ובכן... (ארוך)
נעלמתי להממממון זמן. שלשום חזרתי מניו יורק. לפני הנסיעה החלטתי שבחו"ל אני שוכחת מענייני הריון לחלוטין, וזה כולל גם השתתפות בפורום. הדבר היחיד שלא יכולתי להמנע ממנו היה לבדוק מדי פעם את רשימת ההריוניות. אז זו ההזדמנות להגיד למי שלא אמרתי - לולה הפילולה, זואי 5, נשואה קטינה, מיני ומיקי, ולסימבה ק. - המון מזל טוב
, הרבה הצלחה, מאחלת הריון קל וכיפי ו... אפשר לעדכן את הרשימה. כן, כן, לא טעיתם, ועכשיו הסיפור כולו: ביום רביעי שעבר, היום ה- 28 למחזור (יום לפני שאני אמורה לקבל) אני פתאום אומרת לעצמי - משהו פה מוזר, החזה שלי נפוח כבר יותר מדי ימים, ואז הופיע חיוך בלתי נשלט ואמרתי לעצמי אני חושבת שהפעם זה זה. והמשכתי להעביר את היומיים האלה, כאשר אני בודקת כל פעם בשרותים אם היא הגיעה או לא, בציפיה מסויגת שהיא אכן לא תגיע. בכל מקרה החלטתי שאבדוק רק בארץ. חזרתי ביום שישי בערב, כמובן שלא היתה בידי בדיקה. ומה, אני אחכה עד יום א', ברור שלא יכולתי. ואז בערב הסתובבתי עם ידיד שלי בכל העיר למצוא בית מרקחת תורן כדי לקנות בדיקה. ולבעל לא אמרתי כלום. בבוקרו של היום ה- 4 לאיחור (שבת), עשיתי את הבדיקה וכבר חיכיתי להם. ואכן, ברגע שהשתן עבר את משטח הבדיקה ראיתי את הפס הולך ומתחזק. בתוך 2 דקות היו 2 פסים חזקים וברורים. חזרתי לחדר וכשבעלי פקח את עיניו הראיתי לו את הבדיקה. אחרי 10 חודשי נסיונות, זה הצליח. ובדיוק החודש קיבלתי מהרופא איקאקלומין, והחלטתי שאני בכל זאת לא לוקחת והחלום שלי היה שבכרטיס מעקב ההריון יכתבו - "הריון ספונטני". איזה כיף, איזה אושר !! בקיצור אני שמחה אך גם מאד פוחדת, תור לרופא אקבע לעוד שבועיים (דופק...) ומתלבטת האם לעשות בדיקת דם. והכי חשוב, אם סוף סוף נפלה לידי ההזדמנות וגם אם חס וחלילה לא יצליח הפעם, מפזרת על כולכן אבקת הריון !!
נעלמתי להממממון זמן. שלשום חזרתי מניו יורק. לפני הנסיעה החלטתי שבחו"ל אני שוכחת מענייני הריון לחלוטין, וזה כולל גם השתתפות בפורום. הדבר היחיד שלא יכולתי להמנע ממנו היה לבדוק מדי פעם את רשימת ההריוניות. אז זו ההזדמנות להגיד למי שלא אמרתי - לולה הפילולה, זואי 5, נשואה קטינה, מיני ומיקי, ולסימבה ק. - המון מזל טוב