ובכן...

cloclo

New member
ובכן... ../images/Emo98.gif

אתמול הגעתי לקמפבלטאון, אחרי כמה ימים חביבים ביותר באדינבורו. למרבה הבושה, במשך הימים באדינבורו נמנעתי בתוקף מכל האטרקציות התיירותיות (כולל הטירה המפורסמת - וכל בוקר שאל אותי בעל ה-B&B בן ה-76 אם כבר הייתי בטירה... אגב, הוא היה חייל שיכור בפלשתינה ב-1946) ובמקום זה ישבתי בפאבים ושתיתי וויסקי או ישבתי במועדוני ג'אז ושתיתי וויסקי או ביקרתי בחנויות וויסקי ושתיתי וויסקי (כן, יש בחנויות וויסקי טעימות...). רגע, המשך תכף יבוא, מעבירים אותי מחשב.

cloclo

New member
הנה, חזרתי. ../images/Emo9.gif

טעמתי המון סוגי וויסקי חדשים, תוך התמקדות ב-Islay, כמובן. מכיוון שהזכרון שלי מזעזע, רשמתי את כל השמות והשנים. הרשימה - בהזדמנות. הגעתי כאמור לקמפבלטאון אחרי נסיעה של יותר משש שעות (חוצה סקוטלנד, פחות או יותר) והתייצבתי הבוקר כמו ילדה טובה במזקקת ספרינגבנק. קיבלתי סיור אישי מפרנק מק'הארדי, מנהל המזקקה, הכרתי את כל העובדים, ומחר אני מתחילה לעבוד. התמזל מזלי ולאחרונה התחילו לעבוד בספרינגבנק על וויסקי חדש שייוצר במבנה נוסף לא רחוק משם, כך שבגלל שיש הרבה עבודה כל תהליכי הייצור מתבצעים כרגע במקביל (במקום תהליך אחד שמתחלף כל חודשיים בערך במחזור ייצור רגיל) ואני אספיק להתנסות בהכל. זהו בינתים. אולי יהיה המשך הערב, או מחר. זה לא פשוט בכלל לכתוב עם המקלדת הוירטואלית...

marsala

New member
../images/Emo56.gifקלוקלו../images/Emo56.gif

את מדברת על גלן גייל או לונגרו? כנראה גלן גייל.. מתחילים בייצור שלו הבנתי באלפיים וארבע ומבקבקים באלפיים וארבע עשרה. חוץ מזה נהדר לשמוע ממך! והמקלדת הוירטואלית? וולקאם טו דה קלאב
נו? האייקון של הטלפון הוא "סלף אקספלנטורי" ... צלצלי!! Mosh

cloclo

New member
../images/Emo6.gif

אני אצלצל ברגע שאני אבין איך מצלצלים פה - בינתיים אני משתמשת במין כרטיס כזה עם קוד שהוא שיחת חינם (0800), אבל יהיה קצת טיפשי להתקשר מקמפבלטאון למנצ'סטר דרך ישראל...

rustynail

New member
שמח לשמוע שאת מגוונת בחוויותיך!

סוגים שונים של וויסקי כמובן! בכל אופן להבנתי מחברים שחזרו הוויסקים בסקוטלנד זולים יותר מאשר באירלנד מוזר כשלעצמו בהתחשב בעובדה שהם מיושנים יותר מהאירים ואפילו הסקוטים זולים יותר באירלנד מהאירים(מדברים על וויסקי כמובן!) טוב נו...אולי בשל התחרות הרבה? בכל אופן המשיכי להנות תחלקי חוויות ואגב לכמה זמן את מתעדת לעבוד בסקוטלנד? ואם מותר לשאול מה פשר עבודתך? צ'ירס! נ.ב. המלצה לבקר במזקקת בנהייבן(ISLAY שוכנת על אי שזאת עיקר פעילותו קיבלתי המלצות מרובות על כך)

למעלה