ובכן..
בימים האחרונים אני מסתכלת על הפורום ומרגישה פספוס גדול. הפורום הזה קורם עור וגידים מזה כמה חודשים, אני מאמינה ורוצה לחשוב, שהוא יקר לכולנו, וכולנו רוצים שיהיה לנו פה נעים. יחד עם זאת, התחושה הכללית בזמן האחרון היא שונה ולכן אני רוצה להבהיר כמה נקודות שיהוו את הבסיס לפורום שהוא בית נעים לכולנו:
מדי יום יפתח שרשור בנושא פגישות ובילויים- אני מבקשת לשרשר אליו את כל ההודעות שקשורות לנושא- הודעות שלא ישורשרו על ידכם יימחקו ללא התראה- אם אין שרשור פתוח לאותו יום או באותו עמוד- פתחו שרשור חדש.
הודעות ריקות מתוכן או חסרות פשר – ימחקו.
הודעות שיתפסו ע"י ההנהלה כסקסיסטיות, פוגעות, מעליבות, בוטות או מתייחסות לפורום כפורום סקס או סטוצים - תמחקנה לאלתר ללא הודעה מוקדמת.
מדי יום ייפתח שרשור
- שרשרו אליו את כל מה שלא קשור לנושא המרכזי של הפורום- הודעות שלא ישורשרו אל שרשור זה יימחקו ללא התראה. אני מבקשת מכולם לגלות אחריות ובגרות ולחשוב היטב לפני שאתם שולחים הודעה: בעקבות השרשור שפתח אני 27 היום, כולכם יכולים להבין שהודעות בעלות סגנון מיני או מתגרה (או גם וגם) מיותרות ומובילות לפגיעה במי שכותב אותן ובמי שמגיב להן. בבקשה - השכילו להפריד בין החיים על גבי הפורום לחיים הפרטיים- לשם התמסרות אישית נועדו המסרים, המסנג'ר והטלפונים השונים. כולנו אנשים מבוגרים ואני בטוחה שנצליח לשמר את המיוחדות שנוצרה בפורום הזה, לשמור עליו כבית נעים, שבו ניתן לשוחח, להתייעץ, לקבל תמיכה וחיבוק כשצריך- מבלי לפגוע זה בזה. אני בטוחה שכולכם תבינו שעל מנת לשמור על המקום המיוחד הזה צריך לעשות קצת סדר, לא בכדי לפגוע במישהו מכם, לא כדי להכנס לנקמנות, פשוט כדי שכולנו (או לפחות רובנו) נרגיש פה בנוח, שנוכל לקבל בברכה אנשים נוספים שיוכלו להנות מהמקום הזה, ולהשתמש בפורום הזה כבמה למטרה אליה כוון ולשמה נפתח. שבת שלום וסופ"ש רגוע, מיצה.
בימים האחרונים אני מסתכלת על הפורום ומרגישה פספוס גדול. הפורום הזה קורם עור וגידים מזה כמה חודשים, אני מאמינה ורוצה לחשוב, שהוא יקר לכולנו, וכולנו רוצים שיהיה לנו פה נעים. יחד עם זאת, התחושה הכללית בזמן האחרון היא שונה ולכן אני רוצה להבהיר כמה נקודות שיהוו את הבסיס לפורום שהוא בית נעים לכולנו: