ובכן

AliceW

New member
ובכן../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא התראינו, ולאחר שיחת השלמת-פערים עם רוית, החלטתי לשוב לכאן. בעיקר גם כי סוף כל סוף חזר אליי המחשב (דיימט, שנה. שנה ארוכה בלי מחשב:-\ ) אני אנסח זאת בקצרה - בא לי דיסק. אני רוצה לפנק את עצמי בדיסק או שניים או שלושה (פלוס של 2140 בבנק, יומולדת 18, נו
) ככה לפני הצבא (20 לאוגוסט בייבי
) שיהיה לשמוע כשאקח 79082374 אוטובוסים כדי להגיע לצריפין, כל יום, כל פעם מחדש :-\ הזרימו.

Lotzifer

New member
איכ, צריפין.

יש לי סיוטים מהמקום הזה. ומהאוטובוסים בו. רק בגלל זה אני לא הולכת להיות מש"קית ת"ש. ויש לי כמה חברות שמתגייסות בתאריך הזה... המממ לא היה לך יומולדת בזמן האחרון? וול, מזל טוב לך...

o0Invisible0o

New member
הוו..שלום שלום!../images/Emo9.gif

לאיזה תפקיד את מתגייסת? וזה ממש בקרוב!!
בהצלחה!
נמנ. צריפין זה אחד הבסיסים המעצבנים, כ"כ קרוב אלי..ועם זאת, אני צריכה שלושה אוטובוסים בשביל להגיע אליו!
מזל טוב ליום ההולדת!
והייתי אומרת לך לחסוך את הפלוס לשירות, כי תצטרכי את הכסף..
אבל, כן..פנקי את עצמך בדיסק.
רוצה המלצות? ממש אין לי.>< סורי. אני בתקופת יובש מוזיקלית עכשיו..

Tarantelle

New member
אני הייתי ממליץ כרגע על...../images/Emo103.gif

extraordinary machine כי גיליתי אותו פתאום והורג אותי איך היצורה הזאת מרגשת אותי כל פעם מחדש... אני פשוט חולה על פיונה אפל. לפעמים זה מפחיד אותי כמה שאני מתחבר לשירים שלה. משהו שאני הייתי כותב בדיוק אם היה לי כישרון
. אבל... לפי החתימה אני די מניח שאת מכירה אותו... חוץ מזה הייתי ממליץ על הדיסק של דולורס אוריאורדן (סולנית הקרנבריז לשעבר)- are you listening. אני חושב שהוא טוב מאוד! גיוס נעים!

Tarantelle

New member
are you listening../images/Emo103.gif

עיבודים מצויינים- מעולה מבחינה מוזיקלית. מבחינת הכתיבה- יש עוד מקום לשיפור... לרוב היא די בנאלית, יש כמה שירים שמבריקים מהאחרים אבל בסה"כ היא לא משובחת. אני בטוח שבאלבום הבא היא תשתפר. אבל מבחינתי בהחלט שווה שמיעה!

Ray of Love

New member
מזל טוב שיהיה :]

דיסק מומלץ מאוד זה the open door של אוונסנס. שילוב בין רוק לפופ ומתאים לכל מצב רוח :] עוד דיסק טוב זה the evolution of robin thicke של רובין הזה. זה מן היפ הופ ופופ, שמאוד מכניס למצב רוח כיפי כזה. כל דיסק של seether שווה שיקנו אותו. זה רוק ממכר, פשוט כיף לשים על פול ווליום ולשיר עם השירים.. :]

למעלה