ובכן חבקים

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
ובכן חבקים

נראה לי שקצת התעייפנו. ככל הנראה באמת הגיע הזמן להפסקת אש. אפילו שוקור שבעבר ענה שלוש תשובות לכל הודעה, נעלם מפה. טוב כעט הוא גם מנהל את הפורום החדש בערבית, ולנו נשאר מנהל בחצי משרה (אם לא...). לילה טוב חברים ותחלמו על הדברים שהייתם רוצים להתעורר ולמצוא אותם לידכם במיטה על הבוקר.

נגה*

New member
חבר, בוא ונדליק את האור

עניתי לך, לפחות חלקית בעמוד הקודם. אך שכחתי לציין לסגירת המשל, שאילו נעשה מה שכתבתי עליו נוכל לחבר את החוטים נכון, ולמנוע את הקצר והחשכה בה אנו חיים כיום. אז בואו נדליק את האורות !!! באור ואהבה נוגה.

נגה*

New member
בידי כל אחד ואחד

ס ו ב ל נ ו ת !! חוסר סובלנות מופיע כשיש התנגשות בין ערכים דתיים, תרבותיים וחברתיים בעקבות תהליך של תסיסה יכול חוסר סובלנות להפוך לשנאה. אך שנאה לשמה שעוצתה השלילית כה גדולהכוחה הרע ממשיך לשגשג ויעיד על כך עולמנו השבע מלחמות ,מחלות, אובדן וכשלון. המתג : סובלנות, קבלה, נתינה, אנרגיות חיובית מתוך כוונה אמיתית. חשיבה מחדש על סדרי העדיפות שלנו ומעשינו. באור ואהבה נוגה

ביילי_007

New member
את המתג שלי כבר הפעלתי

העובדה שאני מתנדב בבית -קשת (מועדון יום לקשישים), ואני עושה עוד מספר פעילויות בקהילה!! את המתג שלי כבר הפעלתי! עכשיו כל השאר צריכים להפעיל את המתג שנחייה בהרמוניה ושלום.

all

New member
אור מסנוור אותי

אני אוהב את החושך. אהבה מפחידה אותי, אני זאב בודד ומבחינתי אהבה הינה סוף החופש. נגה היקרה, איחלת לי את כל הדברים שאת כל כך אוהבת והינה יצא שאיחלת לי אסון. אז אם תרצי בטובתי תאחלי לי חופש וחושך. ואני אאחל לך אור ואהבה. וכך נדע שיש לפחות שני אנשים בעולם.

נגה*

New member
חופש וחושך - אור ואהבה , הכל

עיניין של בחירה אם חושך הוא החופש עבורך, זוהיא בחירתך ואני מאחלת לך כל טוב איתה. איני פוסלת את דרכיך ואיני מעבירה עליה ביקורת - אני מקבלת אותך ודרכך כפי שהם. ואני מניחה שכנ``ל גם לגבי. לכן אין חשיבות כיצד תפרש את האור ואהבה שלי העיקר שהכוונות שלך יהיו כך גם לגבי האחרים ואני מניחה שאכן זה כך. ולטעמי האישי - אני אוהבת מאוד מאוד אור ועוד יותר אהבה ויחד זה אדיר, ע ב ו ר י !!!!!!!! באור ואהבה נוגה.

B.Shokor

New member
מה היה קורה?

מה היה קורה אם חבורת אנשים כמו אליאס, קלייר, נגה, ALL (למרות שלא תמיד מסכים איתו - מספיק שלפחות הוא מפעיל את הראש), ביילי ואחרים היו מנהלים לנו את המדינה? לא היינו מגיעים לפתרון מזמן?

all

New member
אותי תוציא מההנהגה!

מה? כבר שחכת שאני סוטא מין?

B.Shokor

New member
מההההההההההההההה????

טוב לא משנה, אתה תהיה חבר כנסת ואני וכל הח`ברה נחוקק חוק ``ALL`` ונהפוך לך את הגזר לדין לחופשה באילת!

קלייר

New member
לאיזה צד אתה סוטה?/ירבו סוטים כמוך

לאיזה צד אתה סוטה איש יקר?,ירבו הסוים כמוך הארצנו,הינו הופכים לשויצריה הקטנה חחחחחחחה,

eliasys

New member
אני רוצה להיות שר התיירות

זה התפקיד שאני חפץ בו לפחות אוכל לנסוע בחינם. לא תזיקנה גם כמה מזכירות חיננות

קלייר

New member
איך נשכח אותך עלם חן/הנשיא הבא

הנשיא הבא של מדינת ישראל,אני היתי שמה אותך לשר החוץ,ביילי יקר החן שלך וחוכמת החים יביאו רק כבוד וברכה לעם שלנו

all

New member
זה היה רק משל נגה

משל שבא להראות שאל לך לאחל לאחרים את מה שאת רוצה לעצמך. יש אנשים שונים בעולם, רצונות שונים בעולם, טוב של אחד הוא רע של אחר. זה ה-``יין-יאנג`` הנצחי, ה-``טוב/רע`` הנצחי, השטן/ אלוהים הנצחי השולט בכל מה שיש כאן. היו אנשים שחשבו שיצליחו להרוג את הרע, ישו ועוד רבים בעלי אמונה רק בטוב, איכשהו מישו צמחה אינקביזיציה וכו` וכו`. אל תנסי לנצח את הרע, כי אולי הוא הטוב. אל תתפלללי אל הטוב כי אולי הוא הרע. ואולי בכלל אין טוב ואין רע. אולי יש רק - ``מו`` (מושג מזרחי המתאר מצב של העדר קטביות מוחלט, מושג שאיננו בפילוסופיה המערבית כלל וכלל).

B.Shokor

New member
לילה טוב גם לך מר ALL יקר ;)))..

מר ALL יקר, אני בכלל לא ``מתעלם`` מהפורום הזה, ועדיין פורום ערבים לא נפתח, ואם ייפתח בקרוב לא יהיה על חשבון פורום דו-קיום. סליחה מאוד שלא יכולתי לענות להודעות שלכם בשני הימים שעברו, אך אנא מכם תבינו שיש לי בימים אלה עומס עבודה מאוד מאוד קשה. לילה טוב לך אחי ולכולם :)

למעלה