ובכן, הגיע הזמן להיפרד...

buffgirl

New member
ובכן, הגיע הזמן להיפרד...

אני ראיתי מכושפות מכיתה ז' או ח', התחלתי לראות את העונה השלישית והשלמתי את הראשונה והשנייה לפני שהמשכתי הלאה. היו זמנים שאהבתי מאוד את הסידרה והיו זמנים שפחות. הפורום הזה היה הפורום הראשון אליו הצטרפתי בתפוז, ובו הכרתי גם כמה מהחברים הכי טובים שלי כיום, ובגלל זה כל כך קשה לעזוב, אבל הגיע הזמן. היה כיף לנהל את הפורום הזה, היה גם קשה מידי פעם ובהחלט היו המון עליות ומורדות, אבל תמיד היה מעניין. תודה שנתתם לי להיות מנהלת הפורום שלכם ומקווה שנהניתם מהסידרה ומהפורום. דניאל

Liad B

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif גם את?

אני לא מכיר אותך בתור בנאדם אבל בתור מנהלת את ממש טובה (ואני מניח שגם בתור בנאדם..) את תחסרי לנו פה בפורום.. בהצלחה בצבא ובחיים בכלל, ואני מקווה שתבואי לבקר!

flying eagle

New member
תודה שהסכמת להיות מנהלת

בהצלחה לך בהמשך דרכך, בתקווה שעוד תחזרי אלינו ובמהרה..

charmed piper

New member
../images/Emo12.gif גם את עוזבת???

טוב.. אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך! ואני בטוחה שנראה אותך פה שוב
היה כיף ! ותודה שהקדשת מזמנך

guy988

New member
לא הייתי ממש חבר בפורום אבל...

תדעו שהייתי פה הרבה, אני נכנס כמעט כל יום להתעדכן, וזה עצוב לראות את קהילת המכושפות פוחתת לאט לאט, בהצלחה בהמשך הדרך!

buffgirl

New member
וואו, אמאלה. בכל מקרה, זו לא ההודעה

הראשונה שלי, אבל נחמד מצידך להיות קצת סטוקר ולחפש אותה

Liad B

New member
חחח זה לקח פחות זמן ממה שאת חושבת!

זה בדיוק כמו תוכנית מחשב שהייתי צריך לכתוב השבוע.. כל פעם חותכים באמצע.. נגיד יש 520 עמודים בארכיון, אז הלכתי לעמוד 260, אם הייתה הודעה שלך אז הלכתי לאמצע של החלק שנשאר (130) וכך הלאה.. עד שלא הופיעו הודעות שלך.. חוצמזה היית כחולה אז זה הקל מאוד על לחפש... בכל מקרה לא ראיתי הודעה קודמת.. חחח

shahar615

New member
גם את?!

כל המנהלים של הפורומים שאני נמצאת בהם עוזבים. זה מין אופנה אצלכם עכשיו? בהצלחה ותשארי פעילה...

barhenhalliwell

New member
דניאלי!!!

"אעא!! את המנהלת של פורום מכושפות.. ואת לומדת בבצפר שלי!! ואעאע איזה מגניב.." כן.. פעם היית אלילה. השנים עשו לך רק טוב. ראיתי את ההודעה הראשונה שלך עם "הפ33ות", ממש מטריד.. שיא הפקצה. בחורה, השתנית.. לטובה. אני מאחל לך המשך הצלחה עם שאר הפורומים שאת מנהלת.. ושהיה לך רק טוב.
בר-חן!

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל-buffgirl על הניהול המסור, העבודה הרבה וההשקעה הראויה לציון שלה בפורום לאורך השנים. נאחל לה כמובן בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

Charmed YC

New member
מה עכשיו?../images/Emo12.gif

דווקא ברגעים כאלה צריך להשאר
הפורום הולך ונעשה מצומצם יותר... אבל אם זו דרכך, לכי בה ושיהיה המון המון בהצלחה

buffgirl

New member
האמת היא שהייתי צריכה לפרוש

לפני המון המון זמן, קצת אחרי שמירה הצטרפה
אבל לא היה לי לב לעזוב

למעלה