ובכן בנות!

b t t y b o o p

New member
ובכן בנות!

רציתי לשאול אתכן האם אתן מאוננות? איך אתן עושות את זה?

ארטימיס

New member

b t t y b o o p

New member
דרך אגב...

באיזה גיל התחלתן לאונן? האם זה היה אחרי או לפני הפעם הראשונה ששכבתן?

ארטימיס

New member
ואי...

זה ממש מוזר לי אבל התחלתי לאונן עוד לפנישידעתי מה אני עושה בדיוק.. זה היה כמובן הרבה שנים לפני הפעם הראשונה שלי

ToryMaster

New member
באמת שאלה טובה

שהתחילה להעסיק אותי בדיוק לפני שלושה ימים, כשמצב ההורמונים הגועשים עבר את גבול היכולת שלי להתמודד עם זה בשקט.

S i r i u s

New member
אממ

לפעמים עם היד, לפעמים עם פוקט רוקט, לפעמים עם ויברטור. תליו במצב הרוח.

דנטל

New member
מאוננות לעתים רחוקות

בערך פעם בכמה חודשים. במקרים נדירים יוצא שיותר. עכשיו, כשאח שלי גר אצלי, זה נח לי ביותר להיות כזו שבקושי מאוננת. אחרת זה יכול היה להפריע לי שהוא אצלי. במקום הראשון מעדיפה לאונן בעזרת זרם מים. ככה גם מתרחצת באותה הזדמנות. מעבר לעובדה שזה מעניק את התחושות הכי חזקות, זה גם תפור בדיוק בשביל עצלנים כמוני שכבר נמצאים במילא בלי בגדים ומנצלים את המומנט. במקום השני זה הויברטור בשילוב עם הרוקט פוקט. כמעט כמו לשון על הדגדגן ושתי אצבעות בנרתיק, רק שאת יכולה לכוון בדיוק לאן שצריך. זהו, עוד ההעדפות לא ממש יש לי. אולי אם הייתי מאוננת הרבה הייתי צריכה יותר גיוון, אבל בשבילי האוננות עצמה היא גיוון, אז שתי הדרכים האלה די מסכמות את התחום הזה בחיים שלי.

b t t y b o o p

New member
יו.....צודקת...

פעם בכמה חודשים זה המון זמן!!!!!! אני בדרך כלל פעם בשבוע או אחרי הצחזור פעמיים בשבוע לפצות על השבוע היבש.... דרך אגב חברה שלי אמרה לי שאוננות מפחית מכאבי במחזור...זה נכון? (כמובן רק במקלחת)

ארטימיס

New member
ת'אמת שאין לי מושג..

אבל זה מרגיע ומשחרר כזה..
אני אוהבת את זה. למרות שאין כמו הדבר האמיתי..

דנטל

New member
../images/Emo9.gif נו, מה לעשות, אני חריגה

אוננות לא ממש עושה לי את זה וברוב הזמן גם לא מרגישה צורך. בחלק מהפעמים שכן מרגישה צורך, אני מתעצלת ומתאפקת וככה יוצא שאני מאוננת פעם בכמה חודשים. בשביל לסבר - אח שלי גר אצלי כבר חודשיים. בכל התקופה הזו לא היה לי צורך (וטוב שכך, כי למרות שאין לי בעיה להביא לפה גברים כשהוא פה, המחשבה שישמע אותי גונחת כשאני לבד פשוט מחרידה אותי). לפני שהוא עבר לגור איתי לא אוננתי כבר במשך כמה חודשים גם כי לא הרגשתי צורך, כך שמאוד יכול להיות שמהפעם הקודמת עברה בערך חצי שנה.

למעלה