מזאמי?
לגעת באושר. בפדאני. איך תיארת נכון את נצחון האור ..והילומים.................................................... ..ובעניין המים........ אילו סיפרו לי על מדינה בעולם השלישי שאין להם מושג כיצד מטפלים במי גשמים שמחכים להם כמו ליהלומים........הייתי מבינה......שאין להם את המח היהודי.......(הגניוס ), אבל אצלנו???????????????????????????? שהכל יישפך לים........??????????????????. משהו השתבש פה............בהלך המחשבה, ......... גם אילו היו לנו מים.בשפע.............לא היינו צריכים לנהוג בבזבזנות ראוונית .........שיזרום לים??????????????????????? טוב, מה רוצים, המדינה קיימת מזה חצי שנה.........כלום עוד לא התארגן אצלנו......אין שרים לנושא מים......... עוד לא נבחר ראש ממשלה...... אין שר חקלאות.......... איך יתכננו דברים בלי שרים ?????????????????? אבל יש לנו ............סגני שרים......עם לשכות, ומזכירות, ומכוניות, ולשכות............ותתי תתים.......של תתים............. בכסף שמשקיעים בהם......אפשר היה לקנות קצת מים.................. וגם לסגור את אזור התפר........ אני רותחת..................והפעם, לא מחום................... ליקוי מאורות .........בראש היהודי............שפעם המציא לנו פטנטים.