טוב נו...
ה השתקפות של כאב New member 18/8/04 #137 אהההההההההה!!!!כמה תגובות!!! O: בכל מקרה, הנה עוד כמה תמונות שלי.. סתם להשוויץ (או שלא. פשוט משעמם לי תחת ).. (כבר בתמונה הזאת ידעו שממני לא יצא יותר מסתם איזו פרינססה מפונקת ..)
אהההההההההה!!!!כמה תגובות!!! O: בכל מקרה, הנה עוד כמה תמונות שלי.. סתם להשוויץ (או שלא. פשוט משעמם לי תחת ).. (כבר בתמונה הזאת ידעו שממני לא יצא יותר מסתם איזו פרינססה מפונקת ..)
ה השתקפות של כאב New member 18/8/04 #138 והנה עוד ../images/Emo9.gif "היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת טרה לה לה.." ממ איזשו יומולדת, זר, ושקית במבה ריקה למחצה. אגב, אני שמה לב שהסריקה הורסת את התמונה הקודמת, זה הרס משו מפחיד
והנה עוד ../images/Emo9.gif "היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת טרה לה לה.." ממ איזשו יומולדת, זר, ושקית במבה ריקה למחצה. אגב, אני שמה לב שהסריקה הורסת את התמונה הקודמת, זה הרס משו מפחיד
ה השתקפות של כאב New member 18/8/04 #140 תמונה עם סיפור טראגי ../images/Emo10.gif הגמל ניסה לאכול לי את השיער, והוא הצליח קצת עד היום יש לי סיוטים מזה....
תמונה עם סיפור טראגי ../images/Emo10.gif הגמל ניסה לאכול לי את השיער, והוא הצליח קצת עד היום יש לי סיוטים מזה....
ה השתקפות של כאב New member 18/8/04 #142 ותמונה אחרונה להיום עם הג'מוס שלי איך הוא נראה זוועה פה, זה מפחיד ואל תשאלו אותי למה תפסתי לו את התחת
ותמונה אחרונה להיום עם הג'מוס שלי איך הוא נראה זוועה פה, זה מפחיד ואל תשאלו אותי למה תפסתי לו את התחת
L l1zard New member 18/8/04 #156 חחחחחחחחחח איזה מותק!!!!!!!!!!!!!! (לא את.. אח שלך.. חחחח... סתם סתם..) איזה חמודה את!!! מה דעתך על לשים גם תמונה עם קספר? אח שלך שווה...
חחחחחחחחחח איזה מותק!!!!!!!!!!!!!! (לא את.. אח שלך.. חחחח... סתם סתם..) איזה חמודה את!!! מה דעתך על לשים גם תמונה עם קספר? אח שלך שווה...
ה השתקפות של כאב New member 18/8/04 #157 חיחי.. בתמונה הזאת הוא לא נראה שווה ממ תודה מותק! ממממממממממממממממממממממממממממממ.. קיי. נמצא הזדמנות לצלם או לסרוק את קספריישן
חיחי.. בתמונה הזאת הוא לא נראה שווה ממ תודה מותק! ממממממממממממממממממממממממממממממ.. קיי. נמצא הזדמנות לצלם או לסרוק את קספריישן
S Sweet Russian Girl New member 18/8/04 #158 אח שלה באמת שווה בטרוף!! אני יודעת למרות שלא ראיתי אותו כבר 4-5 שנים