ובכן..

princess black

New member
ובכן.. ../images/Emo118.gif

גם אני נדבקתי בחיידק "החייה את הפורום"
מישהו פה קרא משהו טוב לאחרונה? נגמרו לי הספרים!

daveScorpions

New member
woohooo ../images/Emo13.gif

האמת אני אוהב לקרוע אבל יש לי בעיה שכלית קלה שאני לא יכול לסיים אף ספר שאני קורא כך שהפסקתי לקרוא אממ בכיתה י' נראה לי במיוחד לאור העובדה שבאמת חוץ מהתנ"ך לא סיימתי לקרוא אף ספר בשלמותו
זה מזכיר לי שיש לי ספר מספריית רמלה משנת 1992 שעוד לא החזרתי

MikeY fReAk

New member
החלמה מהירה../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif

האמ, אם את בקטע של משהו דכאוני [אבל ממש] אז 'קיטש' של גיל חובב [הוא כותב פשוט נהדר.] 'בורות', ספר מומץ שכדאי לקרוא עם כוס מים ליד [מדבר וכל זה] וספר שעדיין לא קראתי וצריך להגיע אלי ביום יומיים הבאים - 'המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה' [או משהו כזה]. על ילד עם פיגור כלשהו, שלא מבין מטאפורות ואין לו רגשות.. וכל מיני דברים.. אבל הוא גאון במ"מ..ויום אחד הכלב של השכנה נרצח, והוא מתחיל במעין עבודת בלשות כזאתי [:, ועוברות עליו כמה חוויות בדרך. הכל מומלץ, וזה די אוף, אז -
.

princess black

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בקשר לספר של גיל חובב- לא ידעתי בכלל שהוא כותב.. בשבילי הוא תמיד יהייה זה מהקלטת בישול לילדים שהבנות שאני עושה להן בייביסיטר אוהבות לראות (ד"א.. אני מכירה אחלה מתכון לחביתה)
בקשר לשני- מדבר זה קול
בקשר לשלישי- שמעתי עליו, אני אבדוק

MikeY fReAk

New member
יש לו גם ספרי בישול../images/Emo79.gif

שאחד מהם מלווה בסיפורים על המשפחה שלו והכל.. גם מומלץ בלי קרש למתכונים

MikeY fReAk

New member
ייייייייייייייייייייייייייייי!!../images/Emo79.gif

קיבלתי את הספר היום בצהריים
וכבר קראתי איזה 30 עמודים

MikeY fReAk

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה../images/Emo79.gif

סיימתי אותו היום בצהריים
באמת מומלץ

אהממ...../images/Emo4.gif ....../images/Emo54.gif

האמת שגם אני נדבקתי בו.. וגם נדבקתי באמת.. *אני חולע.. בלע* ו.. גמאני מחפשת ספר טוף לקרוא.. המון זמן לא קראתי אחד כזה.. הספר האחרון שאני קראתי ובאמת ממליצה עליו בחום זה, "מעולם לא הבטחתי לך גן של ורדים" של חנה גריין..

oRockGirLr

New member
אז עכשיו תקראי באנגלית ../images/Emo105.gif

אחותי קיבלה אותו בבית ספר עכשיו לקרוא באנגלית.

princess black

New member
אם אני אשיג..

ד"א.. אני ממליצה על: אני כריסטיאנה פ. 1984 כל האתגר קרתים למיניהם וזה מה שבא לי לראש כרגע..

InfernalMajesty

New member
../images/Emo9.gif כן כן כן

לאחרונה התחלתי לקרוא ממש הרבה האחרונים שקראתי כמה טוב להיות פרח קיר / סטיבן צ'בוסקי האלכימאי / פאולו קואלו שק של עצמות / סטיבן קינג וספרים שאני הולכת לקרוא [וכדאי לקחת
] ורוניקה מחליטה למות / פאולו קואלו הלוחש לסוסים / ניקולס אוונס 100 חורפים / מיכל שלו אל תיגע בזמיר / לי הרפר משרת העצמות / אן רייס
יש לי רשימה ענקית אז מי שרצה שיגיד ואני ארשום

princess black

New member
אוי אחותי ../images/Emo13.gif

אני כל כך מחפשת את "כמצה טוב להיות פרח קיר".. אני מתה מתה לקנות אותו

למעלה