ובכל זאת......

שיר29

New member
ובכל זאת......

לדרומיים, למרכזיים ולצפוניים........ ב24.10 בשעה 22:00 נפגש כולנו בגונגל של אלי, יחד עם כל החיות <חחח> למסיבה פיצוצית..... ועכשיו הסבר למה בפרדסיה. הצפונים טוענים ובצדק שכל המפגשים הגדולים נערכים בתל אביב ובאזור שלה לכן החלטנו ללכת לקראתם, אז לא הצפנו שוב עד בנימינה והגענו רק עד פרדסייה כן כן לגונגל... אז לכל הדרומיים קודם כל קבלו את התנצלותינו אבל גם לצפוניים מגיע! אז אנחנו באמת מצפים לראות את כווווווווווולם! לרשום ביומנים, לקנות בגדים, ולהרשם מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. שיר29

שיר ../images/Emo24.gif

שיר אני מהצפון וזה נשמע לי רעיון שיגעון אבל תגידי למה בג´ונגל ורק שלא תכבדו אותנו גם בגוגל אמרת לקנות בגדים את זה לא הבנתי בגדים לא חסר לי אבל לג´ונגל מה לובשים?... שימלה...מכנס....או תבלויים יש שם אולם או שכולם חוגגים באסם?...

sahr12

New member
יש לי חבר טוב..שאמר לי...

שהמקום פצצה....סיגנון מיוחד כזה...רק תחליטו כבר... אני צריך להודיע לאישתי......חחחחחחחחח

רקדן

New member
המקום פצצה ...

ואם פטישון בין המארגנים אז בטוח שתהיה פיצוץ של מסיבה

שיר29

New member
סהר.....

המקום באמת כזה....... אין מה להחליט... ב24 לחודש כולם שם שיר29

שיר29

New member
אתה יודע ש........

אין אין עליך..... מתה עליך........ אתה הגדול מכולם.
שיר

רקדן

New member
התכוונת שאני .....

תותח חחחחחחח כולם באים למסיבה ותודה למארגנים שטרחו וטורחים עבורנו <כן אני יודע שאת אחת מהם>

יש לי שאלה...

מה מצב החניה שם?..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מואה בלי שיראו)

רקדן

New member
אפרופו "חניה"

אז יש חניה בשפע ולי אישית שמורה חניה מיוחדת חחחחחח

sahr12

New member
מעניין איך ...בת זוגתי שתחייה

תגיב כשאומר לה שאני הולך לג´ונגל........חחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
סוף סוף... היא תראה אותך...

בלי עלה תאנה... וגם בנות הכפר... זאת אומרת בנות הגונגל... אוף...התכוונתי... בנות הפורום
נעמי

דבר אחד לא הבנתי...

אם קונים המבורגר מקבלים בירה חינם ??? חחחחחחחחחחחחחח... תרשמי אותי...סוף סוף רק רבע שעה נסיעה למסיבה...

למעלה