אם 13 מתוכן הן הודעות צ'אט/
/סקס וכו' אז לא יהיה לאף אחד חשק לכתוב כאן. הפורום הוא בית אמיתי עבורנו. יש כאן מקבץ של אנשים מאוד חכמים, מאוד נבונים שיכולים להעשיר אותנו בכל רגע ורגע. יש כאן מנהלת שהתפקיד שלה הוא לנווט את הפורום, אבל היא לא צריכה "לנהל" אותו (או בקיצור, לבלות את כל זמנה בשרשורים, מחיקות וכו'). אנחנו אנשים מבוגרים וצריכים לעשות את זה לבד. היא עושה את זה בצורה מעוררת התפעלות אבל אני חושבת שאנחנו קצת מקשים עליה לאחרונה וחבל. לסיכום
אני חושבת שכללים זה מעולה. וזה רק יגביר את הרייטינג.

יצאה לי הודעה חריפה מידי../images/Emo5.gif

שוארמה שלי, ההודעה לא מכוונת אליך ישירות אלא באופן כללי לנעשה בפורום

שרשירית

New member
גרושים צעירים אבל עדיין אנשים בוגרים

אין פה מקום לחשוב שהדברים נאמרים באופן אישי ומכוון ישירות אל.. אלא באופן כללי על מנת שנוכל לשפר ולגרום לכולם להרגיש בנוח. וברור שזה לא קשור לחבר שלי....

שרשירית

New member
אתה לא מסכים עם כל מה שנאמר?

או שיש משהו במה שמיצה כתבה שאתה מכיר ומזהה בפורום. יש חוקים ויש כללים שאם כולנו נעמוד בהם יהיה לנו הרבה יותר נוח. וזה לא קשור לתוכן משעמם. אפשר לצחוק ולהינות גם מבלי להיות בוטים ויש גם מקום לדברים רציניים ומעמיקים - לא הייתי מצפה לשמוע ממך שזה משעמם. כנראה שלא הבנתי אותך כמו שצריך.

cheshire9

New member
להזכיר לכולם

ש"הכל" התחיל ברגע מסויים - אחרי המיפגש - ובצורה מסויימת על ידי אנשים מסויימים. לדעתי זה בעיקר עקב ההתרגשות המובנת והחדווה שבהיכרות המפתיעה מחוץ לעולם הוירטואלי של הנפשות הפועלות. כולנו היינו "בעניין" וכנראה שעברנו את הגבולות - אני לא רואה בזה עניין מוסרי אבל מבחינתי לפחות רוב השירשורים התחילו פשוט לשעמם..... אז שנצליח גם לבלות וגם להנות וגם להשתולל אבל גם לשמור על עצמנו ועל יחס מכובד ונעים אחד לשני. אמן

מסכימה לגמרי..

האמת שבימים האחרונים אני נכנסת כל יום לפרום אבל לא מוצאת את עצמי ולכן גם לא יכולה להגיב ולדבר עם כולם... נראה כאילו אנשים שנפגשו יחד פיתחו לעצמם בדיחות פרטיות שזה בסדר גמור ונפלא אבל אני, שלא הייתי ולא מבינה על מה מדובר, לא יכולה להיות חלק מזה ולכן מצאתי את עצמי קצת בחוץ... אני שמחה ומודה על הניעור הקל של המנהלת הקשוחה!
אוהבת את כוללללללללללללללללכככככככככככםםםםםםםםםםםם!!

מסכימה לגמרי

כמי שנכנסה לפה כחדשה רואה קליקה סגורה של אנשים עם חוויות משל עצמם קליקה סגורה לגמרי שמנגחת אחרים...

אילנית

לא צריך להפוך כל מפגש של כמה מהפורום לקליקה אם אני אפגש עם עוד שלושה מהפורום לערב בפאב, אנחנו קליקה? קליקה היא מילה שלילית לחברות... אז הם חברים טובים מחוץ לפורום-אז מה קרה? גם לי, ואני בטוח שגם לך, יש כמה מהפורום שהם בקשר טוב יותר... אגב-אם את רואה התנגחות על בסיס קבוע של כמה מכאן, זו בהחלט קליקה. לי באופן אישי מפריעות יותר תגובות הזויות לפוסטים רציניים...

בגדול את צודקת

אבל שרשורי off הן חלק מכל פורום, כל עוד שרשורים אלה לא נעשים החלק העיקרי של הפורום. ולא לשכוח שלפעמים יש תגובות הראויות למחיקה מהר יותר מאשר שרשור ה-off עצמו. את מה שנעשה במסרים אין לדעת, אלא אם לא ידווחו לך כדי שתחסמי את הפונים...

aviavram

New member
זה נשמע כמו צנזורה קומוניסטית

לחסום למחוק אולי גם נשכתב את ההיסטוריה ? היום הקפיטליזם שולט משמע.... לפרט ?

אם ככה

אני בעד צנזורה - רק שלדעתי זו צנזורה מודרנית כולל מחיקת תגובות לא ענייניות <בלשון המעטה> לפוסטים רציניים או התעלקות בתגובות שלא קשורות למהות הפוסט

למעלה