ובכל זאת , חנוכה בדרך

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
אכן, מאגי, חנוכה חג מאוד "חמוד"...

...ללא הלחץ של המסגרת הדתית... חג היסטורי...שבו באמת לעם היהודי הייתה עדנה, חרות ועצמאות... חוץ מזה שהיום דוקא לא מכבי, אלא הפועל ת"א, ניצחו ועלו לשמינית גמר גביע אלופות...כל הכבוד...

כל מה שרצית לגעת על חנוכה-

ולא העזת לשאול. חנוכה הינו חג כמעט פגאני,דומה מאד לחגים בתרבויות אחרות,שהינם "חגי חורף" ונצחון האור על החושך. חג טעים (ומשמין),חג של משחקים ושירים וכייף. חג לא כבד ,של מקומו של האדם ואלוהיו אולי בגלל שהוא דומה לחגים של ה"גויים" הוא באמת-חג נחמד מאד. ****זה היה פרומו לתשדירי מידע על חנוכה****

עיניים

New member
כל מה שרציתי לגעת על פגאמי

זה בעצם לדעת על פדאני, ואולי - לדעת על פגעני - ולגעת בפדאני !
שם, בפדאני, רואים מוחשית את נצחון האור וניצנוץ היהלומים על החושך,,,, שלום כולם מציצה לכם לקצת,,,
היהלומים

magy

New member
מזאמי?

לגעת באושר. בפדאני. איך תיארת נכון את נצחון האור ..והילומים.................................................... ..ובעניין המים........ אילו סיפרו לי על מדינה בעולם השלישי שאין להם מושג כיצד מטפלים במי גשמים שמחכים להם כמו ליהלומים........הייתי מבינה......שאין להם את המח היהודי.......(הגניוס ), אבל אצלנו???????????????????????????? שהכל יישפך לים........??????????????????. משהו השתבש פה............בהלך המחשבה, ......... גם אילו היו לנו מים.בשפע.............לא היינו צריכים לנהוג בבזבזנות ראוונית .........שיזרום לים??????????????????????? טוב, מה רוצים, המדינה קיימת מזה חצי שנה.........כלום עוד לא התארגן אצלנו......אין שרים לנושא מים......... עוד לא נבחר ראש ממשלה...... אין שר חקלאות.......... איך יתכננו דברים בלי שרים ?????????????????? אבל יש לנו ............סגני שרים......עם לשכות, ומזכירות, ומכוניות, ולשכות............ותתי תתים.......של תתים............. בכסף שמשקיעים בהם......אפשר היה לקנות קצת מים.................. וגם לסגור את אזור התפר........ אני רותחת..................והפעם, לא מחום................... ליקוי מאורות .........בראש היהודי............שפעם המציא לנו פטנטים.

באיזה חג מסגרת דתית לוחצת עליך?

אם אתה דתי? אז אתה דתי מרצונך וחוגג כדתי. ואם אתה לא דתי? אז אתה חוגג כל חג כאוות נפשך. כמה מחברי הטובים ביותא אוכלים ביום כיפור ואף אחד לא לוחץ עליהם. מצטרף לאיחולים לאדומים למרות שאני צהוב כל הכבוד תמשיכו ותעלו

יש סובגניות?

למה אף אחד לא מספר לי כלום? כתובת, ואני בדרך. פנטזיה אני לא עולה האדומים עולים לשלב הבא. אינשאללה שיצליחו. כל הכבוד לדרור.

אלי לא לוחץ דבר, זאת הייתה לשון...

...ציורית... הכוונה הייתה לביצוע את הכתוב... ולכן העניין מעלה בי שאלה ואפתח הודעה חדשה... אתה כבר תזהה אותה...

למעלה