ובכן, אסוציאציות!!!!

nute kram

New member
ובכן, אסוציאציות!!!!

יש איזה אלבום או שיר שמזכיר לכם מישהו או מישהי מעברכם (לא חייב להיות קשר רומנטי)? אני לא יודע עם אסוציאיציה זו הכותרת הנכונה אבל היא בהחלט מושכת את העין. אז בקשתי מכם, אם כך, היא שתחלקו איתי ואם הפורום את זכרונותיכם הכמוסים למען הציבור, בדיוק כמו בביתניה! אני אתחיל לצורך העניין: באחד הטיולים של הנוער העובד נשלחתי בתור פלוג, שזה על תקן מנקה בעצם, וככה ניקיתי לי שירותים ומקלחות. ותוך כדי פעולות חוזרות ונישנות אלו הכרתי בחורה שהיא,איך אומרים היום, בחורה לעניין. כל המחנה חיזרתי אחריה, ניסתי פה, ניסתי שם, עד כשבלילה האחרון עם הגב אל הזריחה, על אחד המגדלים, שם סוף סוף השגנו אחד את השני, וכשירד הבוקר הושמע ברמקולים השיר הזה - "כן, כן, כן הבוקר בא, לעבודה, כן אז שלוש ארבע.." של אריק איינשטיין. ומאותו יום חקוק בזיכרוני הרגע ההוא כשלצידו הפסקול הנ"ל. הסוף. ואתם?

FloyDviR

New member
וואלה גם לי יש...

פעם היתה לי ידידה שגרה בצפון הארץ... אז היו כמה פעמים שנסעתי אליה ברכבת, ובזמן הנסיעה הייתי שומע דיסקמן.. אז ככה שכל מתי שאני שומע את הדיסק של ברי סחרוף - נגיעות פשוט אוטומטי מזכיר לי אותה..

Speed King

New member
איזה שירשור מגניב גם לי יש!

מתי שנסעתי לטורקיה לקחתי את הדיסקמן יחד איתי בין הדסקים שלקחתי היה אבי רואד לפני הנסיעה לטורקיה אף פעם לא שמעתי את האלבום במלואו. לילה אחד בטורקיה לפני השינה החלטתי שהפעם אני ישמע את האלבום במלואו אני שמעתי אותו וזו היתה הרגשה פשוט נפלאה הבנתי איזה אלבום יפה ומושלם הוא אבי רואד ומאז הטיול ההוא תמיד שאני שומע את אבי רואד אני תמיד נזכר איך שכבתי לי שם במיטה בטורקיה ושמעתי את האלבום המדהים הזה בפעם הראשונה במלואו.

John LennonS

New member
כמו לכל אדם גם לי יש...

בטיול השנתי בכיתה י' הייתה ילדה מהכיתה שלי שאהבתי ואני זוכר שלאורך כל הטיול שמעתי את האמהות והאבות... ומשום מה באחת ההליכות (ליד שדה בוקר ביום חם מהרגיל) שלנו שמעתי את Go where you wanna go ומאז תמיד כשאני שומע את השיר הזה אני נזכר באותה ילדה (שהיום היא כבר קצינה בצבא..)

MajorWinters

New member
לא משהו ספציפי../images/Emo19.gif

אבל כמעט כל דיסק, שלא שמעתי איזה תקופה, פתאום אני שומע אותו ומתחילות לצוץ רגשות. זה קרה לי לאחרונה אם אקווהלאנג. הטול הראשון שהכרתי, מאז המשכתי לחקור אותם, ולגלות עוד הרבה אלבומים נפלאים וטובים יותר אפילו, אבל פתאום כששמעתי את אקווהלאנג הייתה לי את אותה הרגשה ראשונית, בתולית... כל שיר העלה לי רגשות (במיוחד Wondering aloud ו Wind Up)... אחח....

קיר קמט

New member
אתם תצחקו עליי..

אבל יש אלבום שמזכיר לי ספר... "דם סוכר מין קסם" של רד הוט צ'ילי פפרס, שאולי מקומו לא כאן בפורום אבל כן בשרשור... בכל אופן, אני קראתי בדיוק שרלוק הולמס כשהקשבתי לו, ומאז אני רק חושב על שרלוק כל פעם שאני שומע את זה (שזה כבר לא קורה הרבה.)

yushii

New member
אני לא בטוח שזה נכנס לקטגוריה שלך

יש שיר שמזכיר לי ארוע. לפני מספר שנים היתה לי הזדמנות להתחיל עם מישהי שנדלקתי עליה כבר הרבה זמן, ובלי להכנס לפרטים, פיספסתי את ההזדמנות תוך כדי מעשה שטותי ביותר שעליו אני מתחרט עד היום. באותו הרגע שמתי רדיו על מנת להפיג את צערי ושמעתי שיר של מי שלדעתי דווקא כן אגדת רוק, אר.אי.אם, השיר מהאלבום הלא משהו 'OUT OF TIME' וקוראים לו 'COUNTRY FEEDBACK', ויש שם שורה שחוזרת על עצמה בחצי השני של השיר שתמצתה כל כך טוב את הרגשתי באותו הרגע: 'ITS CRAZY WHAT YOU COULD HAVE HAD', כך שוב ושוב, השורה קדחה לי במוח עד שהייתי קרוב לבכי. זהו. מאז, כל פעם שאני שומע את השיר, ואני משתדל לא לעשות זאת, אני נכנס לדכאון מטורף.

Another Girl

New member
יש לי משהו קטן ../images/Emo13.gif

לפני שנה,באפריל שעבר הייתי באילת.ערב אחד הייתי עם חברתי בגרין ביץ',ישבנו עם נרגילה על החוף...ואיפשהו אני שומעת רמקולים מהמהמים להם את הפתיח של Shine on you crazy diamond. פשוט עברה בי צמרמורת. חזרתי הביתה וחיפשתי מהיכן לקוחה הנעימה המדהימה הזו,ומאז היא והאלבום שלה מבקרים אותי הרבה על המערכת,בחושך
ואני תמיד נזכרת באילת,בחוף,באווירה המחשמלת...אחח.

ouria

New member
הסיפור שלי

מדובר באלבום "Heroes" של דיויד בואי, שאותו שמעתי _כל_ פעם שהלכתי וחזרתי מחברה שלי בכיתה י', ויש רגע ספציפי בכל שיר שמזכיר לי רגעים איתה :O:O:O:O

ThePiper

New member
סיפור עצוב...

סיד בארט מזכיר לי את החבר שלי לשעבר (אני לא פרט למה... אם תסלחו לי=). ומאז שנפרדנו אני לא מסוגלת להקשיב לסידושק'ה יותר!! אוף... ועוד משהו. השיר אפריל של דיפרפל מזכיר לי ויכוחים על כמה שלינקין פארק גרועים. אז כל פעם שאני מקשיבה לו אני נזכרת כמה לינקין פארק גרועים D=

noosh

New member
יש לי כ"כ הרבה

שאני לא יודעת איפה להתחיל
מוזיקה זה תמיד משהו שמעלה זכרונות אצלי, ושירי תקופה יש לי בשפע... בכל זאת, נבחר אחד
לפני שלוש שנים בערך, בכיתה ט', היה לי ידיד מאוד טוב והיינו מדברים המון.. ידידי היקר היה ועודנו נגן גיטרה מוכשר ביותר (אתם עוד תשמעו עליו יום אחד, אני אומרת לכם!), ובגלל שהיינו יחד גם בצוות מוזיקה, יצא לנו לנגן די הרבה אחד עם השניה בכל מקרה, באותה תקופה הוא היה עמוק בקטע של סטיב וואי, והיה קטע שהוא אהב לנגן- For the Love of God. הוא כל הזמן היה מנגן אותו, ומשוויץ בסולו שלו וכל מני כאלה... ואני הייתי מזכירה לו שהוא חייב לזכור אותי כשהוא יהיה מפורסם אז אני בטוחה שאם עכשיו אינ אקשיב לפתיחה של הקטע הזה אני אוצף בזכרונות מכיתה ט'.. חוצמזה, עוד ידיד טוב שלי, שעכשיו קצת התרחקנו, היה מאלה שהכירו לי את פינק פלויד יותר לעומק. זה היה בתקופה שכל פעם שהייתי אצלו והיה משעמם, היינו רואים את החומה בכל מקרה, אני זוכרת שבקיץ, כשהיינו הולכים הרבה אנשים לים ומישהו היה מביא גיטרה, שנינו היינו מתיישבים איפשהו, הוא עם הגיטרה, והוא היה מתחיל לנגן לי שירים מ"החומה", ולשיר אותם באופן משעשע למדי... ככה שתמיד הייתי מנסה להצטרף, אבל מתפקעת מצחוק באמצע אז כל פעם שאני שומעת את השיר Mother, או The Trial, או The Thin Ice, אני מתחילה לצחוק

brotos

New member
stairway

לי מזכיר השיר stairway to heaven את סוף האביב (בערך התקופה הזאתי). הולכים למעיין בקיבוץ להתרענן מהחום הקשה אך מחריד ששורר אצלנו בתקופה הזאת, חוזרים הביתה, שומעים led zeppelin ומרגישים הכי היפים וקיבוצניקים בעולם. תנסו פעם!

מורנא007

New member
לפני עשרים ומשהו שנים

הייתי בטיול שנתי אי שם בדרום, במהלך הטיול דאז הודיעו ברדיו שמר לנון נרצח

למעלה