ובכן... אחמד יאסין

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
ובכן... אחמד יאסין

הפיגועי באוטובוסים, בקניונים, במסעדות אכן נראים רע, הדם, האמבולנסים הפצועים הזועקים והעדים המזכזעים. אבל לא על כך אני רוצה לדבר הפעם. הפעם אני רוצה לדבר רק על שני פיגועים. 1. הפיגוע בפי-גלילות. 2. הפיגוע באשדות. בגדול שניהם ניכשלו, כן, למרות ההרוגים באשדוד, הפיגוע הזה נכשל לחלוטין! מכיוון שהמיתעבד ניסה למצוא את המחסן שהכיל חומרים כימיים ולהיתפוצץ בו! כמה טון זרחן, כמה טון אמוניה, ואם יתמזל מזלו כמה טון ציאניד או גז חרדל/ עצבים! ואז במקום לראות דם וזוועה היינו רואים כמה עשרות אלפי אנשים שוכבים בשקט ובדממה רגועים ושלוים וכמה מאות אנשים מאושפזים בבתי חולים מאולתרים בבתי מלון בצפת ונצרת, כי כל אזור אשקלון-יבנה היה מפונה מפאת זיהום לכמה שבועות. איני צריך לספר לכם שאם הפיגוע בפי-גלילות היה מצליח, רמת- אביב לא הייתה היום. עורו אחים, עורו, לא מדובר במדוכאים מסכנים, אנשים המנסים למחות כנגד הכיבוש, מדובר באנשים שמנסים להשמיד הכי הרבה יהודים שניתן ולבסוף את מדינת ישראל. ואם יש לכם רעיון אחר לכך שהמחבל רץ להיתפוצץ במחסן ולא בין אנשים, אשמח לשמוע אותו.

אולי לא שמעת

אולי לא שמעת שבשביל לפגוע במיכלי הברום באשדוד היה צריך פי עשרים חומר נפץ ממה שהיה לשניים האלה. ותגיד: הסיכון שמגה פיגוע כזה באמת יקרה חס וחלילה יותר גדול או יותר קטן היום, אחרי שנתנו לחמאס מוטיבציה אדירה לנקום בנו נקמה הכי קשה שהם יכולים?

all

New member
המוטיבציה של החצ"ס לפני ואחרי.

באותה הרמה. והלואי עלינו אותה מוטיבציה במלחמה הממושכת הזו. אני יכול לומר עליהם המון דברים שאינם נעימים אבל אני מכבד אותם כ-"אויב"! בהקרבה, בלחימה, בהסברה ובחוסר היתפשרות למען השגת מטרה. והגיע הזמן לומר את זה בפומבי - יש לנו הרבה מה ללמוד מהם.

אישלום

New member
אתה מדבר על הרג... והתאבדות

כשאתה מדבר על המוטיבציה שיש לפלסטינאים, ושיש להתקנא בה... למה אתה מתכוון...?

all

New member
גם במלחמה וגם בשלום חייבים לשאוף

להשיג את מירב ההשגים האפשריים בכל דרך. המצב הנוחכי בו צד אחד נילחם בכל כוחו וכל דבר, כולל מחיקת "רמת אביב" מעל מפת העולם כשר בעיניו, ואילו הצד השני מלא היסוסים, לבטים, בג"צים וכו'. מביא לנו נפגעים רבים והופך מצב בו ילדים נרצחים באוטובוסים לנורמטיבי בעיני העולם, בו בזמן, שחיסולו של אבי המרצחים מביא את האו"ם לכנס ועידות ולשחרר גינויים.

למעלה